Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
21
Favori
52.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kac saatte belli oluyor arkadaslar ben basvurdumda kredi kartına
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Tamam, siz enpara kullanmayın, cepteteb kullanın.
    Umarım sorun yaşamazsınız, yaşayınca anlarsınız.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere finansbanktaydim, buradayken telefon numarami degistireyim dedim. Gisede isimi hallederken enpara icin numarami degistirmek istedigimi soyledim, adam degistirdi. Sonra baktim degismemis, enparayi aramak zorunda kaldim. Finansbanktaki numarami degistirmis adam. (Gerci orada da hesabim yok ya.) O derece bagimsizlar birbirinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamama garantisi var mı herhangi birinde? Belki de 1 yıl sonra siz Enpara'ya ben Cepteteb'e sallayacağız. An itibariyle hangisi iyiyse onla çalışırım. Kapatır çıkarım. Umarım siz de sorun yaşamazsınız..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb kredi kartı ile yaşamadığım sorun kalmadı diyebilirim. Kampanya bonuslarını yüklememek için kırk takla atıyorlar. Geçen Eylül ayında hakettiğim bonusu yüklemeyince kapattım kurtuldum, tavsiyem farklı kartlarınız varsa hiç bulaşmayın.



    Not: kapatma aşamasında normalde yüklemeleri gereken bonusları yükleme teklifi yaptılar ama her kampanyada tek tek uğraşacak durumum olmadığı için iptal ettim kartı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    25i gece 23 civarı başvurdum bu sabah onaylandı kart basıldı diye mesaj geldi hocam. haftaya falanda ulaştırırlar kartı sanırım.
  • merhaba,

    Cebteteb hesabını açtırdığımız zaman , teb bankasının şubelerinden para yatırma veya çekme veya diğer bankacılık işlemlerini yapma imkanı oluyor mu? Bir de bildiğiniz gibi bankaların altın günleri oluyor. Elimizdeki altını teb şubesine giderek cebteteb hesabımıza ,altına biçilen fiyat değer üzerinden çevirip cebteteb hesabımıza aktarabiliyor muyuz?
  • Başvuracaktım ama cepteteb uygulaması aşırı berbat işcepin gözünü seveyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 yil once cepteteb hesap actirmistim hic kullanmadim bir sıkıntı olurmu acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    Tırt ötesi bir bankacılık.

    Bu yıl kredi kartına başvurdum, kendileri şifre tanımlamaktan aciz bir banka. Kartım gelmiş sisteme giriş yapmam lazım, internet şubesi şifresi talep ettim benden şubeye gitmemi istediler. Aradım MH yi dedim ki bu şubesiz bankacılık değil miydi? Evet dedi, o zaman ne bok yemeye şubeye yönlendiriyorsunuz dedim. Neyse iptal edin dedim, bana diyor ki; karttan 1 liralık harcama yapın 80 lira bonus verelim. İyi ver de harcama yapabilmem için kartın açık olması lazım siz bana şifre veremiyorsunuz daha dedim, aa evet o yüzden şubeye gitmeniz lazım dedi. 2 gün aradılar şöyle böyle, hala şube de şube diyorlardı, yapacağınız işe dedim kapattırdım, kullanmadan kurtuldum bu gereksizlerden. Bu şubesiz bankacılık işinde kimse Enpara'ya yaklaşamaz bile. Nuvo denen gereksiz de aynı yapıda bunlarla ki şuan piyasada sıfırlar.

    Şubesiz bankacılık diye iş açıp şubeye yönlendiren bir yapıyla uğraşmak isteyen başvursun.

    aaa hocam bu doğru olabilir banada şifreyi yaşlı dayı gibi tuttu kolumdan kart açıp şifreyi belirledi :D
    olayı çözmüşler panpa :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • anlayamadığım bir nokta; cepteteb'li olmak için kredi kartına başvurmak yeterli mi? yoksa önce ceptebeb'e başvurup sonra mı kredi kartına başvurmak lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: First Premolar

    Sonradan aidat, eft icin ücret falan alırlar mi acaba :) Hic bulaşmadan öğrenci kartı mi alsam yoksa bunu mu bilemedim

