Şimdi Ara

CASIO EQB-500 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürünün resmi sitesi:
    http://www.edifice-watches.com/tr/tr/collection/link_with_smartphone/EQB-500/



    Merhabalar arkadaşları saati yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum uzun süre araştırdım ve kararım EQB-500 oldu. Ürünü geçen hafta 690 liraya aldım. Öncelikle düşündüğümden daha şık oturdu koluma. Görünüm itibariyle eğer çelik kordonlu saatleri seviyorsanız. Çok hoşunuza gidebilir. Kısaca özelliklerinden bahsedecek olursam,

    - Güneş enerjisi ile çalışıyor (Tough Solar)
    - Kronometre
    - Alarm
    - 24 Saatlik gösterge
    - 2. bir dünya saati dünyanın herhangi bir şehrini seçip sürekli gösterge üzerinde görebiliyorsunuz.
    - Hız göstergesi: bu göstergenin nasıl çalışıp hesaplandığını anlayamadım ilerde çözersem mesajımı düzenlerim.
    - Ayın günü 1 kez ayarlamanız yeterli ayların 28, 29, 30, 31 çekmesi gibi durumlarda sürekli ay başında ileri alma gibi can sıkıcı işlemlerle uğraşmıyorsunuz 2100 yılına kadar tüm ayarları kendisi yapıyor.
    - Haftanın günü göstergesi.

    Bu kısıma kadar anlattığım özellikler telefonla bağlantınız olmadan (Bluetooth üzerinden) yararlanabileceğiniz özellikler bu kısımdan sonra telefonun android ve ios uygulaması ile yapabileceğiniz işlemleri anlatacağım

    - Gelen kutunuzda yeni email göstergesi; bunun için bluetooth sürekli açık olması gerekiyor telefonunuzda yaklaşık 10 saniye telefonunuza bağlanıp yeni email olup olmadığını kontrol ediyor. Sürekli bluetooth açık olan telefona bağlanıp eposta kontrol etmek çok da efektif bir şarj süresi sağlamıyor bildiğiniz üzere telefonlar için açık telefondan bakın daha çok karda olursunuz :)
    - Telefonunuzun saatini telefona gönderip ayarını yapıyor.
    - 2. dünya saatinin ayarını gönderebiliyorsunuz.
    - Alarm saatini ayarlayabiliyorsunuz. (Günlük ya da 1 kereye mahsus)
    - Kronometre sürelerinin günlük (log) kayıtlarını alabiliyorsunuz.
    - Telefon bulucu bluetooth açık olan telefonunuza sinyal göndererek çalmasını sağlıyor.

    Bu özellikler haricinde birçok özelliği var fakat ayrıntılı bir şekilde yazmak istemedim genel itibariyle tüm özellikleri bunlar. Bağlantı konusunda: uygulamayı indiriyorsunuz, bluetooth açık olan telefonunuzdan uygulamayı açıp bekliyorsunuz, saatinizin takvim modunda olduğunuzdan emin olun (Normal modi takvim modu her ne olarak tabir ediyorsanız) üzerinden sol üst köşedeki tuşa 2 saniye basıp bekleyin 2 kez ötecek art arda. Sağ alttaki gün göstergesi uçak moduna geçmediğinden emin olun eğer uçak simgesini gösteriyorsa uçak modundaki saatinizi uçak modundan çıkarmanız gerekecektir. Normal şartlarda herhangi bir günü gösterecektir. Bu durumda iken sol altta üzerinde bluetooth işareti bulunan tuşa yarım saniye bastığınızda bip sesi verip saniye işareti "R" işaretine gelecektir. Telefondaki uygulamaya bağlanacaktır bu işlem 15 ile 30 sn arasında sürebiliyor. Bağlantı kurulduktan sonra Bluetooth simgesine geliyor saatinizin saniye ibresi. Bu işlemden sonra uygulamanın özelliklerine göre bütün işlemleri yapıp telefonunuza gönderiyorsunuz.

    Belirtmem gereken bir konu daha iphone üzerinden bağlantı sıkıntısı çektim kendime ait lg g2 telefonumda hiçbir sıkıntı olmadı fakat iphone 6 ile bağlanamadım. Bağlanan arkadaşlar nasıl bağlandıklarını paylaşırsa sevinirim.
     CASIO EQB-500 İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodmourne -- 20 Eylül 2015; 21:16:11 >







  • Merhaba o fiyata nereden aldınız acaba link atar mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir saatmiş cidden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.