Şimdi Ara

Casper Nirvana 15.6 Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hani Çöp Diyoruzya Hakikaten Çöp.Telefonların Bile FHD Olduğu Bir Yeryüzünde 1366*768 de Ne La? Dwd Writer Heran Düşecekmiş Gibi Duruyor,Ön Paneldeki Kamera Rezalet,Izgaraları Öle Bi Tasarlamışki Bu Çin Alaşımlı Casper Montajcıları Benim Kenwood Mikrodalga Fırınımdaki Izgaralar Bile Daha Estetik Duruyor.Ses Konusu; Hımm ne THX Pro Studio Ne Harman Kadron Hiç Bir Halt Yok basit Audio Komponentlerle Stereo'yu Geliştirmeyi Casper Sanırım Teknolojinin Son Noktası Sanıyor.Gt630M Hımmm Bravoo Hemde 3GB'mışmışmış..Bunlar Kendini Ve Biz TÜRK Milletini Ne Sanıyor,Hangi Kefeye Koyuyor Allah Aşkına? Bilişim Fasonunun Türkiyedeki Atası Haline Geldi Bu Hayaletler.

    Ama Bu Adamlar İş Yaparlar Niye Biliyormusunuz? Benim Cebinde Kredi Kartı Bile Olmayan Gariban Halkım Türlü Satıcılardan Senet karşılığı Casper Ürünlerini 24 Ay Taksitle Fahiş Fiyatlara Alırlar.Çevremde Böylesi O Kadar Fazlaki.3GB 4-8-10 Çekirdek Fifa 94'ü Kaldırır Ayağına Bilişim Ve Donanımla İlgili Olmayan İnsanlarımızı Kandırıyorlar.Ve Bu Benim Hiçte İçime Sinmiyor.Yazık.Allah Bilir Bu Makineyi Kaça Satacaklar,Videonun Sonunu Dahi Gelemeden Sinirlenip Kapadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 18 Mart 2013; 16:31:22 >




  • Dikkat ediyorumda bu forumda hep casper kötüleniyor.Bazı kullanıcılar varki her casper konusunda aynı şeyleri yazıyorlar.Bende merak ediyorum hep,Her casper bu kadar kötü mü model ayırmaksızın?

    Çinli ithal yada montaj olmayan üretici kaldı mı?Casperın toplayıcı olması neyi değiştiriyor? Casperın kullandığı parçalarla diğer markaların kullandığı parçalar aynı tedarikçilerden peki aynı parçaları kullanan bir marka neden bu kadar kötü diğerlerine göre?Ucuz olan her zaman kötümü yoksa ucuzluğun sebebi yerli üretici olup vergi muafiyetlerinden yararlanmasımı?

    Casper alan kullanan herkes memnunken kullanmayan sakın alma almam aldırmam diyen herkes kullanıcı olmadan nasıl bu kadar kötü kanısına varabiliyor?İşin kaynağı tamircilerse sanayide de tüm tamirciler için en iyi araçlar şahin doğan.Peki bunun kaynağı ne?

    Hp veya toshiba oyun oynarken ısınmayan bilgisayar var mı?Bana bu özelliklerde bu fiyata önerebileceğiniz bir ürün var mı? Şuan satış fiyatı 1685 tl.

    Kötüleyen arkadaşlar sorularıma cevap verirse sevinirim





  • aha 3 cigöböyt ekran kartı 16 cigöböyt ram var bütün oyunları kaldırır

  • Casper bol reklam veren bütçe anlamında medyayı memnun eden bir marka, yabancı markalarada iyi bir rakip ..Samsung gibi bir harcama stratejisi ile satış hedeflesede yorumlar ve algı ortada...

  • kaliteli yapsınlar parası neyse verelim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    İyide zaten üzerindeki onboard ekran kartı GT620 ayarında. 630 koyarak ne amaçlamışlar? Saçma sapan bir konfigürasyonu var.


    En mantıklı yorum sizden gelmiş +1. Yok çöpmüş yok başka birşeymiş yok zengin degillermiş ! zorla alacak değilsiniz ve beğenmiyorsanız adam akıllı yorum yapın. Kirlilik yapmayın..

