Şimdi Ara

Cevap: Asus X550LN-XO007D Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese Selamun Aleyküm...

    Dell Inspiron N5110 9621 kullanıcısıyım. Belki bilirsiniz; bu seri bilgisayarların kol dayama panelleri ısınmaktan dolayı yapılan materyali bir süre sonra soyuluyor ve hatta elinizi bile değdiremiyorsunuz. Kaç kere termal macununu değiştirdiysem de fanda aldıysam da bu Dell'den tövbe ettim 3 yıldır. Mühendislik programları ve arada bir keyif amaçlı oyun oynamak için son 3 gündür bilgisayar araştırıyorum hangisini alıyım, nasıl yapayım diye?

    Bütçem en fazla 2000 TL sınırı koydum. İki bilgisayar arasında kalmıştım. Asus X550LN-XO007D ve LENOVO Z710 59413153 . Forumda okumadığım konu kalmadı diyebilirim. Lenovo'nun teknik servisi olsun, ürünün klavyesinin içeri çökmeye meyilli olduğu, ekranın fandan dolayı ısınması vb. gibi problemlerden dolayı soğudum işin açıkcası... Sayın Emin beyinde incelemeleri, testleri, fikirleri, önerileri, centilmenliği ve sıcakkanlılığına güvenerek hizlial.com'dan bir Asus X550LN-XO007D almaya karar kıldım. BKM ilede biraz indirimi varmış onuda kaçırmadım. Bugün öğlen kargoya vermişler. Yarın elime ulaşır büyük ihtimalle. Bende size de katkı sağlamaya çalışacağım ürün hakkında. Umarım iyi bir şekilde eksiksiz ve hatasız bir ürün elime geçer.

    Burada yorumda bulunan ve zamanını, bilgilerini paylaşan arkadaşlar; özellikle messevim beye teşekkürlerimi bir borç biliyorum...


    quote:

    messevim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 17 Temmuz 2014; 14:59:52 >







  • bu başlığın diğer mesajları nereye kayboldu??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.