Şimdi Ara

Chevrolet Aveo Sedan LTZ 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chevrolet Aveo Sedan 2013-2012 LTZ modelini uzun süredir araştırıyorum. Chevroletin piyasadan çekilmiş olması ve ikinci elinde durgunluk yaşanması dışında olumsuz bir yorum görmedim ve hem kalitesinden hem yakıtından hem de donanımından son derece memnun olduklarını gördüm. Elimizdeki 35 Bin TL civarı var, babama baskı ile 40 Bin TL'ye kadar çıkarabilme şansımız olucak inşallah bu fiyata da alınabilecek en iyi arabanın bu olduğu fikrindeyim. Daha önce hiç arabamız olmadı ilk olucak inşaallah o yüzden farklı da bir anlamı olucak :) Bu araba hakkındaki yorumlarınız ve tavsiyeleriniz nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürlükavcısı -- 15 Nisan 2017; 17:37:58 >



  • Hocam 2012 lt hb vardı bende, o paraya alabileceğin en iyi araç olduğuna emin olabilirsin. Yalnız aracın bi kaç kronik sorunu var. Vites topuzunun deforme olması, direksiyon ve ön göğüste dökülmeler. Bunun dışında çok memnundum aracımdan. Alırsan hayırlı olsun şimdiden.
  • Dizel çok gerekli değil ise 40 bine çıkmışken cruze almak çok daha mantıklı bence.
  • hllnz H kullanıcısına yanıt
    Donanım,güvenlik,yakıt ve performans olarak bakıldığında 40Bin Liraya 2013 model ve Km maximum 70Binde olan bir arabaya rastlamadım. 1,3CDTI motor 95 HP 210 Nm tork performans için çok iyi. Yakıtı için de 5-5,5Litre arası olması da ideal bence ki 4,5-4,1 arasına indirebilmek de mümkünken. Vites topuzu, direksiyon ve ön göğüs için de elbet çözümleri mevcuttur o kadar sorun da olabilir artık :) Teşekkür ederim inşallah :)
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Aveo'dan önce sıkca baktığım Cruze'du zaten ama malasef dizel seçeneğinin olmaması ve yakıt konusunda biraz sıkıntılı olması beni Aveo'ya yönlendirdi. Dediğiniz gibi o fiyata çıkmışken dizel ve ekonomik yakıtlı bir Cruze olsa idi en mantıklı tercih onu almak olurdu :)
  • Lpg ile yakıtı uygun oluyor ama tabii ki 1.3 dizel aveonun ekonomisi başka. Kullanıcı yorumlarını okumuştum bir ara, gerçekten az yakıyordu.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Almak nasip olursa yakıt tüketimini sizinle paylaşırım :)
  • Hayırlısı olsun, temiz bir tane denk gelirse paranızın karşılığını sonuna kadar veren bir araç olur.
  • bizde eski AVeo var, her parçasına ulaşabiliyoruz ve pahalı değil. ustası da var. tabi ki renault, fiat gibi çok kolay ulaşamayabilirsiniz ama biz mazda, volvo gibi filan değil kesinlikle.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Opel servislerine gidiyorsunuz sanırım, Opel garantisinde ve Opel Corsa ile nerdeyse herşeyi aynı olduğu söyleniyor. Motoru deseniz aynı şekilde Opelin 1.3 CDTI motoru ve Lineanin 1.3 Multijet motoru ile çok benzer diyorlardı dolasiyla Türkiyede ustaların en çok bildiği motora sahip bu konuda da sıkıntı yok. Sorun Türk ön yargısında sanırım kaç tane arkadasima sorsam dedikleri tek şey Chevroletin parçaları yok ustası yok arabayı alır kalırsın satamazsin oluyor. Opelin kendi sitesini açıp parçalarını gosteriyorum sen bilirsin diyorlar :) Bu adamlara Renault Fiat diyeceksin başka da birşey bilmezler, ne de olsa ikinci eli çok hareketli arabanın başka bir özelliğine bakmaya gerek var mı :)
  • Benzinli otomatik ltz var. Yakıt hariç her konuda f/p. LPG ile ömür boyu bin. 40k civarı 11 yıllık Corolla satıyorlar
  • özgürlükavcısı Ö kullanıcısına yanıt
    2 senede emin olun en ilginç parçalarını değiştirdim, hem orjinaline hem de yan sanayisine çok rahat ulaşılıyor. yalnız opel servislerinde yedek parça stoğu yok, yurt dışından 2-3 haftada geliyor. ancak yan sanayi isterseniz hemen elinizde. açık konuşmak gerekirse parasından daha yukarısını hak eden bir araçtır. İyi ki bu ön yargı var da rahatça albiliyoruz bu araçları :)
  • parasından fazlasını hak eden araçtır.. hayırlı olur kazasız belasız binersiniz inşallah.
  • Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, tanıdığımız 2010 corolla 132 binde olan aracı 53binden satıyor ve donanım olarak Aveo'dakilerin yarısı bile yok. Ama neyi var, adı var toyota :) Binene de alana da saygım var lafım yok sadece bu adamlara Chevrolet Cruze,Aveo dediğimde Chevrolete laf edip Toyotayı övmelerini anlayamıyorum :) İlginç bir kafa yapısı.
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    Öyle olur inşaallah :)
  • 2012 aveo düz vites vardı lt modeli. O dönemde alınabilecek en dolulukta araçtı. Tasarımı gayet modern, sorunsuz bir araç. Vites topuzu ve direksiyon soyumaları hariç. Arac 32 bindeydi fakat çabuk degorme olmuştu
  • endüstri_şef E kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntıyı yukarıda bir arkadaşımız daha belirtmişti. Direksiyon,vites topuzu ve ön göğüsteki deformasyon dışında herhangi bir sorunu yok gibi. O da nazar boncuğu olabilir :)
  • Satıldığı dönemin en F/P aracıdır. Keşke satılmaya devam etse idi.
  • Bende bir haftadır araç bakıyorum ve mevcut fiyat aralığına göre bana en uygun araç aveo. Denildiği gibi o fiyata alınacak en özellikli araç. Chevy'nin Türkiye'den çekilmesi olumsuz görünebilir ama yapacak bir şey yok. Yarın bir tanesiyle görüşmeye gideceğim, hayırlısı olsun.
  • Önceki aracımdı 1.3 ltz. Sıfır olarak almıştım . Dokunmatik ve iç malzeme kalitesi harcinde gözüme batan eksisi pek yoktu . Donanım ve kuvvetli motoru en cezbeden yanıydı. Tavsiye ederim. Uzun yolda gerçekten konforlu bir araçtı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.