  • başka modellerini bilmem ama bu seri dizustu kullaniyorum ve makinadan cok memnunum everest programıyla tum parca markalarinida gorebiliyorsunuz 2. sınıf urunler degil intel philips lg tosiba vb. tamam bir pro oyuncuya hitap etmez ama piyasadaki denk performans sunan markalardanda ucuz.cihaz su ana kadar kullandigim tum uygulamaları sorunsuzca hiç kasmadan caliştiriyor hd filmlerde sorun cikarmiyor ve oyunlardada orta ayarlarda kasılmadan oynatiyor.orta seviye bir dizustu ve parasinin kasiliğini veriyor bence .benim kullandigim modelin kasasi piyano black eksi yani parmak izlerini uzerinde tutmasi isinma ve fan gurultusu rahatsiz edici degil kullanmadan camur atmayin bence deneyimim sadece bu seri icindir diger serileri bilemem.
  • Bende Casper'a ön yargılı bakardım hep. Kesinlikle almam etmem diyordum. Sonra evimde yangın çıktı bilgisayarım yandı ve yeni bir bilgisayar arayışına girdim, yaklaşık 1 ay öncede bu bilgisayarı aldım şuan gayet memnunum hem son çıkan oyunları rahatlıkla oynuyorum hem bilgisayarım çok hızlı. Kısacası fiyatını hakeden bir ürün bence. Ama bakıyorumda kullanmayanların çoğu kötülemiş benim zamanında yaptığım gibi
  • Casper öyle dandik ürünler çıkartıyorki kullanmadan yorum yapmayın türünden yazılar anlamsız kalmakta.

    Ekran kartı vasat olduğu kağıt üstünde çok net belli. Verdiğim linklerde birsürü oyunda FPS değeri vasat kalmaktadır.

    Ekran ın kalitesiz olduğu teknik özellikler kısmında açıklanıyor inanmayan burda video incelemesinde ekranın berbat olduğunu görebilir.


    Yani Casper i eleştirmek için illa satın almak gerekmiyor. İlla kendim bakacağım diyen varsa teşhir olanına baksın.



    Yazılımsal olarak güncel olmayışı burda ürün sahibi vurgulamış.




    Kısacası Casper kalitesiz ürünleri pahalıya satma politikalarına devam etmektedir. Destek veya hizmet de vasat.
  • Kullannıp memnun olanlar var buda bir gerçek ama genel memnuniyetsiz. Kasa kaliteai düşük, teknik destek zayıf ve ısıa sorunları hat safhada. Aşırı ucuz ise tercih edilebilir ancak o fiyata başka bir marka cihaz alınabiliyorsa çok ya düşünmemek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben acer da nvidia 630m 2gb gddr3 e.k kullanıyorum hiçbir oyunda şu zamana kadar kasma olmadı

  • hepiniz aynı tarz konuşuyorsunuz ya. robot gibisiniz. tat vermiyor videolar sonuna kadar dayanamadan yarısında çıkıyorum.

  • İyiymiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    her ne kadar tanıtım sıkıcı ve uzun olsa da ürün gayet şık ve performanslı.

    ürünü kullanan ve memnun olan birisi olarak , yukarıda ki yorumlara bakıldığında bu markaya haksızlık edildiğini düşünüyorum.

    bu fiyata bu özellikler gayet cazip , kaldı ki servisi de oldukça başarılı.

    bu ürünü alıp kullananlar memnun kalacaklardır.

    Kespır yetkili servisinden reklamları izlediniz.
  • kesbir yağlı olsun

  • Yerli mali la. Destek olalim olmuyor oyle gerceklerleri yazmak filan....


    Casper piyasadan cekilse vatana ticari acidan hizmet edecegini dusunmekteyim inanmaktayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Casper yine hayal kırıklığı... Pardon 3 cigabaytlık ekrankartı vardı değilmi her oyunu açar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek güzel gelmemişti bana :D
  • -Ali yeni leptop almışsın !
    -Evet nasıl güzel mi ?
    -Özellikleri ne bunun ?
    - i7 , 16 cigabayt rem , 3 cigabayt ekran kartı
    -Vay anasını süper lan !
  • nerde ya*
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.