Şimdi Ara

Cevap: ÜLKEMİZDEKİ PERT KAYITLI ARABA ALINMAZ KAFASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabalarla ilgili her erkek gibi bizim de muhabbetimiz oluyor. Millet ordan burdan doldurmuş. Başkalarına inanan bu şahıslar biz söyleyince insanmıyorlar ona hayret ediyorum. İnsanlar maalesef güvenilmez olduklarından belki hasarını görmediğin araç alınmaz. Tabi iyi baktırabilirsen belki o da aşılıyordur bilmiyorum da... Burda biri pert civic almıştı. Nerdeyse ben de ondan alacaktım. Trafikçi adam kazasını da görmüş. Hava yastıkları araç ön tampon ve kaput gitmiş ama darbe radyatöre gelmemişti diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hadi radyatör de darbeli olsun motor ve şasinin ana parçalarına gelmediği sürece ne olacak. diğer civiclerden en az 10 bin tl daha ucuzdu. Ondan arabayı alan da alandan alan da a
    Milletteki saçma takıntılar yüzünden insanlar arabalarına bakmıyor ya. Bi araba var kaput güneş yanığı olmuş adam öyle biniyor. Çünkü boyatsa satacağı zaman ilk duyacağı soru boya var mı ? Hem de kaputta. iş bitik.
    Mesela bi pert araba aldın normalde 40 bin olanı 25 bine aldın. Satarken ucuz ama alırken de ucuz aldın. Pert aldın pert satacan. Bu kadar basit. Ama şu kafa olmasa.
    Bi arkadaş vardı aylarca araba arıyorum deyip durdu. Hergün başka bi araba alıyordu. Adam şöyle diyor "hiç boya olmayacak alacağım arabada. bir parça boya ile iki parça boya arasında pek bi fark yok ama hiç boya olmayanla bir parça boya olan arasında çok fark var"
    bunu diyen adam hiç düşünmüyorki hiç boya olmayan arabaya biri gelip sürtse hiç boya olmayanla bir parça boya olan arasındaki büyük farkla karşı karşıya kalacaksın. bi parça boya olsaydı zaten boya vardı bi daha oldu derdin.
    hep söylerim tamirat tadilat isimli sevdiğim otomobil programındaki işi Türkiyede yapsan açlıktan ölürsün. Çünkü parçaları toplayarak ve boyayarak arabayı ilk günkü gibi yapıyorsun ama adam gelip sana hem boyalı hem değişeni var almam bunu diyecek. Aşalım artık bunları.







  • Ya kaportacisin ya da galerici.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • ikisi de değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.