Şimdi Ara

Championhelmet sitesinden alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Malum ülkedeki ekipman fiyatları sebebiyle hemen hemen her motorcu gibi ben de yurt dışından alışveriş arayışına girmiştim. Sıra kaska gelince championhelmet.com sitesi fiyatlarıyla hemen ilgimi çekti. İnternette yaptığım araştırmalar neticesinde Hollanda'da bulunan fiziki bir mağaza olduğunu gördüm. Deneyimlere baktığımdaysa kimi olumlu kimi olumsuzdu. Bazı olumsuz yorumlarda ise alışverişten önce stok sorulması gerektiğini, olmayan stokların satışa açık olduğundan falan bahsetmişlerdi.

    Bunun üzerine alışverişi yapmadan önce canlı yardımdan ilgili kaskın stoklarda olup olmadığını sordum. Kaskın stoklarda olduğunu söylediler ve hemen satın almayı gerçekleştirdim (Yaklaşık 4k). 3 gün sonra gelen mailde ise kaskın stoklarda olmadığını ve farklı modellerde yardımcı olabileceklerini ya da para iadesi yapabileceklerini söylediler. Kendilerine kaskın stoklarında olup olmadığını önceden sorduğumu, neden yanlış bilgi verdiklerini; para iadesi ya da seçtiğim başka modellerden yardımcı olabileceklerini söyledim. Maili atalı 2 gün oldu hala yanıt gelmedi. Bakalım deneyimim nasıl sonuçlanacak. İlgili siteden alışveriş yapmak isteyenler için gelişme oldukça konuyu güncellerim.


    Güncelleme: Para iadesi alarak alışverişi noktalamış oldum. İletişimleri zayıf, mağaza stok bilgileri yanlış ama paranızın kalmayacağı bir site olarak tanımlayabilirim, bir şekilde çözüme kavuşturabiliyorsunuz. Biraz daha profesyonelleşmeleri gerekiyor bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan__ -- 12 Mart 2021; 16:40:39 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.