Şimdi Ara

Casper VIA A6108 akıllı telefon video inceleme '2GHz Intel işlemcili ve HD ekranlı telefon' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
10.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek çekirdek şaka olsa gerek :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM Discovery'nin yanında çok kötü kalmış.
  • Casper mi? Arkana bile bakmadan koş, sakın durma...
  • Her şeyi geçtim bence telefon isimden kaybediyor. Casper VIA A6108 nedir kısaca Casper Via yeterli olmuyor mu?

  • Yazık yazık şu telefona yerli üreticinin bu parayı alması inan akıl işi değil. Ya arkadaş eğer maddi desteğe ihtiyacınız varsa hibe edelim ama bunu böyle milleti saf yerine koyarak samsunga bilmem ne markaya ürün konusunda değilde fiyat konusunda rakip olarak yapmayın. Bu telefonu 700 tl fiyata satsalar. Peynir ekmek gibi satılır yerli firmalarda kazanır millette ama nedir bu tutum anlamıyorum. Biraz milleti düşünün ucuz satın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawloo

    Arkadaşlar intel varken qualcomm nereden çıktı ya? Şimdiki akıllı telefonların hepsinde intel olması lazım değil mi? Bu kadar ileri bir firma önde gelmeliydi. Şimdi intel unutuluyor yavaş yavaş pcler zamanla çok az kullanılacak. Belki sadece iş için.

    Edit: Adam akıllı soru soruyoruz siz eksiye basıyorsunuz.

    Tabikide eksilerler. Hiç ,tır parçalrında usta olan a firmanın ilk defa motorsiklet için parça çıkardığında a fırmasının parçaları hepsinden iyi dermisin ? Hadi onu geçtim galiba bu telefonda (videoyu izlemedim taşlamayın hemen :) ) Tek çekirdekli Clover Trail var ki kaldı ki qualcomun tek çekirdekli kraiti bunu geçer ( aynı mhz'de). Yanlış biliyorsam düzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hawloo kullanıcısına yanıt
    İntel devri masaüstü PC'lerden düşük güç tüketimli mobil cihazlara geçilmesi ile kapanmaya başladı. Kendi de anakart ya da ana kart yonga seti üretimini bırakacakmış galiba birkaç sene sonra.
    Olaya marka olarak bakmayın, teknoloji farklılıkları var. Intel PC pazarında lider ancak X86 teknolojisinde, bu teknoloji de yüksek güç tüketimi yüksek performans demek. ARM standartlarını kullanan işlemciler ise yüksek performansı düşük güç ile vermeye çalışıyor. Tabii ki bir Intel X86 kadar olamayabilirler ama bunun RISC mimarileri vs. farklılıkları ve güç tüketimi düşünülünce çok da takmamak gerekiyor.
    Intel büyük bir şirkettir, iyidir güzeldir ama kullandığımız işlemci teknolojilerinin şu an iki yıl geride olmasının da nedenlerindendir. Intel'in Itanium adlı 64bit bir işlemci serisi vardır. 1990'ların sonunda işlemcinin reklamını yapmaya başlıyorlar. Tanıtımlarda vs. işlemciyi o kadar abartıyorlar ki rakip firmalar o dönemki işlemcileri o performansı vermediği için ürünlerini piyasaya sürmekten vazgeçiyor veya erteliyor ve yeni ürünlerinde de kendi işlemcileri yerine Intel Itanium işlemcileri kullanmaya başlayacaklarını açıklıyorlar. Gecikmelerle vs. beklenen işlemci piyasaya çıkıyor ve Intel'in rüyasını kurduğu performansı vermiyor ve bununla eleştiri alıyor. Halbuki abartılı tanıtımları sayesinde daha yüksek performanslı ürünlere sahip rakipleri, ürünlerini bu işlemci yüzünden piyasaya sürmeyip geliştirme süreçlerini yavaşlattılar ya da durdurdular vs. Sun SPARC işlemcilerini geliştirmeyi durduracak olmuş. Compaq mesela DEC'ten aldığı Alpha işlemci serisini Intel'e sattı ve oldukça performanslı bir seri sona ermiş olmuş vs. Hani benim şöyle bir işlemcim var bekleyin görün diyerek bir PowerPoint sunumu ile işlemci pazarına ve üreticilerine ve teknolojilerine zarar verdiği iddia edilen bir şirket.
    Ha Intel de bir dönem ARM işlemci işindeydi. Eski telefonlarımın işlemcileri de ARM tabanlı bir Intel XScale PXA 270 ve Intel XScale PXA 312 idi. Ancak bu seriyi Marvell'a satarak ARM tabanından çekilip ATOM'a vs. yöneldi Intel. Dönemindeki gayet iyi işlemcilerdi halbuki. PXA270 2004'te piyasaya çıktığında Wireless MMX ünitesi vardı vs. çözünürlüğü 1000 piksele kadar olan videoları oynatabiliyordum takılmadan TCPMP programı ile WinMobile'da. :D




  • Telefonun tasarımına ve ekran kalitesine aşık oldum.

  • Çöp

  • Şahsen iş bilgisayarım dışında şahsi laptop almadım ben de. Önceden pc teknolojilerini kovalardır, şimdi akıullı cihaza geçtik. Eve 400 liralık P4 3gb ramlı bir bilgisayar attım. Akıllı telefonla gerçekleştiremediğim işlemleri yapıyorum sadece.

    HTC One aldım, usb bellek bile takabiliyorum aparat ile. Eşek kadar bilgisayarları neden taşıyayım ki? Ultrabook fiyatları yarı yarıya düşmedikçe bilgisayar satışları azalmaya devam edecektir.

  • Bu saat reklamı ne iş onu çözemedik :)

  • Şahsen ben sizden tarafsız bir inceleme beklerdim. reklam değil.

  • video bende açılmıyor. hata 303:kaynaktan yüklemede sorun oluştu diyor :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 17 Temmuz 2013; 11:34:34 >
  • tarafsız bir sunum bekliyordum açıkcası .....insanın eli bağlı olsa gerek

  • İşte Casper'i bu yüzden sevmiyoruz ve almıyoruz.
  • casper=gpu sunu yerde gorsem almam. hem pc sini hem mobilini. sen 2.500tl para veriyosun pc ye casper içindeki ekran karti gtx 550. yazik, mobili de pc sinin donanimlari gibi çop. adamlar paradan kurtarmak için cpu ya orjinal stok fani bile takmiyor. sadece casper değil, asus, hp, exper de bunlardan bazilari. en azindan casper gibi orjinal stok fani takmamazlik etmiyolar. millete i5 diye kakaliyorlar ama, bizim milletimiz bilmiyorki içindeki cpu i5 3350. halk bilinçlenmediği için "oo sekiz cigabayt rem, 4cigabayt ekran karti, (oysa bilmiyor ki gt630), i5 işlemci (3350). bir bilse içindeki psu 300w everest. lutfen bilgilenelim, bilinçli tuketelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun inceleme videoları tarafsız değildir, reklam parasını verenin ürünü yüceltilir, o kadar. Örn; Samsung, Casper..
  • casper, intel atom , 900 tl KAAÇÇIIIIINNNN



    (ÇÖP)




  • Lana Del Rey dışında gerisi hikaye :)

  • bu telefonun orijinalinin XOLO oldugunu biliyor herkes degil mi?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.