Şimdi Ara

Chery Tiggo 8 pro aldım… (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
275
Cevap
7
Favori
141.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Adamlar 90'lı yılların sonunda başladılar araba üretmeye, geldikleri nokta ortada. Biz her konuda geç kaldığımız gibi bu konuda da maalesef çok geç kaldık. Hani herkes avrupaya özeniyor ya, avrupayı geçtim keşke bazı konularda bir çin bir hindistan kadar olabilseydik.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Hocam makyajlı kasanın ne zaman geleceğini araştırıyordum mesajınızı gördüm. Güney Afrika ve sanırım Malezya'da makyajlı olarak gelmiş Tiggo 8'ler. Bize gelenler 2020-22 arasındaki versiyon doğru biliyorsam. Aracın ön ve arkası, ekranlar, vites kolu, 2.sıra havalandırma ayarı ve döşeme rengi değişmiş bildiğim kadarıyla. Aracı bayide imceledim, test sürüşü de yaptım ama makyajlısını hatta Tiggo 9'u beklesem mi diye düşünüyorum.
  • okircali O kullanıcısına yanıt

    Ekonomi normal olsa bekleyin derim. Ama fiyatlar uçarsa durum ne olur belli değil. 3 ayda 300bin zam geldi cherylere. Benim de kafam oldukça karışık anlayacağınız.

  • Tiggo 8 de Omada kadar iyi midir acaba güvenlik konusunda.




    Auto and Carsyoutube
    DON'T FORGET TO SUBSCRIBE MY CHANNEL TO BE AWARE FROM NEW VIDEOS... YENİ VİDEOLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN İYİ SEYİRLER...
    https://www.youtube.com/watch?v=lkolq9qhDjo
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Aynen söylediğiniz nedenden kararsızım. Seat Alhambra'm var. Aslında oldukça memnunum ama hem model yenilemek hem de Suv'ye geçiş yapmak istiyorum. Tabi şimdiki aracımdan hem konfor hem de teknolojil olarak daha geride olmamalı alacağım araç. Tiggo 8 iyi bir aday ama bilemiyorum işte. Makyajlı ne zaman gelecek diyorlar?
  • okircali O kullanıcısına yanıt

    Siz seat tarraco da bakabilirsiniz

  • Citroen C5 ile Tiggo 8 arasında kaldım. Chery servis olayı, ikinci el piyasası gibi soru işareti var kafamda. Yıllık 4 ile 5 bin km yol yapıyorum. Şimdiki aracım Nissan Qashqai dizel. Kafam iyice karıştı. Otomobil sektöründe öncü bir firmada çalışan arkadaşım ile görüşmemde marka olarak servis hizmetinin sayısı çok az olduğu, ikinci el piyasası, yedek parça tedariği konusunda onun da şüpheleri olduğunu bunların dışında görsel olarak aracı beğendiğini söyledi. Öyle sık sık araç değiştiren biri değilim amacım otomatik vites araç satın alıp araba konusunu kendi açımdan kapatmak istiyorum. Ne diyorsunuz arkadaşlar sizin fikriniz benim durumuma göre ne olur?
  • Maceraya gerek yok 1.5 a tucson giriş donanım comfort al geç hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t@rik

    Citroen C5 ile Tiggo 8 arasında kaldım. Chery servis olayı, ikinci el piyasası gibi soru işareti var kafamda. Yıllık 4 ile 5 bin km yol yapıyorum. Şimdiki aracım Nissan Qashqai dizel. Kafam iyice karıştı. Otomobil sektöründe öncü bir firmada çalışan arkadaşım ile görüşmemde marka olarak servis hizmetinin sayısı çok az olduğu, ikinci el piyasası, yedek parça tedariği konusunda onun da şüpheleri olduğunu bunların dışında görsel olarak aracı beğendiğini söyledi. Öyle sık sık araç değiştiren biri değilim amacım otomatik vites araç satın alıp araba konusunu kendi açımdan kapatmak istiyorum. Ne diyorsunuz arkadaşlar sizin fikriniz benim durumuma göre ne olur?

    Chery ve diğer Çinliler bu ülkede tutacak ve büyüyecek. Birçok ilde servisi açılıyor, açılacak. Elektrikli modeller yaygınlaştıkça daha da buyuyecekler. Geçen ay 5bin satmış bir marka için gereksiz endişeler. Adamlar bu sefer güçlü geldi.





  • onder46 kullanıcısına yanıt

    Ağzına kadar dolu ve tucsondan daha konforlu bir araç dururken neden boş donanım tucson alsın ki?

  • Tucson hoşuma gitmiyor, çok hantal görüyorum. Kafam karışık. Bütçe sorununuz olmasa hangisi mantıklı olur?
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesinin kac yil düzgün gidecek? Servisin tam olarak soru isareti olmasi
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt
    Marka algısı bedava oluşmuyor 10 yaş cherryle 10 yaş mersedesi yanyana bi koy bakalım
  • t@rik kullanıcısına yanıt

    Trafikte artık çok fazla Chery görüyorum . Hepside ilgi çekici duruyor. Özellikle tiggo 8 devasa bir araç . O araç ile seyahat etmek çok zevkli olurdu

  • t@rik kullanıcısına yanıt

    Bu aşamada ben de Chery düşünüyordum, gittim test ettim baktım. Servis, 2. el, marka algısı vs. sebepleri göz önünde bulunduraraktan daha pahalı olmasına rağmen C5 aldım.

  • tEmh@ kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon numaramı özelden yazıyorum. Vaktiniz olursa ararsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    Malzeme kalitesinin kac yil düzgün gidecek? Servisin tam olarak soru isareti olmasi

    Piyasadaki markalar kaç yıl gidiyorsa bu da o kadar gidecek. Ne farkı var diğer markalardan?


    Servis konusunda da şimdiden 30 üzerinde servisi var. 1-2 seneye daha da yaygınlaşır. Geleceği seat markasından daha parlak bence.

  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Adam şu var mı demeyin var demiş siz hala şu var mı bu var mı
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Tamam ADAM :)
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    30 uzerinde servis var..Parca varmi onu da sorgulamak lazim..Kaza yaptimh kapisidir camurlugudur kac surede geliyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.