Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (466. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 16 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil2 iOS
5 sn
14.960
Cevap
452
Favori
2.682.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet Arçelik grubu diğer modeller de üstte ikili filtreli geliyor. Bu filtre olayına çok takılmamak lazım. Fiyat, programlar, çelik kazan, servis en önemli faktörler bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRCFT

    Bosch WTW85410TR aldım, self condenser çok düşündürüyordu fakat yıllardır kullanıp hiç servis bakım ihtiyacı duymayanların da yorumlarını okudum burada ve farklı kaynaklarda. Marka, Çelik kazan, ürünle ilgili hep olumlu yorumlar olması tercih sebebim oldu. Fiyatı bir tık yukarıda Electrolux ve Arçelik e göre fakat Bosch pişman etmez umarım. Diğer beyaz eşyalarından da gayet memnunuz.

    Alıntıları Göster
    Merhaba
    410 serisi en mantıklısı olmuş.
    Hav filtresini temizledikten sonra hiçbir sorun olmaz.
    iyi günlerde kullanın.




  • tyanik T kullanıcısına yanıt
    Grundig kazanı galvanizmiş bu bir sorun olur mu? Çelik daha mı iyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    Çelik daha iyi tabiki ama Beko ve Arçelik en üst modelleri çelik kazan. Galvaniz kazanın sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Siemens, Bosch ve Electrolux giriş seviyesi modelleri de galvaniz kazan kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki mesajları geriye doğru biraz okudum ve sonunda Electrolux EW8H3966IB almaya karar verdim umarım pişman olmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Daha önce hiç kurutma makinesi kullanmadim. Altus al 81 yb marka ürün fiyatı ile ilgimi çekti. B sınıfıymış. Enerji sarfiyatı a sınıflarıyla çok farkeder mi? Hergün 1 sefer çamaşır yıkanıyor evde.aylık kaç tl farkeder? Sizce başka ne gibi eksileri var benim anlayamadığım. Yardımcı olursanız sevinirim. Buna alternatif başka bir ürün varsa tavsiye edebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grundig kurutma makinesi daha uygun oluyor Arçelik bekoya göre. Tv olarak Grundig kullanıyorum gayet memnunum Arçelik ile aynı zaten ama Arçelik modelinden daha hızlı idi. Kurutma makinesi nasıldır mesela model yazayım. Gdh 80 veya 82

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Diğer markalar da durum nasıl peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Digerlerini bilmiyorum fakat ben kurutma makinasindan bekledigimi alamadim.

    Bir anlik hevesle alip kurutmaligi depoya kaldirmayi hayal ediyorsunuz ama aslında elbiselerin büyük çoğunluğu kurutma makinesinde kurutulmaya uygun değil.

    Camasir makinasina atarken tshirt ile havlulari bir atabilirsiniz, sonucta her kumas turune gore makine calistiracak haliniz yok. Kurutmaya ikisini bir attiginizda tshirt kuruyor ama havlu nemli kaldığından makine calismaya devam ediyor ve t-shirt cekiyor.

    Bircok elbisem bir miktar cekti ve eskisi gibi değil. Bir sure kurutma isine ara vermeye karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    5 yıldır kullanıyorum kurutma makinesi. Bu süreçte iç çamaşırlarım yavaş yavaş inceldi ve en sonunda yırtıldı
    Evet çok pratik. Özellikle kışın kurutma derdşn olmuyor. Ama en pahalı makine de alsanız, yıpranma kaçınılmaz oluyor. Ben şu an dış giysilerimi atmıyorum kurutmaya. Özellikle pahalı aldığım tshirt, eşofman, sweatshirt, pantolon vb giysilerimi askıda kurutuyorum. Kurutmada ise iç çamaşırı, çorap, havlu ve nevresim takımlarını kurutuyorum. Hatta nevresim takımlarında da sadece pamuksaten olanları kurutuyorum. Renforce ya da pamuksatenden daha düşük nitelikte olanları atmıyorum makineye çünkü onlar da küçülüyor. Kurutma makinesi almayı düşünenler bunları dikkate alsınlar. Inverter motorlu olanlar yıpratma konusunda biraz daha iyi ama eninde sonunda inverter da olsa o çamaşır yıpranıyor. Zaten bunu, her kurutma sonrası filtrede biriken havlardan anlayabilirsiniz. O hav dediğimiz şeyin çoğu kumaştan aşınan parçalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En sağlıklı kullanım nasıl olmalı ? En hassas ve kısa süreli modunda çalıştırsak ?

