Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.024
Cevap
452
Favori
2.688.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mixenon kullanıcısına yanıt

    çamaşır ve kurutma ayrı makinalar almak daha mantıklı hocam.

    ikisi bir uygun fiyat ama .ayrı ayrı daha iyi oluyor.

    çamaşır makinem 8 kg lık arçelik 6 yıllık.

    kurutma elektrolüx 3966 aldım bikaç ay oluyor,daha önce almadığımıza pişman olduk.

    makinede yıkanan herşeyi kurutuyor.

    ikili top var servis satıyor ,onunla kırışma ve çekme olmuyor dediler.ilk aldığımzıdan beri toplarla kullanıyoruz.

    çok memnunuz.

    çocuktan da dolayı hemen hemen günlük çalışıyor makine,elektirik faturam 40 lira arttı ama her türlü değdi.

    alamdan önce kurutma makinasıda neymiş falan derdim :)

    almayı düşünüyorsanız alın.

    bosch la arasında kalmıştım electrolüx ün ama bosch un al taraf açılmıyormuş servis açıyormuş vs o yüzden eledim.

    birde kurutma makinasını aldıktan sonra evde tüy,toz vs yok denecek kadar azaldı çünkü kurutma makinası çamaşırlardaki tüyleri tozları topluyor,her kurutma sonrası temizliyoruz,sı tankıda 2-3 kurutma da doluyor.





  • css2005 C kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler

  • kral1840 kullanıcısına yanıt

    Kurutma topları sert plastikten mi? Rossmannda masaj topu diye satılan toplar var acaba kurutma için kullanabilir miyim diye düşünüyorum. İnternetteki kurutma toplarının fiyatı çok yüksek.


    https://www.rossmann.com.tr/for-your-beauty-wellness-masaj-topu-silikon-yesil-1-adet-p-sr20060028




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrt -- 16 Şubat 2021; 12:43:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaha.

    Siemens WT45W410TR 8 kg A++ model indirime girmiştir. Stoklarla sınırlı. İlgilenen arkadaşlar direkt ulaşabilirler.


    WT45W410TR ve WT45W420TR stoktan hızlı teslim yaptırabiliyoruz.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676


     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya


    Ürün videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=3ClkDKgw9ZA&feature=youtu.be




  • ozgurozer O kullanıcısına yanıt

    900 km modeli kullanıyorum. Merak ettiğiniz sorulara cevap verebilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrt E kullanıcısına yanıt

    evet toplar böyle ufak bişey 2 tane olunca işe yarıyormuş.ilk başta çamaşırlar ıslakken ses oluyor ama sonra kesiliyor topların sesi.top olmadan hiç çalıştırmadık.

    ikili satılıyordu 70 yada 80 lira vermiştim tam hatırlamıyorum,montaja gelen servis satmıştı.


    toplar bu


    https://urun.n11.com/yedek-parca-ve-aksesuar/electrolux-orijinal-camasir-kurutma-topu-P344110080




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 16 Şubat 2021; 17:33:33 >
  • kral1840 kullanıcısına yanıt

    Çok benziyorlar, malzemesi nasıl sizdekilerin? Lastik top gibi yumuşak mı? Yoksa daha sert mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khaLed kullanıcısına yanıt

    900KM fiyat olarak da ebat olarak da en uygun gördüğüm ürün. Ama klasik Türk mantığı, ucuz olmasının altında bir bit yeniği var mı konusu :) Tabi ki daha üst ürünlerde ilave özellikler var ama çamaşırı düzgün kurutması ve sorun çıkarmaması dışında ekstra bir beklentim yok.

    • Tambur hacmi daha düşük tamam, bu zaten ne yıkayacağınız ile ilgili, dert etmiyorum.
    • Kazan çelik değil galvaniz bu da tamam. Uzun vadede kazan sorunu, paslanma falan olur mu bilmiyorum. Ya da daha kolay mı yıpranır, sorun çıkarır. Yani çelik kazanın bana getirisi nedir bilmiyorum.
    • Kapak plastik diye yazıyor internette ama bunun da bilmediğim bir zararı olur mu emin değilim.


