Şimdi Ara

Çanta seçiminde kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Cbf150 kullanıyorum arkaya çanta almayı düşünüyorum fakat kaç litre yeterli olur bilemiyorum.Bir kask bir mont eldiven dizlik filan sığsa yeter bana.Çok büyük dursun istemiyorum bunları koymak için kaç litre bir çanta yeterli olur acaba?

    Bir de çanta aldığımız zaman motorun arkasına takmak için ekstra bir şey almama gerek var mı yoksa çantayı aldığım zaman direkt montajını yapabilirmiyim?

    Şu ana kadar baktığım birkaç çanta:

    Kappa K30
    Shad SH-33
    GIVI E30







  • Motorun arkadasında çanta için demirler oluyor motorunda varsa çantayı aldığında montaj yapabilirsin çok zor birşey değil. Çanta için demir yoksa önce ondan montaj yaptırman gerekiyor. Bahsettiğin çantalar 30 litre kapasiteli kask, eldiven vs. için gayet ideal. İstersen yan çantalara da bak hoşuna hangisi gidiyorsa ondan al şahsi fikrim yan çanta alman yönünde.
  • Dostum bende aynen düşünüyordum ama ne olur ne olmaz dıye gittim büyük aldım...(iyi ki büyük almışım, hiç markete gitmiyormusun? Poşet mış et ihtiyaç oluyor, ayrıca öğretmenim okul çantamı da alıyor)
    Bende maxem marka var diğerlerinin yarı fiyatına çok memnunum...kilit mekanizma vb.. özellikler yönünden şahane...ileride sport touring düşünüyorum, O zaman givi düşünürüm...discover 125st motorum...

    http://www.motosikletaksesuarlari.com/Maxem-SL-45-lt-Topcase-Arka-canta-Siyah_8732.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duykan -- 9 Eylül 2015; 14:03:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.