Şimdi Ara

CEM UZAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lokkatto kullanıcısına yanıt
    Sana birsey demedim hocam video hakkinda yorum yaptim yanlis anladiysan soyleyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Eylül 2022; 15:55:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem uzan çok iyi bir pazarlamacı, zaten bu kadar iyi olmasa bu kadar zengin olamazdı.

  • lokkatto kullanıcısına yanıt

    Baştakilerden daha iyi tüccar mı olur! Tüccar zihniyeti zaten ülkeyi bu hale getiren. Kafası çalışan, eğitim almış, azıcık da ticari tecrübe edinmiş herkes insanları etkileyecek bir vizyon ortaya koyabilir. Hatta ben de koyabilirim. Mesele vizyon değil ki, RTE de iktidara gelirken sağlam bir vizyonla geldi ama savrulduğu yere bak. Bize tüccar zihniyetli vizyoner adam değil, paradigma değişikliği lazım. Temel paradigma değişmedikçe ha Ali Veli ha Veli Ali, ne fark eder. Kişileri kurtarıcı görürseniz, onları şımartırsınız, bir tarafları kalkar, kendilerini RTE gibi vazgeçilmez sanmaya başlarlar ve ihtirasları, hırsları akıllarının önüne geçer. İkinci bir RTE vakası yaşarsınız.


    Cem Uzan aşırı hırslı, aşırı ihtiraslı ve ahlaksız biridir. Kişiliği beş para etmez birinin vizyonu olsa ne olur olmasa ne! Ona bugünkü muazzam yetkilerle iktidarı verirseniz, bu günleri mumla arayacağınıza bahse girerim çünkü ben 90'lı yılları yaşadım, bu adamın ve ailesinin ne mal olduğunu biliyorum.


    Hırsıza ülke teslim edilmez.





  • lokkatto kullanıcısına yanıt

    ne diyecekti, soymadım diyecek. Motorolayı, Telsim döneminde yaklaşık 2 Milyar dolar dolandırdı. az google'layın, Motorolanın resmi açıklaması var.


    peki imar bankası da onundu, kendi kendini mi soydu yani, bu çalınan paralar için ben öğrenci iken Şişli'de her hafta kapanan İmar Bankası önünde toplanıp haklarını aradılar ama alamadılar işte.


    ----


    hikayesini dolandırıcıdan dinlersek yine dolandırılırız :)) değil mi?


    hiç yalancıdan, işin doğrusu öğrenilir mi kardeşim:)))

  • Uzan ailesinden Allah binlerce kez razı olsun, ülkeye Özal döneminden sonra ikinci rönesansı yaşatan ailedir. Ülkeye kazandırdıkları enerji yatırımları zaten akla hayale gelmeyecek boyutta ancak özellikle Star ile ülkeye özel televizyonu getirmeleri zamanına göre büyük bir aydınlanma yaşattı. Uzan ailesi Trt tabusunu yıkmasa, daha uzun yıllar devlet kanalında propaganda ve 9. senfoni izletirlerdi millete.


    3. rönesansı da inşallah akp gittiğinde yerlerine doğru kadrolar gelirse yaşayacağız. Cem Uzan'ın da yönetimde söz sahibi olması ülkemiz açısından iyi olur.

  • İmar bankası olayı sisli bulutların arkasında meydana geldi. Bankanın kapısına kilit vurup falan kaçmadı bu adam. Elinden denetleme amaçlı alındı ve şunu şunu yapmış diyerek hırsız ilan edildi. Bunu bahane ederek adamın merkez bankası rezervinden daha fazla eden varlıklarına çöküldü. Akıl var mantık var, servetine nazaran 3 5 kuruş diyebileceğimiz bir tutar için intihar etmeye değermi yani? 68 milyar dolarlık serveti elinden alındı adamın. Azıcık ayık olun ya. Bir banka borcu uğruna 68 milyar dolarının buhar edilmesini normal görüyorsanız zaten size denecek hiç bi şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Eylül 2022; 21:36:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu herifin gündemde olması bile saçma. Bu adam bugün CB olsa, ilk iş intikam almak olur, bunu yaparken kural kanun tanımaz. Sonrada kaybettiklerini yerine koymak içinde ülkenin içinden geçer. Hiç bir zamanın bu adamın halktan yana olacağını zannetmiyorum. Vakti zamanında meclise girmeye yaklaşmıştı, o da elindeki medya ve para gücü sayesindeydi. Bu adama inanıp oy vermek ne bileyim, pek akıl karı değil.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.