Şimdi Ara

CANANON 1100D ÇOK AZ KULLANILMIŞ 18-55 LENS İLE BERABER SATILIK 550 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 CANANON 1100D ÇOK AZ KULLANILMIŞ 18-55 LENS İLE BERABER SATILIK 550 TL
    CANANON 1100D ÇOK AZ KULLANILMIŞ 18-55 LENS İLE BERABER SATILIK 550 TL. acil satılık fotoğraflarını buraya yükleyemedim ama whatsapp üzerinden gönderebilrim.

    iyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Ağustos 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Dolandırıcıdır bu kişi her ne satarsa sattın sattığı şeyin video görüntüsünü görmeden asla ve asla ödeme yapmayınız. Fotoğrafada güvenmeyin. Eğer dürüst bir satıcıysa video çeker gösterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bu forum da bir çok insana yardımım olmuştur. Benim satış prensibim elden satıştır. Önce ürünü gönder sonra parasını gönderirim diyen kişilere güveniliyorda benim elden teslim demem mi dolandırıcılık oluyor. Yaptığınız yoruma dikkat edin buda sadeve bir uyarıdır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhanbalci

    Kardeş bu forum da bir çok insana yardımım olmuştur. Benim satış prensibim elden satıştır. Önce ürünü gönder sonra parasını gönderirim diyen kişilere güveniliyorda benim elden teslim demem mi dolandırıcılık oluyor. Yaptığınız yoruma dikkat edin buda sadeve bir uyarıdır..

    Sattığını iddaa ettiğin teknosa çekinin ekran görüntüsünü istiyorum kod şeklinde deyip aklınca beni kandırmaya çalışıyorsun. Bende sana sepetine ürün ekle kodu gir ekran görüntüsünü bana at diyorum mesajımı okuduğun halde cevap bile vermiyorsun neden? Çünkü elinde teknosa kodu çeki felan yok.

    Ayrıca bu forumda ki üyeler çok iyi bilerler ki mesaj attığın bu üyelik yüzde 90 çalıntı. Çünkü 1 yıldan fazla zamandır mesaj atmayıp aniden satış ilanları açılmaya başlamışsın. Ayrıca referansında yok. İşte forumumuzu dolandırma niyetiyle kullananlara ait en belirgin 3 tane ibare. Hadi çık bakalım işin içinden.

    Tekrar ediyorum bu üye dolandırıcıdır asla itibar etmeyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 25 Ağustos 2016; 23:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yav he kardeş he. Tekrar söylüyorum sana msj da da yazdım elden teslim edeyim diye sen de bana diyorsun ki kodu gönder yok resmini çek gönder elimde şifre var teknosa dan kazanmış olduğum indirim kodu bu kodu sana nasıl resmini çekip atayım teknosa dan niraz alışveriş yapsaydın veya gidip sorarsan kodlar öyle hesaba falan tanımlanmıyor alışverişini yaparsın ödeme sırasın da bu kodu mağaza da kasaya beriyorsun ve sana bu oranda indirim yapılıyor bunu istediğin tekno sa mağazasına gidip sorabilirsin kimsenin üç beş kurış parasın da gözümüz yok allaha şükür neyse sanaa da bunları ispatlamak zorun da değilim alışveriş yapmak isteyen olırsa gelir elden alır veya beraber de gideriz teknosaya benim yanım da yapar alışverişi kullanır kodu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.