Şimdi Ara

Cep Telefonu Nereden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiyedeki hiçbir firmaya garanti olayında güvenim yok ama fiyat olarak bakarsak hepsiburada en ucuzu olarak gözüküyor.Sizce ne yapmalı internetten çok alışveriş yaptım amazondan bilgisayar topladım hepsiburadadan ıvır zıvır vs ama 2200 tl hepsiburadada harcamayı gözüm kesmiyor açıkçası kargodan kırık gelirse ne olacak diye düşünüyorum amazondan 3-4 kere arızalı ürün geldi adamlar iade bile istemeden yenisini gönderdiler türkiyede böyle bir şey olacağını sanmıyorum o yüzden şüpheliyim biraz.

    tldr; telefon en güvenli nereden alınır?



  • sim kart takmadan kontrol edersin baktın sorunlu iade edersin sıkıntı cıkmaz hepsiburada'da
  • N11 ve GG üzerinden bak o zaman kargoda veya telefonda sıkıntı var ise ödemeyi yapmadan iade edersin.
  • Aldıktan sonra iade etmeye çalışıp, sorun yaşayan çok kişi okudum forumlarda. Ben de hepsiburadadan samsung şarj aleti almıştım, orjinal yazmasına rağmen orjinal çıkmadı satıcı hepsiburada olduğu halde. Genelleme yapmak istemem ama belli ni risk var bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette olumsuz yorumlar okudum ekranda leke vardı almadılar vs. diye soğudum açıkçası bütün sitelerden.Samsungun kendi sitesinden bakayım dedim stokta yok diyor fiyata da 3600 lira yazmış orda olmadığına göre avmlerdeki samsunglardan da alınmaz heralde.Ne yapıcam bilemiyorum mediamarkt ta falan 300 lira daha pahalı cesaret edip alıcam galiba hepsiburada dan :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.