Şimdi Ara

Chevrolet Aveo(2011) sizce değeri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2011 model, 1.4 benzinli motor, 15bin km'de , beyaz renkli, değişensiz ve boyasız bir chevrolet aveo için sizce en fazla ne kadar verilmelidir?
    -Ederi nedir? , -2. el araç fiyatları ne zaman düşer? (ve ne miktarda düşüşler olur)
    -Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    edit:2011 1.4 LS hatchback 5 kapılı modeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalotalar -- 25 Ağustos 2014; 13:19:29 >



  • 2011 derken yeni kasamı ? hangi donanım ?
  • hocam 1.2 ls boş paketleri 24-27 arası şuan piyasası ama ben olsam o paraya colt bakarım daha donanımlı olur az yakar. birde ben olsam şuanda araba almam piyasa çok yüksek.
  • Chevrolet Türkiye'den çıktı, haberiniz var mı?

    aracın sıfır satışı yok.. hatta markanın hiçbir aracının yok...
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    evet haberim var lakin, 2025e kadar opelin servis bakımı hizmeti vereceğini biliyorum. Ve bu seviyede hemen hemen diğer tüm araçlar için çok saçma fiyatlar isteniyor. Kısa sürede Al-sat yapmayı düşünmediğim için, fiyat/performans gözetip böyle bir seçim yapmak istedim. Gene de marka ve model hakkındaki yorumlarınızı duymaktan memnuniyet duyarım.
  • Herkes benim arabam daha kiymetli zihniyetinde ilerledikce, arac sahipleri fan olup 2. El degeri dusmesin diye olurcesine savunmasi devam ettikce ikinci elde dusus asla olmaz. Adam pert aracini utanmasa sifirindan daha kaliteli oldu diyerek forumlarda lanse edecek.

    Simdi desemki chevy. Rover gibi bir ikinci ele sahip olmali; beni burda deserler neden cunku ya chevy araci var yada chevy'den maddi destek aliyor veya bir chevy fani.

    Konuya gelirsek en dolu aracinin max 30 bin tl etmesi gerek. Cunku aracin 0 fiyatlari alinirken o civardaydi. Evet vergi vs gelmis olabilir piyasasinin yukselmesi gerekebilir. Ama turkiyeden cekildi buda piyasasini dusurmesini gerekir.
    velhasil eger laf atip karsi cikacak olan fan varsa muhattap olmasin mesajimi alintilamasin aksi fikrini ayriyetten belirtsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalotalar K kullanıcısına yanıt
    Araç baktığım şu kısa süre içerisinde, 2. el araç satıcılarından ciddi şekilde irrite oldum.
    -Tok satıcı denilen bir model var ve hemen hepsi böyle davranıyor. Mantık dışı fiyatlar çekiliyor. Araç hakkında söyledikleri yalanlara değinmiyorum bile. (Keza boyası bile yok dediği aracı önden vurmuş, tampon vs. değişmiş olanı gördüm)
    -Hepsi böyle olduğu için araç bakmaktan bıkıp usanan kesimlerde el mahkum deyip bir şekilde bu parazitlerden satın almak durumunda kalıyor sanırım. Bu kesim satıcılardan araç almayı akla sığdıramıyorum aksi takdirde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.