Şimdi Ara

Canon 600D -50 çeşiti var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Canon 600D almak istiyorum ancak tek bir moıdelin bile 50 çeşiti var , kafalar karıstı.

    Canon 600D DC kit
    Canon 600D IS II v.s.

    bunun dışında garanti konusunda da tereddüt var, Eurasia Garantisi en iyisi diyebiliyorum ama diğerlerinin farkı var mı ?

    Genel Distribitör garantisi
    ithalatçı firma garantisi
    Eurasia Garantisi v.s.

    Hangi tipini nerden almalıyım, bi fikir verin lütfen..



  • 50 çeşit yok aslında. farklı kombinasyonlar var.

    600D'yi sadece gövde (body) olarak alabilirsiniz. aldığınız body ile fotoğraf çekebilmeniz için, canon uyumlu bir lensinizin olması gerekir.

    600D + genelde aynı kutu içinde, uygun fiyatlı lens(ler) alırsanız, kit almış olursunuz. farklı kombinasyonların oluştuğu yer burasıdır.

    600D + ucuz lens
    600D + pahalı lens
    600D + ucuz lens + başka bir ucuz lens

    şeklinde farklı kobinasyonlar yani kitler oluşturabilirsiniz.

    bu soruyu sorduğunuza göre, konu hakkında çok fazla bilginiz yok gibi. 600D + 18-55 lens'ten oluşan en temel ve uygun fiyatlı kiti almanızı öneririm. bütçenize ve kendinize fotoğraf konusunda ne kadar güvendiğinize göre 600D + tamron 17-50 gibi bir kit de yapabilirsiniz.
  • Garanti konusunda ise, Türkiye'ye resmi yollardan ithal edilmiş ürünlerin garantisi en sağlam olanıdır. tabi resmi ithalat ürünler haliyle daha pahalıdır. Spot ürün temin ederseniz, daha uygun fiyata bulabilirsiniz ancak yanında gelen garantiler, bir sorun anında sizi ve aldığınız dükkanı karşı karşıya getirecektir.

    resmi ürün ve garanti alsanız, cihazınızda bir sorun olsa, Türkiye servisi, kendi sorumluluğundaki hataları, hiç sorun çıkarmadan giderir mi? bilmiyorum. Canon'cu arkadaşlar yanıtlayabilir.

    Spot makine aldım, sorun oldu ve dükkanla karşı karşıya geldim. Adam, itiraz etmedi; makineyi değiştirdi. ben de 2. makinemi de aynı adamdan aldım. ama forumda bunun tam tersi hikayeleri olan çok sayıda kullanıcı da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.