Şimdi Ara

çekmeyen yerde telefon çekmesi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar şehrin hemen çıkışında iş yapıyorum. taş çatlasın 1km ileride çekiyor telefon fakat benim çalışma alanımda katiyen çekmiyor. çeşitli şeyler arattım internette. birileri bir şeyler satıyor bir şeyler yapıyor fakat kimse ne mantığından bahsetmiş ne garanti vermiş ne de markalaşmış bu iş.
    bir bakıyorum gps arttırıcı bir şey var. aratıyorum saçma şeyler çıkıyor. bi bakıyorum femtocell diye bir teknoloji var fakat ne satılıyor ne de anlatılmış son 5 yıldır herhangi bir yerde. bana bununla ilgili bir çözüm bulabilir misiniz lütfen?
    telefonu antene monte edin kesin çözüm deseniz edicem, o kadar zor durumdayım gerçekten.



  • Çalışma alanım Dediğiniz yerde telefonunuz hiç bir şekilde sinyal almıyorsa o " yükseltici , repeater vs" dediğiniz aletler hiçbir işinize yaramaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalar yardımıyla baktığım kadarıyla %10-15 lik bi sinyal alıyor. Tabi bu da hiçbir işe yaramıyor. Servis yok olarak gözüküyor. Çok nadir de olsa bazen çekiyor. Tabi 10 saniyelik bile bi görüşme yaptırmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size tavsiyem 5-10 metrelik bir yüksekliğe çıkıp orada sinyal almayı deneyin . Eğer başarılı olursanız o zaman Alıcı anteni yükseğe koymak suretiyle kullanabilir siniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.