Şimdi Ara

Championship Manager 01/02 Güncel Kadrolarla Android Cihazlarda Oynama Rehberi (Yenilendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
13
Favori
39.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında sadece ekranı kaplaması değil sorun, soldaki belirlenen tuşların haricindeki diğer tuşlara klavyede bastığımda karşılık vermiyor . Normal mi bu ?
  • Düzeldi şimdi ilginç biçimde :)
  • Exagear lisans işini nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar ? Trial bittikten sonra programı her açılışta saati o an kontrol edip sadece 10 dklık trial veriyor. Değiştirmek istediğinde programı kapatıp açmanı bekliyor. Yeniden açınca dediğim gibi 10 dk lık bir trial veriyor gene. Çok pahalı olmasa gene alınır da 45 lira verilmez.
  • telefonunun takvimini exagear i ilk kullandığın güne alırsan sıkıntı olmaz yada ondan bi sonraki güne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aytekin79

    Exagear lisans işini nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar ? Trial bittikten sonra programı her açılışta saati o an kontrol edip sadece 10 dklık trial veriyor. Değiştirmek istediğinde programı kapatıp açmanı bekliyor. Yeniden açınca dediğim gibi 10 dk lık bir trial veriyor gene. Çok pahalı olmasa gene alınır da 45 lira verilmez.

    Yukarda anlattığım gibi ilk yüklediğin tarihle trialin ilk bittiği tarih arasında biz güne ayarla telefonun tarihini. Örn: Benm trialin ilk bittiği tarih 19 nisandı ben her oyuna girmeden önce 18 nisan olarak ayarlıyorum telefonun tarihini.

    Buarada Yeni kadro güncellemesi geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuznasuhi -- 20 Ekim 2016; 12:27:25 >
  • Merhaba arkadaşlar öncellikle hayalini kurduğumuz paylaşım için teşekkürler. Ben denildiği şekilde yüklemeleri yaptım ancak trial' ı seçip starting up dedikten sonra failed to start the environment emulation service. hatası aldım. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuznasuhi

    Öncelikle CM 01/02 hastası oyuncu olarak android cihaz kullanmaya başladığımdan beridir ukteydi içimde keşke bir yolu olsa diye ta ki bu hafta sonu bu uygulamayla karşılaşıp deneyene kadar.

    Başlayalım o zaman.

    Öncelikle CM 01/02 yi pc ye kurmamız gerekiyor.

    Buradan oyunu >http://champman0102.co.uk/downloads.php?do=cat&id=3

    Buradan versiyon güncellemesini >http://champman0102.co.uk/downloads.php?do=file&id=3

    Buradan 2016 kadro güncellemesini >http://champman0102.co.uk/downloads.php?do=file&id=272

    indiriyoruz daha sonra önce oyunu kuruyoruz daha sonra 3.9.68 versiyonu yüklüyoruz ve en son 2016 güncellemesindeki data dosyasının içindekileri direk data dosyası değil yalnız içindekileri oyunun yüklü olduğu yerdeki data dosyasının içine atıyoruz. En son olarak buradan No-CD/Fixed EXE 1]crack cracki indiriyoruz ( 3.9.68 olanı file archive 3.7mb yazan yerin sol yanındaki simgeye tıklayınca ininyor) sonra içindeki dosyaları oyunun yüklü olduğu yere çıkarın. PCye kurulumu tamamlamış olduk.

    Telefonunuza google playden exagear strategies uygulamasını indirinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.eltechs.es&hl=tr

    Uygulama yüklendikten sonra uygulamayı açın daha sonra kapatın telefonunuza exagear klasörü oluşturacak. Pcye bağlıyoruz telefonu program files da ki oyunun kendi klasörünü kopyalayıp telefondaki exagear klasörüne atıyoruz gelen sorulara evet diyoruz. Artık oyun telefonumuzda. uygulamayı çalıştırıyoruz oyunumuzn içindeki dosyalar karşımıza çıkıyor cm0102 exe yi açıyoruz bizden iki çeşit kontrol seçmemizi isteyecek üsteki cuprum olan daha rahat onu seçiyoruz bize 3 günlük deneme süresi verecek örenğin 03.04.2016 da biteceğini söyleyecek deneme süresinin telefonumuzun tarhini oynayacağımız zaman hep bu tarihden geri alacağımız zaman hiç bir problem yaşamıyoruz. Üst taraftaki trial seçeneğine tıklıyoruz solda butonlar çıkıcak hiç biriyle işimiz yok telefonunuzdaki seçenekler tuşu vardır ona basıp açıln menuden sol daki butonları kapatıp full screen yapabilirsiniz. Evet oyunumuz başladı ligleri artık seçip başlayabilirsiniz ne kadar çok lig seçerseniz o kadar yavaş yüklenecektir başlangıç aşaması ve günler arası geçişide etkileyecektir telefonunuzn performansına göre değişecektir tabi . Artık deneyerek kaç lig seçmeniz gerektiğinize karar verirsiniz. Gün geçmek için ileri dediğinizde dondu deyip kapatmayn oyunu işlem yapıyor merak etmeyin bende şuan almanya , italya , ingiltere , ispanya , fransa ve hollanda liglerini seçtim gayet güzel ilerliyor. Ayrıca sekmeli yerlerde parmağınızı çekmeden üstünde gezdirin. Bu uygulamayı kullanıp age of empires , fallout , diablo oynanabiliyor sanırım denemek lazım ben sadece cm0102 için denedim ayrıca exagear rpg adlı uygulamada ona uygun oyunlar denenebilir daha cok kontrol seçeneği mevcut . Uygulamanın en üst hangi seviyede oyunları açabileceğini denemek lazım. CM0102 oyununu oynamyan arkdaşlar şuanki güncel kadrolarla kesinlikle denemeliler telefonda heleki bu seviyeye yaklaşabilecek managerlik oyunu yok bence. Umarım cm0102 fanlarının ve oyun sevenlerin hoşuna gider iyi oyunlar.

