Şimdi Ara

Çevirmedeki polisin aveo için yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün gece Arnavutköy girişinde polis ekibi çevirdi abi bu araç ne markası modeli ne dio dedim aveo abi baktı etti piyasası ne dedi bunun dedim 24 - 25 falan ooo dedi çok yaw o paraya neler alınmazki dedi dedim ne alınır abi piyasa çok uçuk gibisinden dedim honda alınır dio dedim anca 97 model alınır o fiyata olsun dio en azından honda siz ne diyosunuz bu konuda.



  • boşver diyorum. Korkak, tedirgin, bir şey bilmeyen adam araba almasın bir zahmet. Ancak tırsa tırsa araba alanlar gidip çoğunluk ne alıyorsa bende ondan alayım derler. Kendine güvenenler her türlü aracı alır kullanır keyfini çıkarır. Misal ben aman o arabanın piyasası yok dedikleri kaçtıkları arabaya ozut bin veriyorum arabada yok yok. Donanımlı arabaya biniyorum. Onlarda kırk bin verip konserve kutusu gibi boş arabaya biniyorlar.
  • ben yaşı geçmiş dayıların araç konusunda bilgi ve fikirlerini artık tama saymıyorum.
    saplantılılar ve kafaları tek düzen çalışıyor.

    elimdeki para ne kadarsa marka farketmeksizin en iyisine en yenisine binmeye çalışırım.
  • İnternet kullanmayanların, araba fiyatlarını araştırmayanların ve son dönemde araba alıp satmamışların fiyatlar konusundaki konuşmalarını dinlemeden uzaklaşmak en mantıklısı. Ve bence insanların çok büyük kısmı önyargılı. En basitinden hala yokuş aşağı boşa alınca daha az yakacağını sanan bir araba anlayışı var çoğu kişinin. Şahinden kullandıkları devirle aynı sanıyorlar hala Anlık yakıt tüketimine ''yalan lan onlar'' diyen kişileri kulaklarından tutup foruma getirmek isterdim. Daha nasıl anlatılır ki. Citroen de geç :)
  • ben zaten aracın piyasası için almadım uzun süreli kullanıcam temiz olduğunu bildiğim ve güvendiğim birinden aldığım için içim rahat biniyorum daha önce honda civiv vardı 97 model tek kapı arabayı alırken yine tanıdık bi aracı vasıtası ile almıştım ilk aracımdı komple boyanmış ama boya toz boya dedikleri tarzdan bi kaç yıl içinde boya tabiki soldu aracı satarken öğrendiklerim kaput değişmiş çamurluklar falan kazalı motor zaten açılmış onu biliyordum alırken 1.6 dediler bide sonradan 1.4 olduğunu öğrendim gerçi rujsatta yazıyo kocaman :D ki 1.4 veya 1.6 olması sıkıntı değildi benim için daha önce lpg takılmış ve söküşmüş bunuda tüp taktırmaya gittiğimde öğrendim yani aracı satarken epey zorlandım 2 sene içinde anca satabildim ha tabi hata bende dürüst olduğumdan böle uzun sürdü satmam yoksa bende toz boya yaptırıp cilalayıp parlatıp kaza kaydı azdı zaten abi çamurluk değişti taç gibi deseydim hızlı satardım bu arada hep aldığım aracı tanıdıkta yaptırmıştım bakımlarını sağolsun hesaplı yapıyordu ama tamirciler fazla üstelemeiş demek ki triger değişim zamanı gelmiş amastörler gitmiş ve birde manifolt hava kaçırıyormuş bunların çoğunu satarken öğrendim gerçi fiyat kırmadım bunlar için zaten piyasanın epey altı bi fiyat yazmıştım artık satim tek kapıdan kurtulatım dedim.

    şimdi aveo ile ben mutluyum nerdeyse 1 senesini dolduracak yakınlarda bakıma sokucam bütçe ayırıp ama eşim pek mutlu değil araç manuel ve süremiyor ki ben bile zor alıştım ilk başlarda stop etiriyordum 1.2 olmasından kaynaklı sanırım motoru bağırmak istemiyordum e o da gaz yemediği için hop stop :D şimdi biraz bağırtıyom bazen bağırmıyom daha tam alışamadım zaten yeni yeni yoğun kullanmaya başladım eşim kafamı şişirirse belki satarım ama piyasadan araba almak zor iş o yüzden gidip bunu satim de otomatiğini alim desem çok çile çekecem.




  • Onun gibiler yüzünden 20 yaşında arabalara 30 bin Lira istiyolar utanmadan. Daha da kötüsü millet de gidip alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.