    Aslında size sorabileceğim şey, ne kadar süredir kullanıyorsunuz, genel olarak memnun musunuz hocam? Siz de almadan önce araştırma yaptıysanız eğer nasıl 900KM ye karar verdiniz? Sonuçta her modelin bir üstü var, araba seçme işi gibi bu :) Sorun çıkarmasın ve ayağımı yerden kessin yeter :)





  • Arkadaşlar Grundig GDH 92'nin tambur hacmi nedir? Kendi sitesine hiçbir bilgi yok. Sadece hepsiburada da 102 L yazılmış ancak küçük bir makine de değil aksine derinliği 65.4 cm ki bir çok makinadan fazla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurozer O kullanıcısına yanıt

    Aslında bende sorun çıkarmasın ayağımı yerden kessin mantığı ile çok yüksek değerlerde para vermek yerine orta muadilli bir model bakıyordum :) Grundig gdh92 ile 3893kt. Modeli arası gel git yapıyordum. Bir gün Arçelik bayiye girdim dedim ya yan model 3893kt düşünüyordum :) iş yerimdeki komşu Arçelik idi :) 900km bu modelin 2021 modeli deyince fiyat nedir dedim 3.400 artı 9 taksit deyince tamam ver alıyorum dedim :) kurulum filan derken 2 aydır kullanıyoruz. Olumsuz bir şekilde hata veya yetersiz geldiği olmadı. Genelde hep dolap kuruluğu ile kullanıyoruz çekme filan yapmadı kiyafetlerde. Bazen tek tük kıyafet kurutmamiz lazım örnek vermek gerekirse iş gereği her gün gömlek giyerim beyaz hergun değiştirim. Bir gün kısa programda kullanarak 1 tane gömlek yıkamak zorunda kalıp hizli30dk programında kurutma seviyesini 2e alarak kuruttum. Çok fazla kiristiripda uzun süreli utelemede gerekdirmedi :) kondense onu filtre yok Arçelik en üst modellerinde varmış. 3 5 kullanım arası genelde ben süpürge makinası ile temizliyorum fırça sayesinde:) iki tane hav filtresi var gayet güzel 1.ncisinde kaçan 2.ncisinde yakalanıyor. İlk kullanimda çok sesli gelmisdi şimdi alisdik çok fazla sesi geliyor gibi değil artı olarak hol de kullanıyoruz:) neticeye gelirsek cok fazla para vermem ayağımı yerden kessin derseniz gayet yeterli. Keşke dedirtmedi bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: clearsky

    Arkadaşlar Grundig GDH 92'nin tambur hacmi nedir? Kendi sitesine hiçbir bilgi yok. Sadece hepsiburada da 102 L yazılmış ancak küçük bir makine de değil aksine derinliği 65.4 cm ki bir çok makinadan fazla.

    Grundig müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz, gerekli bilgiyi verirler sanırım. Ben de gdh 92 de kakar kılmıştım, h.b da 102 lt hacim görünce vazgeçtim. Ben aradım geri dönüş yapacaz dediler geri dönen olmadı. Bir de siz deneyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrt

    Çok benziyorlar, malzemesi nasıl sizdekilerin? Lastik top gibi yumuşak mı? Yoksa daha sert mi?

    Top yorumlarına bakarsanız ilk başta patır kütür öttüğü ama ısınınca sesin azaldığı yazıyor tüm yorumlarda. Yani o makinedeki sıcaklıkla yumuşayacak bir şey olmalı yoksa başınızı ağrıtır diye düşünüyorum. Alınacaksa bu işe özel toplardan alınmalı kanımca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşır makinem 9 kilo kurutma makinesini de illa 9 kilo almak mı gerekir? Bununla ilgili bir yerde bilgi bulamadım. 8 kilo makinaya 9 kilo çamaşır koyulsa bir şey fark eder mi? Bu noktada tambur hacmi daha önemli değil mi? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

  • HolyFury kullanıcısına yanıt

    benim çamaşır makinası da 9 kg aldığım kurutma makinası da 9 kg çamaşır makinasını tam dolu olarak yıkama yaptıktan sonra çıkan çamaşırlar kurutma makinasının yarısını dolduruyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HolyFury

    Çamaşır makinem 9 kilo kurutma makinesini de illa 9 kilo almak mı gerekir? Bununla ilgili bir yerde bilgi bulamadım. 8 kilo makinaya 9 kilo çamaşır koyulsa bir şey fark eder mi? Bu noktada tambur hacmi daha önemli değil mi? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

    9Kg çamaşır makinesinin kapasitesi aslında 9Kg kuru çamaşır bildiğim kadarıyla. Ancak biz asla 9Kg çamaşır koymuyoruz diyebilirim.


    Zaten Kurutmalı çamaşır makinelerine bakarsanız hep 1/3 oranında falan bir fark var 10kg yıkama, 6kg kurutma vb... şekilde. Ama burada yıkadıktan sonra kurutmak için bir kısım çamaşırı çıkartmak zorunda kaldıklarını söyleyen yorumlar da okumuştum. E tabi şunu düşünmek lazım, yıkamada kuru çamaşır ağırlığına bakıyoruz ama kurutmada nemli oluyor o çamaşırlar.


