Şimdi Ara

Canon 700d tam pil ile kaç saat video çekimi yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi 1 dolu pil ile kaç saat video çekimi yapılır? Belgesel gezi ödevim var acaba nekadarlık bir video çekebilir canon 700d?
    Teşekkürler.



  • Bir buçuk saat civarı. Yedek pil alırsanız işi şansa bırakmamış olursunuz. Canon marka almanız şart değil. Orijinalinden geri kalmıyorlar zaten. Yorumlara bakıp alabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlinek1 O kullanıcısına yanıt
    uzun video çekimleri için tasarlanmış aksiyon kameraları bile 90 dakika ancak video çekebiliyor, bunun 90 dakika video çekeceğini hiç sanmıyorum. çünkü video çekerken görüntü lcd ekrandan sürekli canlı ön izleme ile görünecek ki bu pilin kısa sürede bitmesi için büyük sebeptir,ayrıca video çekerken sürekli odaklama yapacağı için AF motoru sürekli çalışacak buda sarjın erken bitmesinde büyük etken. uzun süreli video çekimi yapacaksan bir battarygrip al 2 bataryayı aynı anda takıp uzun süre video çekebilirsin. birde yanına 10400mah powerbank al. arazide pillerin biterse powerbanktan şarj edersin.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    power bank ile nasıl şarj edeceğim acaba makineyi hiç bilgim yok. Normalde pili çıkartıp bitane kutuya bağlayıp prize sokuluyor :=?
  • onlinek1 O kullanıcısına yanıt
    canon 700d de batarya micro usb girişinden şarj olamıyor mu? başkalarının canon makinesini kullanmışlığım var,ama sarj olurken hiç görmedim nasıl sarj olduklarını. benim a6000 usb den sarj oluyor da ben ona gittim. ama şöyle bir çözümde var kabloyu batarya adaptörleri var, o kablonun ucunu powerbank a takıp çok uzun süre çekim yapanlar var.





  • Cipa'ya göre oda sıcaklığında 1 saat 40 dakika çekim yapıyor. Sanmak veya sanmamak değil yani olay. Ortada testler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 2 Ocak 2016; 0:12:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.