Şimdi Ara

Cane Corso ile ilgili merak ettikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cane Corso sahibiyim,uzun süredir araştırıyordum çarşamba günü aldım.Aldığım kişiye ettiğim küfürleri ben bilirim.Parazit doluydu hayvan onları dün kustu ve sıçtı baya.Anca rahatladı,hayvan pers düştü.Şuanda iyiyiz sıkıntımız yok çok şükür.2 aylık benim Ragnar'ım.İlk 2 gün çiş eğitimine çalıştım ceza verdim,daha yavru olduğu için yanlış yapmışım.Şuan sevgiyle gösteriyorum,odamı 2 gün batırdı bugün kendim tozlar dahil her tarafı sildim.Güzel yer yaptım ona 3 tane.İşemek,sıçmak ve uyumak için.İlk gün ağladı yanıma aldım,odamdan çıkarmıyorum evi büyük görüp korkmasın diye.Haftaya aşıları başlıyor.Bugün mama yemedi,dünkü parazitler mahvetti onu.Et yaptık ayırdık parçalara.Kemik suyu yaptık,rahat yesin diye.Şuan ortamı çok temiz oldu keratanın.Şuan görseniz bu mu öyle olucak hadi len dersiniz.Aşırı tatlı.Cinsi ile bilgi internette mevcut,ben aşık oldum benim Ragnar'a.Büyümesini istemiyorum.Tuvalet yapacağı zaman alıyorum gazeteye koyuyorum,yere yaptıgında inceden hayır diyip kızıyorum.Çöplerini atmaya gittim,döndüğümde gazeteye yapmıştı.Dışarı çıkarmak için gün sayıyorum..Sorularınız cevaplanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aracınız hayırli olsun hocam güle güle kullanın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırli olsun hocam güle güle kullanın
  • Çok cool köpek hayırlı olsun . Rica etsem resim atar mısın foruma ? Bende köpek sahibi olmak istiyorumda ev müsait değil malesef Bu arada nereden ve ne kadara aldın acaba?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Bizim de müsait değil de zorladık :D.Petbuldan buldum ücretsiz diyordu aşı parası istedi 400 lira.Sonra 250 dedim öyle aldım.Normal de 1700 tl falan.Net resim çekemedim,parazitlerle,temizlikle uğraştık.En yakın zaman da atıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.