Şimdi Ara

Casio Pro Trek ailesine iki yeni model eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casio Pro Trek ailesine iki yeni model eklendi
    Bugünlerde artık akıllı saatler biraz daha fazla tüketicinin tercihlerinde kendisine yer bulsa da geleneksel saat modelleri halen ağırlığını devam ettiriyor. Casio bu hafta iki yeni Pro Tek kol saatini tanıttı.



    Casio PRO TREK PRG-340SC-2 ve PRG-340SC-5



    Casio PRO TREK PRG-340SC-2 ve PRG-340SC-5 saat modelleri zorlu ortam koşulları için tasarlandı. Dahili pusula, barometre, altimetre, termometre gibi pek çok akıllı saatte bile olmayan sensörler barındırıyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung’un giyilebilir yolculuğu: İlk saat telefondan akıllı yüzüğe



    Güçlü bir LED arka aydınlatması olan saatlerde iki farklı LCD ekran mevcut. Büyük kadranda saat ve sensör verileri gösterilirken küçük ekranda ise tarih gibi diğer bilgiler yansıtılıyor. Saatin bazı bölümleri biyolojik reçineden imal edilirken kayışlar da geri dönüştürülebilir malzemeden. Casio PRO TREK PRG-340SC-2 ve PRG-340SC-5 saat modelleri 250$ fiyat etiketi ile satılacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/09/casio-pro-trek-prg-340sc-watches-launched/







  • Vay be, 1996da ilk bayram ikramiyesinin üstüne az koyup, 1 veya 2. nesil olanını almıştım. Duvar saati olarak da kullanabilirsin diyordu arkadaşlarım. Zamanının ötesinde bir cihazdı, hala çalışıyor ama Watch5 pro kullanıyorum...

  • Prg 90t vardı bende. 10 yıldan fazla kullanmıştım. Akıllı saatler çıkınca dolaba kaldırdım. Halen sağlam meret. Fiyat 2-3 bin swviyesinde olsa yedek bi tane alırdım. 250 dolar çok

  • Casio protrek 250b saatimi hâlâ kullanıyorum canavar canavar ??????

  • Bu akıllı saatlerin bataryalari ilerde bulamayacaksınız. Bu modeller omurboyu

  • Bende prg40-3vdr var yıllardır kullanıyorum 4 pille çalışıyor hala pillerini bulabiliyorum zaman zaman Samsung akıllı saatimi zaman zamanda bunu kullanıyorum. Ölçümleri de çok iyi özellikle doğa kamplarında çok faydalı oluyor.

  • Casio efsanesi prg 40t var sıfır ayarında hala kullanıyorum fonksiyonlar ölçümler mükemmel. Doğa ortamlarında yanımda taşırım. Yeni modellerin şekli hiç hoşuma gitmiyor nedense.

  • SGW-100 modelini kullanmıştım. Bunlar kadar profesyonel değildi ama güzel saatti. Pusula ve sıcaklık ölçümü yapabiliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Mart 2024; 15:49:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.