Şimdi Ara

CCBoot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) CCBoot'da sallıyorum 1. client bir Word dosyası kaydetti diyelim. O bilgisyar bir daha açıldığında o Word dosyası duracak mı silinecek mi?
    2) Client bilgisayarlar aynı özellikte değilse sürücü kurulumlarını nasıl yapacağım?
    3) Oyunlar orijinal olunca gelen kullanıcının steam/origin ya da oyun nereden kurulduysa o hesabı yoksa oyunları oynayamayacak değil mi? Kendi Steam hesabına ya da diğer platformlara giriş yapması gerekecek mi? Yoksa kendi hesabımla tüm oyunları alıp cilente kurdum diyelim diğer bilgisayrlar bu durumda nasıl girecek?
    4) Olası bir sorun için raid 0 ın yanında birde raid 1 tanımlayarak oyun disklerini ve diğer diskleride yedekleme imkanım var mı?
    5) Son olarak Sallıyorum ben bilgisayara Microsoft Office kurdum bunun lisansını nasıl çözeceğim sadece server'e kurunca diğer tüm bilgisayarlarda bu çalışacak sonuçta lisans tek lisans mı alınacak?
    6) Aynı anda bir den fazla kişi aynı oyuna girerse ya da office'yi açarsa sorun olur mu?
    7) ve Son sorum örneğin bir bilgisayrda sadece office uygulamaları olsun onun saat fiyatı diğerlerinden daha ucuz olsun oyun bilgisayarlarının saat ücreti daha fazla olsun ve onlarda oyunlarda olsun gibi bir ayarlama yapabilir miyim?
    Sorulara sırası ile cevap verirseniz çok sevinirim :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.