Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.054
Cevap
450
Favori
2.694.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam. Su haznesi olmadan kullanılıyor ama cihazın altında bir bölüm var sanırım, oradan çıkartıp takmanız lazım hortumu. Kitapçığa bir bakın.


    Ben başından beri hazne ile kullanıyorum atık suyu değerlendirdiğimiz için.


    Müşteri hizmetleri mi dedi garanti dışı diye? Ne kadar dolarsa dolsun kolay kolay kırılmaması lazım. Yani bizim bu mereti boşaltmayıp, ağzına kadar dolup taştığı günler de oldu bir kaç kez ama bir sıkıntı olmadı.


    Soğuk olmasına bir şey diyemem ama o da çok etken olmasa gerek, makine çalışınca birden ısınmıyor sonuçta. Yavaş yavaş ısınıyor.


    Servis ve müşteri hizmetleri ile bir konuşun isterseniz. Üretim hatası vs... bir şey olabilir mi acaba bilemedim?

  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Hocam siemens sırf kendi yalanı üzerine mi teknoloji geliştirdi? Bu bana çok mantıklı gelmedi doğrusu.
    Diyelim siemens öyle yaptı. Elektrolux baştan itibaren neden açılır model üretiyor? Kendi kendini temizleyeb model varken oranın açık kalmasını sağlamak neden? Veya şöyle soralım, siemenste alt modelde kapalı iken üst model de neden açık?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • delibasic D kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum. İnternette kendi temizleyen modelin içini açıp kondansatörü temizleme videoları var. Baya kir birikiyor temizlik muhabbetine rağmen. Sırf bu nedenle özellikle manuel temizlenen modelden sipariş verdim. Bosch seri 4 WQG24100TR 9kg modeli 15000tlye internette denk geldi siparişi verdim. Kendi internet sitesinde 17k ve stokta yok. Akakçe fiyatları malum. Yılbaşından sonra %30 civarı zam geldi tüm bosch-siemens makinelere. 2 hafta oldu kurulalı evdeki çamaşır yükü bitti bir anda. İyi ki almışız dedik. Ama kendini temizleyen modeller kendini yeterince temizleyemiyor. Youtube da çokça video var. Ya kendin açıp(bununla ilgili de video var), ya da yetkili servise bakım yaptırıp yılda 1 gibi temizletmek gerekiyor sanırım uzun bir süre sağlıklı kullanabilmek için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çamaşır katlama makinası da var mı ki  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya 

  • Herkese selamlar, kurutma makinesi almak istiyoruz, çamaşır makinesinin üstüne koymayı planlıyoruz. Çamaşır makinemiz de bosch marka olduğundan garantisi bozulmasın diye bosch ya da siemens ya da profilo marka olması gerektiğini öğrendik. Biz de bosch ya da siemens olsun istiyoruz bütçeyi bir şekilde zorlayıp ama model seçiminde kararsız kalıyoruz. Sitelerinden incelediğimde iki markanın modellerinin nerdeyse tüm teknik özellikleri aynı. Hatta 8 kg ve 9 kglık modellerin bile tambur hacmi 112L yani kapasitesinin 1 kg artması dahi tambur hacmini değiştirmiyor. Biz burada neye dikkat etmeliyiz anlamadık. Yazılanları okuduğumda da genelde kullananların 1 veya 2 program kullandığı, çok da detaylı ince programları kullanmadığını gördüm. Bu nedenle kullanım kolaylığında ne yardımcı olur diye düşünerek gider borulu olsun istedik, biriken suyu kullanır mıyız ya da sonradan gider borusu iptal edilebiliyor mu bilemedik. Tamburu çelik olsa iyi olur gibi gördüm. Kendi kendini temizleyip temizlememesine çok takılmıyoruz, manuel olarak da arada bir temizliğini yaparız diye düşündük. Böylece bosch WQG241A0TR ve WQG24100TR modelleri. Sİemens WT45W420TR ve WT45W410TR modelleri arasında kaldık. Bu makineler arasında da kg hariç ne farkları olur? Tüketimleri birebir aynı, tambur hacimleri birebir aynı, siemensler biraz daha ağır nedenini bilemiyorum, db miktarları birebir aynı. Sizlerin bildiği farklılıklar var mıdır bu modeller arasında, işimize yarayan bir özellikle fark oluşturan bir model var mı bunların içinde? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim





  • Selamlar, Hoover kurutma makinası alacağım ama çamaşır makinem Bosch. Hooverı arayıp sordum bir raf koyuyolarmış sanırım araya arkadan bağlıyoruz gibi bişeyler dedi. Kullanan var mı bu rafı? Alacağım makine de 10000 TL olmuş bugün 8600 den kaçırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

    Ve aleyküm selam.


