Şimdi Ara

Chery Tiggo 8 pro aldım… (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
275
Cevap
7
Favori
136.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Oturuş pozisyonu yüksek, kaputun her yeri görünüyor, görüş açıları çok iyi, sadece dikiz aynasına alışmak gerekiyor, küçük ve uzak gösteriyor. Direksiyon ve pedal tepkileride çok iyi, direksiyon ele iyi oturuyor ve tepkileri net. Şanzıman getrag, 7 dct, normal hızlanmalarda pürüzsüz, ani hızlanmalardaysa hafif silkeleme var ama ben bunu motorun ciğersizliğine bağlıyorum, cls deki pürüzsüz uzama hissi yok, ama kararsız da kalmıyor.

    Yol tutuş konusunda bir güvensizlik vermedi şimdiye kadar, ama lastikler vasatın altında gibi, küçük manevralarda ve ani kalkışlarda sarıyor bazen…

    Otobanda 150 ye kadar çıktım, Allaha emanet gibi değildi, halimiyetim altında olduğunu hissettirdi…

    Çok iyi bir kamera sistemi var, düşük hızlarda direksiyon hareketine göre veya sinyal verince devreye giriyor 3d sanal görüntüyle…




  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Tiggo 8 alırsanız arabadan ziyade etrafa laf anlatmakla uğraşırsınız…
  • Gördüğüm en önemli eksiklik ses sistemi, çok vasat kalıyor, temiz ses veren, iyi bir sistem her zaman tercihimdir, severim be isterim, lakin bununki tatmin etmedi beni.
    Bir iki yeri aradım ama daha arabayı bilmiyorlar, hiç yapmamışlar, muhtemelen sökmeyi bile ilk bende deneyecekler. Biraz beklemek mi lazım, ne tavsiye edersiniz?
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

    Yalıtımı 3008 le kıyaslar mısınız? Çok çok iyi demişsiniz.


    Önceki gün bayiiye gittim, kapora bile almıyorlar.

  • elliyedi E kullanıcısına yanıt

    O algıları kırmak için markaları satın aldı, kendilerini geliştirdiler. Land rover, jaguar, volvo vs.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Hocam sen lexusu neden sattın ya

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Lexus benim değildi, arkadaşımın. Duruyor hâlâ. Ben aldırdım. Dikkatli okumamışsın konuda.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Hocam ben sizin kendi aracınız sandım pardon

    Umarım sizde bir gün Lexus sahibi olursunuz hocam

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Lexus seviyorum ama daha çok ihtiyaç ön planda. 3 çocuk olunca 7 kişilik istiyorum. Rx dıştan büyük ama o büyüklüğü pek kullanamamış gibi. Tiggo 8 pro daha kullanışlı mesela. 7 koltuklu, bagajı vs daha geniş.

  • Arkadaşım Tiggo 7 pro aldı inceledim gerçekten premium havası var.

    Fakat Albea dikiz aynası takmışlar hiç olmamış. Luxury orta paketti belki bu yüzdendir.
  • Kardeşim Omoda 5 aldı. Bende de C5 aircross var. İç hacmi B SUV olduğundan küçük, onun dışında fazlası var eksiği yok. Tioggo 8 pro ile de benzinlikte yan yana geldik. C5 Aircross fino gibi kaldı yanında.

    Chery'e güvenebilsem Tiggo 8 Pro oldukça alınası bir araba. Seneye makyajlısı gelecekmiş, bakalım neler değişmiş.
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle dönüşe gore şişen sagli sollu koltuk yanlari mi varmis???? En dolu aracta bile denk gelmedim..Yan destekler vardir, bunlarin belli kalitesi vardir.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Ne algisi??? Gecen bir youtube otomobil yorumcusu , kaza yapan birinin camurluk ve kapisinin degisim icin 3 ay gun verildigini soylwdi..Bitmistir benim gozumde..
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Byyesilbağ diyorsanız işi gücü chery alamayınca karalama yapmak.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    3008 ile aralarında dağlar var. 3008 düşük hızlarda nisbeten sessiz bir araçtır, 60-70 e kadar sadece motor sesi duyarsınız, bizdeki dizel, belki benzinlisinde motor sesi yoktur, lakin hız arttıkça rüzgar sesi yol sesine, devir arttıkça da motor sesi hepsine karışır…
    140-150 den sonra kendi sesinizi bile duyamazsınız, ben 3008 ile uzun yola çıktığımda genelde 120-130 u geçmem…

    Tiggo8 ile 150 yi geçmedim henüz ama yan koltukla normal sesle konuşabildik. Daha önce de söyledim, lastikler çok dandik, eminim ki düzgün bir lastikle daha sessiz olacaktır. Motor sesi düşük devirlerde hiç yok, yol sesi sıcak asfaltta çok az, pütürlü asfaltta sıkıntı var biraz. Rüzgar sesi rahatsız etmeyecek seviyede…

    Daha önce hiç değinmediğim kapı sesi için de söyleyebilirim ki, beklentinin çok çok üstünde, ağır, sağlam ve tok bir kapanışı var. 3008 ile kıyas kabul etmez…




  • Trafikte hergün görüyorum bu araçları. Satışlar baya başarılı olacak ki nadiren gördüğüm Pejo 308,408,Astra gibi modellere göre iyi sattı denilebilir.

    Cherydeki 3 modelden en mantıklı geleni Tiggo 8 bence. Kendine baktıran güzel bir tasarımı ve heybeti var. Fransız suvlarına para vermektense kesinlikle tercih ederim. Çin büyüme yolunda bu araçlar da bunun meyvesi.

  • Batman ya da Giti Marka lastik oluyor. Bunların yerine continental gibi bir lastik takılsa tadından yenmeyecek. Geyik testini gayet güzel tamamladı bu lastiklere rağmen.
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Bendeki batman kolay patinaja düşüyor. Dipgaz kalkarsam 4. Vitese kadar patinaj ata ata gidiyor. Aracın burnu zor zapt ediliyor. Çok kaliteli bir lastik şart alır bariyere atar.
  • Hocam yakıtı nasıl acaba ? İlginç bir şekilde omada 5'in yakıt tüketiminden düşük olduğunu yazmışlar da.
  • Hocam merhaba, bende tiggo 8 pro almayı düşünüyorum tiggo 7lerde sunroff dan ses alma durumu varmış sizde de aynı durum mevcut mudur? Tiggo 8lerinde böyle bir durumu var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.