Şimdi Ara

ChatGPT, Asyalı hesapları bloke ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ChatGPT, Asyalı hesapları bloke ediyor
    Yapay zekâ teknolojilerinin dikkat çekmesindeki en büyük etken olan ChatGPT şimdi de gizlilik ve güvenlik endişelerinin odağı haline geldi. Bazı ülkeler güvenlik gerekçesiyle ChatGPT kullanımını yasaklarken OpenAI de boş durmuyor.



    ChatGPT’den Asyalı hesaplara yasak



    ChatGPT resmi olarak Çin’de kullanıma açık değil ne var ki bazı Çinli e-ticaret platformlarında ChatGPT hesapları paket halinde satılıyor ve önemli gelirler elde ediliyor. Ayrıca API kullanımında suiistimal ve yoğun trafik nedeniyle teknik sorunlar özellikle Asya kıtasında platformu zora sokuyor.



    Ayrıca Bkz.Yasaklanan ChatGPT hakkında OpenAI’dan önemli yapay zeka açıklaması



    Gelen bilgilere göre 31 Mart tarihinden itibaren Asya odaklı ChatGPT hesapları bloke edilmeye başlandı. Sadece ücretsiz kullanıcılar değil Plus aboneleri de engelleniyor. OpenAI herhangi bir açıklama yapmadığı için kullanıcılar arasında tedirginlik oluştu.



    Kullanıcılar özellikle hesap satın alarak platforma giriş yapanların engellendiğini düşünüyor. Yine platform API’lerini kötüye kullananlar da engellemelerden nasibini alıyor. Şimdilik bu engelleme furyası daha ne kadar devam edecek bilinmiyor.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/04/06/chatgpt-account-suspensions/







  • yapay zeka kendini koruma anlamında mı bu işi yapıyor !?

    eğer bu seviyeye gelmişse

    yapay zeka ! yapay bilinçe ulaştı demek !

  • algoritma silahının ilk testi yapılmış oldu yani. algoritma savaşları başladı.

    türkiyenin derhal algoritma silahı geliştirmesine başlaması gerekiyor. 50 yıl sonra gemiler uçaklar iş göremez hale gelecektir. şimdiden başlarsak ancak üstünlük sağlarız.

    insansız silahların bir sonraki aşaması kimin silahının yapay zekası daha gelişmiş ise onun silahı diğerini vuracaktır anlamına gelir. bu noktada ülkeler silahları boşuna harcamayıp direk yapay zekaları savaştıracaktır. zaten yapay zekası üstün olanın diğerinin silahını vuracağını herkes bildiğinden boşuna silah araya gitmesin diyeceklerdir. bu noktada algoritma yazmak silah üretmekten daha önemli olacaktır.

    chat gpt bir algoritma silahıdır.

  • Bir programcı olarak, zamanında baya da bu işlerle haşır neşir birisi olmuş olarak diyorum ki, teknolojinin bir insan gibi düşünebilmesi ve bilinç kazanabilmesi insanlık adına korkunç bir olay. Gerek yok bu kadarına. Sonumuzu hazırlıyoruz farkında değiliz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.