    Not: Oyun yıl olarak 2001 yılında başlar bilen varsa tapani patch sayesinde 2015 den başlatabiliyoruz yine telefonda atmadan önce o işlemi yapıyoruz fakat telefonda hata veriyor ligleri oluştururken pcde bu hata yok . Eski sürümlerde pcde yılı 2010 dan başlattımız zaman sorun kalkıyordu telefondada yılını daha eski bi zamanda başlatatıp denemek lazım ben uğraşmadım . Tapani patch sayesinde oyuncu güçleri normal manager oyunlarındaki gibi 18 üstüyse kırmızı oluyor ve oyunu hızlandırabiliyor. Tabi telefonun yine performansına göre bu hız.



    Championship Manager 01/02 Güncel Kadrolarla Android Cihazlarda Oynama Rehberi (Yenilendi)Championship Manager 01/02 Güncel Kadrolarla Android Cihazlarda Oynama Rehberi (Yenilendi)

    Dediklerinizi yapıyorum. Trial i seçip başlatıyorum ancak starting up yazısı gelip telefon ana ekranına geri dönüyor.
    Neden olabilir acaba???
    İyi günler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: legis_peritus85

    Merhaba arkadaşlar öncellikle hayalini kurduğumuz paylaşım için teşekkürler. Ben denildiği şekilde yüklemeleri yaptım ancak trial' ı seçip starting up dedikten sonra failed to start the environment emulation service. hatası aldım. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

    Bu hatayı ben cmscout programını açmaya çalışırken almıştım. Desteklemiyor uygulamayı. Yalnız cm0102 exe dosyasında çalıştırırken herhangi bir hata almadım. Oyunu pc kurulumunu tekrar yapabilirmisiniz crackli sorunsuz şekilde burdan kaynaklanıyr olabilirmi
  • hatasız falan oynanıyor mu bu şekilde efsaneyi telefondan oynamak ayrı bir keyif vericek :)
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    aynen oyunda bi sıkıntı yok
    kurulumu doğru uyguladığın taktirde
  • Tarihi değiştirince whatsapp sorun çıkarmıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

    Tarihi değiştirince whatsapp sorun çıkarmıyor mu?

    Bilemiyorum oyunu genelde metroda ve uyumadan önce oynadığım için whatsapa pek gerek duymuyorum zaten oyunu kapattıktan sonra tarihi güncelliyorum sadece oyun oynarken tarihi deşitiriyoruz.
  • arkadaşlar pc de cm 01 02 sorunsuz yükledim yalnız sene atlarken yanıt vermiyor hatası verdi. sanal disk dolu gözüküyor. 288 mb dolu ve boş alan gözükmüyor. sanal diski yükseltebilir miyim?? yada başka önerisi olan varsa acil bekliyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLuB4R


    quote:

    Orijinalden alıntı: yavuznasuhi

    quote:

    Orijinalden alıntı: CLuB4R


    quote:

    Orijinalden alıntı: yavuznasuhi

    quote:

    Orijinalden alıntı: CLuB4R

    Cm 03-04 denedim ama tam ekran yapamadim o yuzden ilerleyemiyorum oyun aciliyor

    Uygulamada tam ekran seçeneği var oda mı işe yaramıyor?

    Hocam onu nasil yapiyoruz ? oyunu acmadan ayarlardan 640, 800, 1024 , 1280 cozunurluk var oyun sadece 1024 da aciliyor ondada tam ekran olmuyor

    Uygulamadaki işinizi görmeyecek gibi pcden uyumluluğu halletmek lazım olmadı eve geçince dener size geri dönüş yaparım

    Tamam hocam cok saolun bende cok arastirmistim cm 03-04 u telefondan oynamak icin bulamamistim telden calistigini gorunce cocuk gibi sevindim insallah tam ekran yapabiliriz

    Tam ekran yapabilen varmı ekranın yanı ve altı gözükmüyor. Çözümü bulan allah rızası için söylesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkürler.
    Bu arada lucky patcher (root gerekir) ile programı free yapabilirsiniz.
  • Championship Manager 01/02 Güncel Kadrolarla Android Cihazlarda Oynama Rehberi (Yenilendi)

    kurduk, tam ekran yapıp kupayı bile aldım :D paylaşım için teşekkürler.
  • Çok güzel bir paylaşım. Özlemiştim iyi gider şimdi telefonda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sume

    Championship Manager 01/02 Güncel Kadrolarla Android Cihazlarda Oynama Rehberi (Yenilendi)

    kurduk, tam ekran yapıp kupayı bile aldım :D paylaşım için teşekkürler.


    İyi oyunlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuznasuhi -- 17 Aralık 2016; 22:54:44 >
  • S3 Mini'de deneyeyim dedim de .exe'yi seçtikten sonra starting up yazısı çıkıyor ve ana menüye geçiyor. Sorun ne olabilir?
  • 27Aralık 2001 de oyun duruyo ilerlemiyo
    Önce 26 aralık da bi güncelleme yani update yapıyo sezon devre arası olunca
    sonra 27 aralıkda kalıyor oyun bir hata da vermiyo sebebini bilen var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.