Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.031
Cevap
452
Favori
2.690.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt

    Nem sensörü 300 modelinde de olması lazım, sadece yazılmamış, çünkü kullanım kılavuzunda yükün durumuna göre süre değişebilir diyor, nem sensörü olmasa nasıl belirleyecek bu süreyi?

  • Normalde bu konuya yazmayacaktım ama gönlüm elvermedi. Ucuz diye hoover almayında ne alırsanız alın.


    Çok gürültülü çalışır , kurutma verimi düşüktür.Saatlerce boşa döner durur. Nem sensörü düzgün çalışmaz .Hatta işe yaradığından bile şüpheliyim makineyi boş çalıştırdım makinenin içinin boş olduğunu bile algılayamadı. Çünkü sensörü yanlış yere konumlandırmışlar.




    Kurutma makinesi olarak ısı pompalı arçelik beko veya altus tercih edebilirsiniz.


    Alacaksanız Çelik kazan alın daha sessiz olur. GAlvaniz kazanlar çok tıkırtı sesi çıkartır.



    Kondenser önünde sünger filtre olmayanlar zamanla kurutma verimi düşecektir. Çünkü iç kısımlara toz kaçmaya başlayacak bir süre sonra. Siz sadece ön kısmını temizleyebilirsiniz.


    Otomatik temizleme olayıda kolpadır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 27 Ocak 2023; 22:25:3 >
  • ahmocek kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Memnun musunuz? Aldıgınız modelde kendını temızleme özelliği yok sanırım ama kondansere ulaşabılıyorsunuz sanırım? Dolayısıyla temızlıgı kendınız yapıyorsunuz. Bu modelin siemens karşılığı nedir biliyor musunuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • delibasic D kullanıcısına yanıt
    Memnunuz hocam. Evde sürekli bitmeyen bir çamaşır döngüsü vardı. Bitti bir anda. Kendini temizleme özelliği olmadığı için özellikle tercih ettim. Evet kondensera manuel ulaşılabiliyor.
    Hem bosch hem siemens aynı zaten. Seri4=IQ300, Seri 6= IQ500. WQ ile başlıyorsa kondenser temizliği manuel. WT veya WX ise kendini temizleyen model. İlk seri ile bir üst seri arasında iron assist özelliği farkı var. Max 5 tane gömleği ütüye ihtiyaç olmadan kurutabiliyormuş. Ben kilolarca çamaşır kurutmayı tercih ettiğim için kullanmayacağım bir özellik. Diğer özellikler arasında vir fark yok. Kendini temizleyen kondenserlar ile ilgili şikayetvar vs çok şikayet duyduğum için istemedim. Yoksa satıcılar özellikle onu satmak istiyor. Stokta çok var sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Tam da Hoover siparişi vermişken bu mesaj korkutmadı değil. Gene de bir şansımı deneyeceğim fiyatı iyi çünkü ama olumsuz yorumlar da çok.

    https://www.hepsiburada.com/hoover-ndeh-10a2tsbe-17-10-kg-wi-fi--bluetooth-balantili-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV000013RBTB?url_src=and-product-detail

    Bu ürünün kapağı için çok olumsuz yorum var mesela, kapak menteşesinin plastik ve hayli dandik olduğunu yazmışlar. Traktör gibi ses yapıyormuş bir de. Burada bu ürünü kullananlar var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 28 Ocak 2023; 0:30:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ciclista kullanıcısına yanıt

    Benim ürün bir farklı modeli, cuma günü hem teslim aldım hemde servis tarafından kurulum yapıldı. Hafta sonu test edeceğiz. Kapak plastik ve biraz sallanır gibi geliyor insana. Ses olarak herhangi bir makinenin sıkma sesinden fazla değil bence. Zaten dolap içinde kullanacağımız için pek önemsemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, biz de 3 yıldır Vestel KM 9701 9 kg Isı Pompalı modelini kullanıyoruz. Sesi de çamaşır makinesi kadar hatta biraz daha az gibi. Güzel yani..tavsiye ederim.

  • qxal kullanıcısına yanıt

    Ben de merak ediyordum son 1-2 yıldır bu kurutma makinesi progpagandası niye arttı diye. Sebebi buymuş, bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar profilo Km8610HTR dusunuyorum. Yorun yapabilecek varmi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'daki Hoover yorumlarını okuyunca sipariş yola çıkmadan iptal ettim.

    Genelde kapağının kalitesiz bir plastikten yapıldığı ve kapaktan su kaçırdığını yazmışlar. Foto falan da atmışlar hep ayaklarının orasında su birikmiş sıza sıza. Son 2 dk ve 15 dkda takılıp saatlerce çalıştığını ve aşırı ısındığını yazanlar da var. Ev buğu oldu diyen de var. Var da var yani.

    Böyle giderse ben makine falan alamayacağım galiba. Ne yapsam bilemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

    Bu konuyu incelerseniz en fazla hoover yorumu görürsünüz ki çoğu olumlu, Ben de aldım 10 kg Bir Bosch ya da Siemens kalitesi yok elbet ama neredeyse 3 katı parayı onlara vermektense 10 senede 2 makina alırım o zaman a da teknoloji gelişir diye düşündüm. Kurutma normal ses çok değil (ben daha düşük bekliyordum çamaşır mak kadar çıkarıyor ) soğuk ortamda çalışınca son 2 dk da takıldı elle kapattık sorun olmadı, garanti uzatma işini biraz abartmışlar düşünmüyorum pek, zaten bir çok şey garanti dışı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falcon_eyed kullanıcısına yanıt

    Yanıt verdiğiniz yorum 14 yıl önce yazılmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Diğer sitelerdeki yorumların çoğu da olumlu ama bilemedim ya şimdilik amele gibi evde kurutmaya devam. Okuduğum olumsuz yorumlar iptale götürdü beni. Fazla okumamak lazım😀 yoksa hiçbir marka alınmaz.