    Hocam Hoover'de de aynı durum geçerli. Hepsinin tambur hacmi 125lt'dir. 8Kg'dan başlıyor, 10Kg'a kadar gidiyor.


    Bazı markalarda (mesela Vestel öyle) tamburun daha küçük olduğunu gördüm. Ancak bir çok marka aynı tamburu koyup geçiyor.


    Hee, diyeceksin ki ne değişiyor? Hiçbir şey  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya 


    Ciddiyim, şaka yapmıyorum. Siz de farketmişsiniz zaten. Enerji verimlilik etiketlerinde ufak farklılıklar görebilirsin. Bu da şundan kaynaklanıyor, aynı makine birinde 10Kg çamaşır ile test yapıyorlar, diğerinde 8Kg ile. Birinde etikette diyor ki mesela bir kurutma döngüsü 200 dakika, diğerinde 220 dakika atıyorum. Halbuki siz 10Kg makineye 8Kg yük koyduğunuzda o da 200 dakika'da bitirecek  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya 


    Bunun dışında, Hoover'da ön kapakta bir hazne var. Su burada birikiyor ve biz bunu apartman silinsin diye kapıdaki bidona dolduruyoruz. Biraz çevreye katkı. Yoksa haftada 5-10 litre suyu ha musluktan doldurup koymuşuz ha buradan bir şey değişmez faturada. O yüzden direk gidere de bağlanabilir. Ama su krizleri kapıda, ne kadar tasarruf edersek o kadar iyi olur hem kendimize, hem çocuklarımıza.


    Gider borusu alttan geçmeli bizimkinde. Hazneye gitmesini istemiyorsan çıkartıp içinden çıkan hortumu oraya takıveriyorsun, veriyorsun gidere, bitti gitti.


    Makine üstüne koyma konusunda çok kez yazdım burada. Eski yazılarıma bakabilirsiniz. Aynı marka olması hususuna çok takılmıyorum açıkçası. Siz kendiniz de kaldırıp koyabilirsiniz. Servise kurdurun bir yere, garantisini başlatsın, sonra taşıyın. Tabi onlar montaj ayağı koyuyor, vidalıyor vs... falan ama gerçekten gerekli mi derseniz, bence değil.


    Hatta yurt dışında spanzet ile sabitlediklerini görmüştüm ilk makinemi alırken. Tırsmıştım. Ama kurup kullandıktan sonra gördüm ki makine 40Kg bir şey. Ulan dedim çamaşır makinemiz de çok dengeli. Ne gerek var? 4 tane kauçuk keçe yapıştırdım kurutmanın ayaklarına (kurutma makinesi ayakları çamaşır makinesi ayakları gibi değil, sert plastik, o yüzden daha kaymaya müsaitti), koydum makinenin üzerine ve kullandım.


    Dikkat edilecek şeyleri de yine burada yazmıştım daha önce. Bana kalırsa ilk dikkat edilecek şey fiyat çünkü hepsi aynısının laciverti neredeyse. Öyle aman aman takla falan attırmıyorlar çamaşırlara. Hele Beko reklamda şimdi ütüleyip çıkartıyor falan ya yersen. Keşke birileri alsa ve yanıltıcı reklamdan ötürü şikayetçi olsa.





  • arkadaslar camaşır makınam 10 sene oldu eskısı gibi performaslı değil napmalıyım tamirmi ettireyim yeni cihazmı alayım yeni cihaz olarak nerınız nedir hoover gördum 14 kg yıkamalı öneriyormusunuz

  • Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

    Çok enteresan. Ben bu mesaja yanıt verdim. Hatta yarım sayfa yazdım ama göremiyorum şu anda.


    Siz görebiliyor musunuz?


    Edit : forum yönetimi düzeltti sağolsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 24 Ocak 2023; 14:28:12 >
  • brk5334 kullanıcısına yanıt

    800 tl civarı bir aparat takıyorlar,bizim servis gerek yok dedi.Şimdilik balkonda duruyor 100 tl ye çamaşır makni de koyacağımız dolap raf yaptırıyoruz

  • delibasic D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Elektrolux baştan itibaren neden açılır model üretiyor?: BSH'ın patenli özelliği bu kendi kendine temizleme olayı.
    Ayrıca bu soruyu herkes soruyor yıllık bakım varmış vah vah tüh tüh diyor, ama bir tane görüyormuyuz arkadaşlar dünya kadar model satılıyor şuraya paylaşan, benim makinem arıza hata kodu verdi temizlik gereksinimi oldu işte bu servis fişi bu da ücret ödeme belgesi diyen.
    Cidden buna bakmak lazım internetten o kadar çok bilgi kirliliği varki, şu konu başlığına bakın 2 sayfada bir aynı soruyu soruyor insanlar halbuki 2 3 sayfa öncesinde bunun cevabı var fakat çok sevmiyoruz genel olarak okumayı :D

    Kısacası şu sattığım kişilerde birebir numaram var nasıl ürün almak için arıyorlar ise sorun olduğunda da arayanların yüzüne falan kapamıyorum telefonu aksine benden almayan insanlara bile destek olmaya çalışıyorum neden dersen oradaki memnuniyet bir sonraki alışverişinde beni seçmesine sebep olabilir sonuçta hizmet olayı bizim işimiz biraz.