    Almazlar, öğrenci için ideal bir sistem. Bence kaçırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartları pişmanlıktır. 2 3 kampanya için riske girmeyin. Banka kartı kullanın. Sıcak fırsatların gazı bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce banka kartına dün de k.kartına başvurdum bugün aradılar p.tesi müsait misiniz diye. p.tesi gelen kurye saat için arayacakmış. ben de bu kart işini hep geriden takip ediyorum. inşallah pişman olmayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muskeder

    Daha önce hiç kredi kartı kullanmadım, hiç kredi çekmedim. devlete 200 lira gss dışında hiçbir borcum yok, sabıka kaydım dahi yok.

    buna rağmen başvurumu kabul etmediler, 6 ay önce.
    bugün yine başvuru yaptım, bakalım ne olacak.

    Benim 10.000 lira limitli kartım var, daha önce 20.000 lira limitli kartım da vardı limitini düşürdüm. Kart borcunu her zaman zamanında öderim ve tam öderim asgari ile kapatmam. Kredi puanım oldukça yüksek ve hsbc, akbank gibi bankalar kart verebilmek için yıllarca çok sıkıştırdılar. Halkbank'dan kart almak çok zordur buna rağmen 3 günde 5000 lira limitli paraf kart aldım.

    Bu Cepteteb bedava diye ve birde bonus olsun diye önce cepteteb hesabı açtım içine de bir miktar para attım. Sonra da kart başvurusu yaptım ve limit olarak 1000 TL istedim. Başka bankadan 5000 istesem hemen veriyorlar sorun yok. Ancak cepteteb 1000 lira limit istediğim kartı onaylamadı kart vermedi. Sonra bankayı aradım size normal teb bonus verebiliriz aidatlı olan ama cepteteb veremiyoruz dediler.

    Böyle enteresan bir bankadır kendileri. Aidat yok diye vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Hayatımda ilk defa bir kredi kartı başvurum ret edildi o da cepteteb kartı. Bu olaydan sonra kızıp içerideki parayı Kuveyt Türk'e geri taşıdım ve cepteteb hesabını kapattım.




  • Merhaba

    Cepteteb kredi kartından red almış biri olarak şu yol izlenmeli

    Bir TEB bankası şubesine gidip TEB bankasına ait Aidatsız Kredi kartı olan SADE KART başuvuru yapılır ve
    Kart tarafınıza ulaştıktan sonra gidin bir alışveriş yapın 3 tl 10 tl size kalmış. Ve alışverişi yaptıktan sonra o borcunuzu hemen kapatın aynı saat içinde veya aynı gün içinde size kalmış amaç bir harcama yapıp bu borcu kapatmak.

    ve sonra Cepteb kredi kartına tekrar başvurduğunuzda onay çıkacaktır.

    Tarafımca denendi ve cepteteb kredi kartı aldım.
  • simcell S kullanıcısına yanıt
    Tebin kendi kredi sahiplerine anında onaylanıyor öğrencilik zamanında almıştım universti teb kredi kartını ceptetebe çşamba k başvurdum cuma elimdeydi cepteteb kredi kartı ayrıca masrafsız 5 li paket diye birşeylede diğer kartada aidst ödemezsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 28 Ocak 2017; 10:8:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurunuz banka politikalarımıza uygun bulunmamıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Böyle bir hata veriyor Çalışma/Gelir/Adres Bilgileri kısmında. Neden olabilir ?
  • facebook sayfasında yazan döviz kurları uygun olarak alabılırsın satabılırsın derken orda bahcevan makası gıbı olan makaslarla 1 dolar almam makul yapın vatandas gömsün malum npara cozutmuş millet kaçacak yer arıyor kendılerınede yazdım ses cıkmadı bu anlamda eksıkler dıger artıları nedır görucez bakıcaz bu adımı atmalılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan35 -- 28 Ocak 2017; 10:48:50 >
  • ben cepteteb kullanıyorum hesap olarak şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ama benim genel bir kuralım var kendimce asla kredi kartı kullanmıyorum
    bu arada o şifre alamadım diyenler internet sitesi veya mobil uygulamadan kolayca alabiliyor müşteri hizmetleriyle muhattap bile olmanıza gerek yok zaten o yüzden ücretsiz

    nasıl yaparım diyenler varsa mobil uygulamadan ayarlar/kart ayarları şifre alma seçiyorsunuz ordan kolayca alıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.