Şimdi Ara

Chevrolet captiva tavsiy eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı akşamlar. 2.0 dizel chevrolet captiva almak istiyorum çok gezmediğim için yakıt önemli değil. Cüssesine göre çok karizma araba. Alsam izmir gibi bir yerde parça veya servis sorunu yaşar mıyım ?




  • Bir tanıdığım beyin arızası yüzünden satmıştı. Alırken beyin arızası olduğu söylenmemiş. Expere sokup sokmadığını bilmiyorum. 20-30 bin arası fiyat çıkınca zararına verdi artık. Parça sorunu pek yaşanmaz heralde sonuçta bilindik bir araç.

  • Elimizde vardı uzun süre bindik. Fena değil güzel konforluydu araç, 11-12 lt dizel yakıyordu. Şanzıman tam otomatik sorun yaşamadık. Deri koltuk, ısıtma falan güzeldi araç. Direksiyonu acayip derecede yumuşaktı.

    Elektronik bir arıza yaşamadık diye hatırlıyorum.

    İzmir gibi bir yerde halledilir bence sorun olsa bile.

  • 7 ay kadar opel antara 2.0 4x4 cosmo kullandim. (%95 captiva ile ayni arac) Antara da kronik direksiyon tikirti sesi problemi vardi . Captivada da olabilir hocam, alirken kontrol edin. Yakiti arkadaslar soylemis 11 lt civari sehir ici. Ancak uzun yolda gayet makul. Ben esim kullanamadigi icin sattim, ben bile sehiricinde zorlaniyordum, hantal araclar. Ama koltuk.isitmadan tutun yok yoktu aracta.
  • opel yetkili servisleri bakıyor 2024 yılına kadar yedek parça ve servis desteği söz konusu chevroletin resmi web sitesinden okuyabilirsiniz o yüzden problem yaşamazsınız, şahsen cruze kullanıcısı olarak yedek parçalarını hemen bulabiliyorum yan sanayisi bile mevcut, mesela daha uygun fiyatlı olduğu için iki sene önce yan sanayi olarak temin ettiğim bir stop lambasını 250 lira gibi bir rakama almıştım far ise 350tl ye geldi.Araçtan çıkan orjinal far ile arasındaki tek fark gm etiketinin olmamasıydı onun dışında hiçbir farkı yoktu kalite olarak.

  • son bir seneye kadar sahibi olduğum araç kesinlikle tavsiye ederm ancak 2013 ve ltz donanımlı olmak koşuluyla.

  • Güzel araç bende 2011 model Captiva High versiyonu vardı. yakıtı sehir içi çoktu, biraz hantaldı ve şehir içinde özellikle dar sokaklarda manevra yapmak zordu. Tamirat konusunda sıkıntı olacağını sanmam Türkiye'de bilinen bir araç

  • Yeni kasa önden çekişli olanlarda mil kırma sorunu var demişti chevrolet opel servisi


    Ben 2009 modeline 3 sene kadar bindim 60-70 bin km yaptım. Konforu iç mekanı muazzamdı sürüşü keyifliydi parça sorunu yaşamadım 2 defa turbo hortumu değişti, ön düzene biraz para harcamıştım ama genel olarak memnundum bakan bi daha bakardı güzel arabaydı


    Hatta bugün tesadüfen bi captivaya rastladım iç geçirdim ne arabaydı diye


    Not: aracın dönüş çapı oldukça geniştir yani manevra kabiliyeti düşük bir araç aklınızda bulunsun

  • 2016 dan beri 2012 model ltz yeni kasa sahibiyim. Hala severek kullanıyorum. Yağı, suyu dışında masraf açmadan 180000 km ye geldik. Ankara şehir içi 9.5 lt , şehir dışı 7.5 litre yakıyor 2 ton 4.7 metre 163 beygir 7 kişilik bir araç için yakıtından da çok memnunum. Captiva club var kullanıcılar için izmirdede sponsor servis var. Captiva club Yotube videolarını izleyebilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • Her yorumunuz ayrı değerli hepsi çok işime yaradı bilgiler için çok teşekkür ediyorum alternatif suvlarım arasında düşüneceğim 👏👏
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.