    Ses mes vs değil de kapak olayı beni düşündürdü çok dandik deniyor. Su sızar, iyi kapanmaz vs uğraşmak istemedim. Neyse bakalım duruma göre bir şeyler yapacağım artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 28 Ocak 2023; 15:42:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt

    14 yıl önce yazılmış ama o zaman 200 W ile 2 KW ısı üretebilen ısı pompası mevcutmuş yani cop değeri 10 olması gerekir var ise öyle bir ısı pompası hiç durmayalım alalım .

  • Ciclista kullanıcısına yanıt

    ya hocam çok fazla takılmayın alın arçelik grubunun alt markalarından birini geçin gidin, ben 3 veya 4 yıldır falan altus, yeğenim bir o kadar süredir grundig, oğlum da 2 yıldır grundig kullanıyor, garanti uzatmaları da yapıldı, garanti bitince bozulur ise atar yenisini alırsın. Pahalı alınca bozulmama garantisi yok.

  • Profilo KM961RCTR kullanan var mı? İnternette pek yorum bulamadım. Yorumlayan Olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt

    H-DRY 500 NDEH9A2TCBEXS-17 ürünümü tavsiye ediyorsunuz

  • 1-2 gündür foruma sık girmiyorum. Bazı yorumları görüp paylaşım yapma ihtiyacı hissettim. Daha sonra uzun uzun yazarım istenirse. Daha önceki yorumlarıma da bakılabilir bu konu altında.

    1 metre mesafeden, LG Inverter motorlu çamaşır makinemiz (ki ayak dengesi 10 numara, kurutma makinesini üzerine koymadan önce üstüne sıvı koyup sıkma anında titreşimi çektiğim video vardı ama yer darlığından silmiştim) aynı çamaşırlar ile sıkmada 65 desibel (maksimum bir anında 65.8) ses seviyesine ulaşırken Hoover makine 60-61 desibel ses üretiyordu. Testleri aynı ortamda aynı mesafeden yapmıştım (makineler eski evde üst üsteydi).

    Bu sabah kurutma makinesinden 2 sene önce test ettiğim aynı uygulama ile 1 metre mesafeden aşağıdaki videoyu çektim. Uygulama NIOSH SLM, alttaki mikrofonu kullandığından o kısmı makineye çevirdim. Bu ölçümde 58-59 dB civarında ses çıkıyordu. Çünkü eski evde 1 metre kadar da uzaklaşamamıştım zaten arkamda duvar vardı o yüzden çektiğim mesafe tam 1 metre değildi. 8 metre kadar arkada odadaki kuşların sesi bile daha çok geliyor diyebilirim.

    Makine 2 yıllık Hoover.

    https://www.youtube.com/shorts/wRRbs6nValg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 29 Ocak 2023; 11:9:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Makinenin tamburundan ritmik ses gelmesi durumu benim anladığım kadarıyla nakliye probleminden kaynaklanıyor. Daha önce de burada açıklamıştım, tekrar anlatayım.


    Ben makineyi ilk aldığımda ritmik, tren sesi gibi bir ses vardı. Servis değiştirdi makineyi. Sonra 1 sene kadar kullandık ve taşındık. Yeni eve geldiğinde makineyi bir çalıştırdım aynı ses tekrar geliyor. Aha dedim bozduk bir şeyleri taşırken.


    Ama taşınma esnasında, taşıyan adam merdiven çıkarken tam bizim katta makineyi sırtına tekrar yerleştirmek için şöyle bir hoplatmıştı ve bir metal sesi gelmişti. Neyse, makineyi söktüm baktım ki tambur çapı (hacmi 125lt olduğundan da olsa gerek) o kadar büyük ki, makinenin yan duvarlarına neredeyse değecek gibi. Adam da taşırken sırtıyla makinenin yan duvarını yamultmuştu biraz tabi (çok gözle görülür bir şey değil ama içe doğru bir kaç mm göçme diyebiliriz). Elime içten dışarı doğru bastırarak o bombeyi düzelttim ve ses gitti.


    Bilemiyorum HB'deki traktör gibi denen yorumlar bu ritmik ses mi yoksa motor sesinden mi bahsediyor ama eğer ritmik bir vurma sesine benzer ses var ise, sanki tren rayı gibi, işte bu benim dediğim sebepten olabilir.




    @suleyman11 Alttaki sünger filtre yukarıdan kaçan havı çok iyi tutuyor. Böylece kondenser daha temiz kalıyor. Bana sorarsanız gerekli.


    @biolog_hakan Hocam pek sanmıyorum nem sensörü olmayacağını. Geçen gün müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 2 model arasındaki farkın Auto Care programı olduğunu aktarmıştı. Nem sensöründen bahsetmedi ama %99 vardır nem sensörü, olmama ihtimali çok düşük.





  • mustizmir kullanıcısına yanıt

    Konudaki arkadaşlar bu tavsiye ettiği için aldığım model ile kiyaslama yaptım. Ben indirimli fiyatı kaçırmıştım ve indirime giren biraz daha farklı bir Hoover ürününü aldım.benden sonra diğer ürünün fiyatı düştü. Zaman zaman düşüp çıkıyor fiyatlar Bugün ilk deneme için çalıştırdık. Makine durunca ilk tecrübemizi tekrar paylaşırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.