    Selamlar.

    Serdar Çetin
    05533976676




  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

    Siz yazınca ben de birkaç kere girdim ama göremeyince şaşırmıştım, yanlışlık olduğunu düşünmüştüm :) Bu arada detaylı yazınız için teşekkürler, elinize sağlık

  • Bende Bosch'un WQG24A0TR 9kg modelini alarak aranıza katıldım. Bakalım nasıl olacak. 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR KURUTMA MAKİNASI ALACAKLARA TAVSİYEM ALIN... 3 AY OLDU RAHATLIKLA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM ÜTÜ İŞİ %50 AZALDI.. ALMAN GRUBUNDAN ALDIM OTOMATİK TEMİZLEMELİ. FİYAT FELAN KOUŞMUYORUM BİRE BİR KULLANICI TAVSİYESİ VERİYORUM. ALIN RAHAT EDİN.

  • delibasic D kullanıcısına yanıt
    Kendini temizleyen model muhtemelen kondenserin nispeten daha geç kirlenmesini sağlıyordur ancak o kadar tozun pisin olduğu yere erişim bence şart.

    Bunu zamanında tasarlayan arkadaş maliyet düşürmek ve servis harici müdahele edilmesin diye kapalı yapmış olabilir.

    Çamaşırları kaynatmıyorsanız yada çamaşır suyu kullanmıyorsanız yıkansa bile illaki küf toz akar bakteri vs kalır çamaşırda. Kurutma esnasındada bunlar ıslak kondensere yapışır. Sıcaklık ve nem ile beraber bir süre sonra bu arkadaşlar parti verebilir. Arada sırada boşta yüksek ısıda çalıştırıp bu arkadaşları haşlamanın belki faydası olur.

    Bulaşıkta kendini temizleyen filtre var kabaca su tutuyor ama iş görüyor baya. Buda bir miktar iş görüyordur illaki ama tabi en az ayda bir tam temizlemek, gündelik kullanımdan sonra açık bırakıp kurutmak gene alınabilinecek önlemler.

    Kendini temizleme olayını solüsyon ile yapan modeller de yakında inanıyorum bir mühendisin aklına gelecektir.

    Bu arada kondenseri temizlerken es kaza yağ çöz vb hidroksit içeren bazik ürünler kullanmayın sakın, kondenseri mahveder.

    Bu tip olayları adam akıllı test eden sanırım bir tek uk allergy vardı bir zamanlar, o da ne yaptı ne etti belli değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Kurutma makinesi giderini ,Çamaşır makinesi gideriyle birleştirip duvardaki boruya bağlamak için bir aparat bulabilen var mı?

  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Y çatal gider borusu diye bulabilirsin. Nalburda da yapmak istediğin şeyi tarif edersen yol göstereceklerdir. Takacağın yerin bi fotosunu çek.
    50 lik pimaş mı ne diyorlar buna, öyle bişi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

    Bunlar yeterli olacaktır.


    https://www.hepsiburada.com/nalburda-adaptor-lavabo-sifon-gider-contasi-50-lik-pimas-uyumlu-5li-paket-pm-HB00000V623D



     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayatrendyol.com
    Dizayn Lavabo Gider Çoğaltıcı 50x50 Çatal Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/dizayn/lavabo-gider-cogaltici-50x50-catal-p-71580163


     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya




  • Herkese merhaba. 21 Ocakta aldığım kurutma bugün kuruldu. Kurulum için 21 Ocakta aradım Hoover Çağrı Merkezini. Kayıt aldılar, fakat beni yerel servisten arayan soran olmadı(Bursa) . Sonrasında kendim yetkili bayii aradım 5-6 defa ama açan olmadı. Akabinde twitter üzerinden Hoover ile iletişime geçtim. Durumu anlattım ve aradan 1 saat geçmeden Bursa Yetkili Servisi bizi aradı kurulum için. Bugün gelip kurdular cihazı. Akım korumalı priz için ısrar etmedi hiç. İsterseniz 450 liraya akım korumalı priz satıyoruz dedi. Garanti süresini 3 yıl daha uzatmak için ise 900lira talep ettiler. Priz almadım, fakat garanti süresi ile ilgili olarak emin değilim uzatmalı mıyım. Fiyat olarak biraz yüksek geldi bana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Profilo kullanan var mı? Bütün beyaz eşyalarim Profilo. Aynı markadan gitmek istiyorum. Bütçe 11 12 k var mı tavsiyesi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.