    Bir de birkaç sefer çamaşır makinesi çalışıyor set set üst üste, çıkan çamaşırları topluca nemli olarak kurutmanın içerisinde bekletsek son set çalıştıktan sonra onları da alıp atsak topluca çalıştırsak sıkıntı olur mu ? yoksa her set için ayrıca kurutma mı çalışmalı çamaşırlar ıslak bekletilmeden ?

    bir de renk konusu çamaşır makinesindeki gibi mi, beyaz-renkli karışık atılamıyor sanırım ?
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Evet, bir hevesle alınıyor ama onu atma bunu atma o zaman makinenin anlamı kalmıyor. Sadece pek sermeye müsait olmayan nevresim gibi şeyler içnde makine alınmaz.

    Bir ara youtube yayıncıları arasında moda olmuştu kurutma makinası. eşim de oradan görüp alalım dedi, aldık ama kotları şu anda olmuyor kendisine :)
  • Bu arada Arçelik servisi x marka üzerine kurulum yapmıyoruz diyor. 5 6 ay önce arkadaşım aldı ara parça dahil ücretsiz siemens üzerine kurdu. O zamanda yok mok demiş bayi servis sorun etmemiş. Bende Grundig almayı düşünüyorum nasıl yapacağız bu işi. Siemens 5 binden aşağı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    en yeni aparatlar başka markaya bağlanmıyor.bir önceki seriler bağlanıyor. 4-5 ay önce alan arkadaşınız onlardan yararlanmıştır. şansınıza servisin elinde onlardan varsa üst üste koyalar.
  • MRCFT kullanıcısına yanıt
    Mümkün olduğunca benzer renk ve kumaş türündeki çamaşırları birarada yıkamak ve kurutmak, yıpranma açısınsındn en iyisi. Havlu veya bornoz ile ince bir tshirtü aynı anda atarsanız kurutmaya, yukardaki arkadaşın dediği gibi o tshirt mefta olur.
    Bne hiç renkli—beyaz birarada kurutmadım. Hep ayırarak yıkayıp kuruttuğum için renk geçişmesi oluyor mu cevap veremem. Ama bazı renkli çamaşırları ıslak ıslak birarada bekletmek bile birbirine renk vermesine neden olabiliyor. Özellikle ilk kez yıkanan çamaşırlarda.
    Dediğim gibi avantajları da çok dezavantajları da. Bugünkü aklım olsa alır mıydım, evet alırdım. Ne nefet ettiğim şey, o çorapları tek tek asmaktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRCFT kullanıcısına yanıt
    Ben dediğiniz gibi beyazları yıkayıp kurutmaya koyuyorum, sonra renklileri yıkayıp onu da kurutmaya koyup hemen çalıştırıyorum. Bir renk karışma durumu yaşamadım, ancak 10 senedir kullandığım lastikli çarşaflarımın lastikleri perte çıktı şu an, gerçi en çok bu lastikli çarşafları kullandığımdan zaten yıpranmıştı ama kurutma makinesi baya hasar verdi. diğer giysilerde şu anlık bir sorun yok, montlar hariç herşeyi atıyorum, kimi zaman havluyla beyaz tshirtde atıyorum, ama o tshirtin kuruduktan sonra da çok fazla ısıya maruz kalacağının farkında olarak.
    Sonuç memnunum, şimdi olsa yine alırım, benim için kurtarıcı oldu. o kurutmalık kalktı ve evdeki toz bitti, bunlar benim için çok önemliydi.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle.arcelik ten aradılar aparat yok artık kurmuyoruz dedi. Yere kurudurup üstüne atacaz artık. Aparata nette baktım artık yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinarpin P kullanıcısına yanıt
    Sizin makineniz hangisiydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Arçelik artık kurmuyor evet. Ben de hafta sonu arçelik kt 3886 aldım. Servis ara aparat ithal edilemiyor dedi. Daha önce bir arçelik servis ise ara aparatın geliştirildiğini söylemişti. Çamaşır makine için sunta veya mdf kapaksiz dolap düşünmek lazım sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sülen S kullanıcısına yanıt
    candy 10kg
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.