Şimdi Ara

Casper via a3 plus mı yoksa vestel v6 mı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu başlığı gayet açık iki telefon arasında kararsızım. Fiyattan dolayı v6 ya gözüm kayıyor ama sonuç olarak vestelin telefonlarını bilmeyen yok.

    Şuan kullandığım telefon casper via v8.
    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bir bütçe aralığı söylerseniz daha detaylı şekilde yardımcı olabiliriz ? Ama benim şahsi görüşüm casper ve vestel telefon konusunda çok eksiği olan markalar. Gerek marka gerekse model olarak sizi daha çok memnun edecek başka telefonlar kolaylıkla önerebiliriz.

    1500 lira civarında bütçe ile; garanti sorun değilse Xiaomi Mi A2 Lite veya Xiaomi Redmi Note 5 alınması yönünde. Garanti eğer sizin için önemliyse Huawei P Smart veya Samsung Galaxy J7 Prime 2 tercih edebilirsiniz.

    Bütçeniz 2500 lira civarındaysa; garanti sorun değilse Xiaomi Mi A2 4 GB ram öneririm. Eğer garanti önemliyse tasarım zevkine göre Asus Zenfone 5, Huawei Mate P20 Lite Öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 27 Ekim 2018; 22:12:20 >
  • Öncelikle önerin için teşekkür ederim.

    Xiaomi veya huawei gibi telefonları sevmiyorum özelliği ne olursa olsun tercih etmem.

    Bu iki telefon arasında alıp kullanan varsa onlarında bi tavsiyesini alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazarkafam kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Seçim sizin ancak şunları bilmenizde de fayda var. V6 5.7 inç bir ekrana sahip olmasına rağmen 282 PPI piksel yoğunluğuna sahip. Bu oldukça düşük bir rakam ve görüntü kalitesini olumsuz etkileyeceğini söyleyebilirim. Her iki telefon da 4K video kayıt yapamıyor. İşlemci noktasında A3 Plus media tek işlemci kullanıyor ve bu markayı çoğu kişi tercih etmez telefonlarında. v6 ise fiyatına göre oldukça düşük bir işlemci olan snapdragon 450 kullanıyor. Ayrıca iki telefon arasında çok uç farklar var. Via A3 Plus, V6 dan çok daha üstün kalıyor. Ancak şuan 2700 lira civarında internet satış fiyatı var. O fiyata en tepe donanıma sahip cihazlar bile mevcut hemde resmi distribütör garantili olarak. Örneğin LG V30+ 2600 TL, Nokia 8 2200 TL vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.