Şimdi Ara

Chevrolet Aveo - Peugeot 207 - Fiat - Linea ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben yaşamış olduğum olayı anlattım siz de buradan yola çıkarak fanatiklikten ve çamur atmaktan bahsetmişsiniz. Mesaj sayısı fazla diye kimse kimseyi ezemez, ezmemeli!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen karar veremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo ikisinden de daha iyi bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya’da OPEL servisi bir arkadaşım var, iki hafta önce Spark yeni kasaları önerir misin dedim, 3 hafta bobin bekledik Çek Cumhuriyeti’nden dedi. Benim tavsiyem Linea olur. Chevrolet marka arabaları övenler “genelde” arabası Chevrolet olanlar. Araçlarının piyasasını yükseltmeye çalışıyorlar. İşin garibi Aveo motor hariç her konuda Linea’dan iyi sayılır bence de. Ancak burası Türkiye. Yarın bir gün aracı satacağınız zaman sorun yaşarsınız. Satılmaz demeyelim, her araç satılır ancak fiyat sizi tatmin etmeyebilir. 130k civarlarında hatasız ya da hatasıza yakın bir Linea alın keyfinize bakın. 2 sene sonra 150 bin’de aldığınız fiyatın 3-4 fazlasına satarsınız diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo41 kullanıcısına yanıt
    şuan aveo kullanıyorum önceki aracım dynamic plus lineaydı. linea 90hp aveo ise 75hp olmasına rağmen şanzıman farkından dolayı aveo çok daha atik.ancak son hızlarda linea daha iyi.lineanın aveoya artıları yol bilgisayarı,daha geniş ve blue&me diğer her konuda aveo çok daha iyi.yakıt olarak karadan şişliden bursaya gidip geliyorum.90km cc ile 3 saatlik yolculuk sonucunda linea sadece bir kez 4.2lt yaktı genelde 4.5lt ile gittim.Aveo ile 3.4lt ile gittim.(Osmangazi köprüsünü kullanarak trafik olmadan 80km cc ile 2.8lt ile gittim) Şu an karmada ortalamam 4.6lt.
    Gerek güvenlik, gerek yakıt sarfiyatı ve donanım olarak aveo lineadan çok daha başarılı bir araç.
    Parça konusunda sıkıntı olmuyor motor zaten ülkemizde en çok bulunan motor parçaların birçoğuda astra ve corsa ile ortak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.