    Makinenin yoğuşma performansına da bağlı olarak bir makine dolusu çamaşırın kurutmasının ardından 3 litre falan su çıkıyor açığa. Yani oradan bence 2-3kg civarı bir fark olacaktır.


    Buradan yola çıkarsak eşit olmaları fena olmaz diye düşünüyorum. Yine de 9Kg çamaşır makinesine 7-8Kg kurutma alındığında sıkıntı çıkartacak bir durum da olacağını sanmıyorum.


    Hatta enerji tasarrufu açısından belki de daha iyi olur çünkü A++ makine tanımlamasına bakıldığında, yıllık 200Kwh elektrik 7Kg'da A++ oluyorsa, yıllık 300Kwh 10Kg'da yine A++'a denk geliyor. (Rakamlar sallama, sadece örnek olsun diye yazdım).


    Yani yüksek kapasite cihaz daha çok elektrik yakmasına rağmen aynı sınıfa sokuluyor.


    Ama şu da var, çamaşırların tamburda rahat dolaşması iyi havalanmaları adına da faydalı olabilir ve kurutma süresini daha kısaltmasına sebep olabilir. Bu yüzden de aynı elektriği yakabilir bu iki makine. Belki de 10Kg olan daha az yakacak, bilmiyorum.


    Açıkçası ben bütün bunları düşündüm ama işin içinden çok çıkamadım, kampanya varken de bastım aldım 10Kg Hoover makineyi. Tamburununu içine ben girsem beni kurutur, o kadar geniş. Açıkçası bir mağazada görmediğim için bu kadar beklemiyordum. 9Kg LG yıkama makinemizdeki tamburla bunun arasında ciddi fark var.


    Hatta öyle ki, tambur makinenin iki yanına yanaşıyordur neredeyse. Bundan bir fazla yapabilecekleri 11-12Kg olur daha da fazlası olmaz sanki. Yoksa makineyi genişletmek gerekir. Bu da standartların dışına taşar.


    Bu yazdıklarıma istinaden, 7-8Kg almanızda sıkıntı yok, tambular hayvan gibi. Ama büyük alırsanız çamaşırlar daha rahat hareket eder. Artıları eksileri ile düşünüp taşının bütçenize göre alın.


    Not : Hepsi tamamen okuduğum gördüğümden yorumdur, bu konuda teknik bir bilgim yok. Bunu da unutmayın, kendi fikrinizi de işin içine katın, benden farklı bir açıyla bakıp farklı değerlendirebilirsiniz siz de. Öyleyse duymak isterim.





  • HolyFury kullanıcısına yanıt

    Bizim makina 10 kg, kurutma 8 kg, 2 yıldır daha makinadan çıkarttıklarımızı azaltıp kurutma makinasına attığımız olmadı,ne çıkarsa kurutmaya aynen atıyoruz, zaten genellikle 10 kg kuru çamasır yıkanmıyor, kurutma da da kuru ağırlık önemli yine, o nedenle sıkıntı olmaz. En çok biraz geç kurutur, biraz fazla kırıştırır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shopsiemens

    Arkadaşlar merhaha.

    Siemens WT45W410TR 8 kg A++ model indirime girmiştir. Stoklarla sınırlı. İlgilenen arkadaşlar direkt ulaşabilirler.


    WT45W410TR ve WT45W420TR stoktan hızlı teslim yaptırabiliyoruz.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676




    Ürün videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=3ClkDKgw9ZA&feature=youtu.be
    Arkadaşlar merhaba.

    Siemens WT45W410TR 8 kg A++ modelinin indirimli fiyatı bu ay sonu bitecek. Değerlendirmek isteyen arkadaşlara bu ve diğer tüm Siemens ürünleri için yardımcı olabilirim.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676




  • emrt E kullanıcısına yanıt

    kusura bakmayın hocam geç yazdım.

    toplar yumuşak ,bastırınca hava verip büzülebiliyorlar.

    sizin dediğiniz toplarında yapısı aynıysa alabilirsiniz uygun olanları.

  • kral1840 kullanıcısına yanıt

    Üzerinde hava deliği var ama çok yumuşak değiller. İçeri doğru bastırılmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrt E kullanıcısına yanıt

    o zaman aynı değiller hocam.

    bendekiler sıkınca sıkılıyor sıkarken fısss diye havası iniyor,bırakınca geri şişiyor.

  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.