Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhanoksuzz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.022
Cevap
452
Favori
2.687.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    Almancam yok ama o videonun linkini alabilirim sizden:)

    Alt kapak dediğiniz yer, makinenin önündeki mi ? orda kapak yok ki ? yani kondenser önü açık değil maalesef. bırde filtreleri yıkadıgımda kurutmadan koyuyorum makineye, siz kurutuyor musunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Altta beyaz dikdörtgen plastiği tornavida yardımı ile açıyorsunuz sonra gri plastik kapak çıkıyor orayı falçatayla kesip kondensere ulaşabiliyorsunuz.
    Ben filtreleri tam kurutup takıyorum hemen çalıştırırsam hav yapışır diye düşünüyorum.
    Kondenseri açma videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=nJ-2l_gC9RE&app=desktop
    Manuel temizleme programına erişim videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=XR90GImnQ_E&app=desktop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim cok faydali videolar. ilk video ilgincmis:) ama bunu garanti bittikten sonra yapmada fayda olabilir sanki:) tabi adamin sonradan koydugu kapagi tr de nerde bulucaz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu 😊 Bu tarz müdehaleler garantiyi etkileyebilir tabi ama servise bir ton para döküp makinasız kalmaktan iyidir. Takılan servis kapağını internette bulabilirsiniz. Yurtdışında böyle sorun yaşayan herkes kendi başına halletmiş özellikle amazon.de de çok fazla müşteri paylaşmış. Türkiyeden almak isterseniz aşağıdaki site gibi yedek parçacılardan temin edebilirsiniz.
    https://www.uygunparca.com/camasir-kurutma-makinesi-bakim-kapagi-646776/bosch

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız. tekrardan çok teşekkür ederim. bir çok arkadaşa yardımcı olacaktır. yazdıklarınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candy marka kurutma makinesi kullanıyorum şimdilik herhangi bir sorun yaşamadık ancak bazen su tankı çok dolu olmamasına rağmen su tankı dolu uyarısı veriyor. böyle bir sorun yaşayanınız var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfizik

    www.arcelik.com.tr den burda okuduğum yorumlar ve tavsiyeler sonucunda kurutma makinesi 3886kts modelini sipariş ettim. ürün indirimdeydi ve sitede gezerken %5 indirim kodu verdi. 4046 liraya ürünü sipariş ettim. arçelik ürün hangi bayide varsa satışı o bayiye yönlendiriyormuş. 3 gün oldu daha ses yok. müşteri hizmetleri bana bayinin tel nosunu verdi orayla görüştüm bizde stok hatası var ürün elimizde yok belki 1 hafta belki 2 ay sonra gelir belki de hiç gelmez diyor. satışı iptal etmemi öneriyor.. tekrardan satın alırsam başka bayiye düşermiş sipariş.. ee ürünün indirimi bitti indirim kodumda yok.. koskoca arçelik in satış sistemi buymuş. buraya yazdım kiwww.arcelik.com.tr den sipariş verirken 2 kere düşünün
    bugün ürünü uzun uğraşlar sonucunda teslim aldım. bir dahawww.arcelik.com.tr nin yanından dahi geçmem.. mh hiçbir şey yapmıyor tek muhatabınız bayi. satış tekniği şu: ürünü siteden satın alıyorsun site ürünün satışını bir bayiye atıyor bayinin keyfine kalıyorsun. bayi degiştirme şansın yok sistem izin vermiyor. bayi bende stok hatası vardı diyor ürünü ya satmak istemiyor ya da temin etmek istemiyor.. genel müdürlüğe dahi defalarca mail attım geri dönüş olmadı. bu arada muhatap olduğum bayi istanbul sultangazi ışıklar ticaret idi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRCFT

    Aramızda Bosch WTR85V00TR A+ 8 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi kullanan var mı ? yorumlarda genelde herkeste memnuniyet görüyorum, galvanize tambur kaplama (çelik olmaması) ve her yıl ücretli servis bakımına ihtiyaç duyduğu söylentileri handikap olarak görülüyor fakat hiç servise ücretli bakıma gönderdiğini yazanı görmedim. İlla bu bakıma ihtiyaç var mı ? galvanize kaplama 5-6 yılda oksitlenip pas yapabilecek bir durumda mıdır ? bosch gibi bir markanın bu tür konularda çok riske gireceğini düşünmüyorum ama kullanan varsa aramızda yorumları paylaşmasını rica ederim. teşekkürler.

    diğer alternatiflerim Electrolux EW8H3966IB PerfectCare 800 ve Arçelik 3886 KT A+++ 8 kg. evdeki tüm beyaz eşya bosch olduğundan ve memnuniyetimizden dolayı öncelikle Bosch WTR85V00TR üzerinde durduk. Bosch WTW85410TR modeli çelik kazanlı fakat filtre temizleme kısmı kapalıymış ve mutlaka servis ihtiyacı duyuluyormuş bu yüzden WTR85V00TR modeline yöneldik.
    Bende merak ediyorum
    Yıllık 500lira bakım cok yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende bosh 8kg çamaşır makinası var
    Vestelin 8 yada 9kg şık kurutma makinasını alsam,üstüne kurdurabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfizik M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, Vestel'le benzer sebeplerle mahkemelik olunca Arçelik'e yönleneyim diyordum ama orada da durum çok farklı değilmiş demek ki.
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bende 85410 modeli var. bakıma ihtiyaç duymadık şimdiye kadar, temizliği iyi yaparsanız lazım olacağınız da zannetmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 8811 kampanyada 2299 TL
    Alınır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2500-3000₺ bütçe ile çelik tamburlu ve ısı pompalı inveter bir kurutma makinesi arıyorum. Grundig ve Vestel bu fiyatlara var fakat emin olamadım. Bir de 3500 civarına Electrolüx var fakat o da çinko tamburmuş. Ne yapmamı önerirsiniz? Pişman olacağım bir model olsun istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

    Merhaba arkadaşlar 2014/10 ayda aldığım Siemens marka kurutma makinamız var WT47Y760TR modeli(aldıgımda en ust model makına oydu) . Makina ıle sorunlarımız 1 senedır basladı sureklı fıltre temızleyın uyarısı verıyor , kurutma saatı cok uzun suruyor . kapak kapanırken alt tarafa degıyor aldıgımızdan berı gelen servıs elemanlarına bu kapagı soyledıgım halde normal dıyorlar .

    lakın gecen kısın sonu servıs cagırdım ve temızlık yapılmasını soyledı ve o zaman 500 tl gıbı rakam cıkardı halenkı garantısı devam edıyor garantıyı uzatmıstım 2021/10 aya kadar garantısı var .

    gene servısı arayacagım lakın bu temızleme ucretını garantım olmasına ragmen neden ucretlı yaptırıyorum ben. ek garantıye sonucta para verdık .

    ve bırde Q800 makınası olan varsa program degıstırme kısmında degısım yaparken bıp sesı cıkıyormu bakmanız mumkunmu acaba??

    Sıcaklar arttıgı ıcın yaptırmamıstım ama mecbur servısı aramam gerek sımdı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydar345 -- 10 Ağustos 2020; 18:7:23 >




  • aydar345 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cihaz temizleme garanti dışı maalesef. Bu model selfclean condenser olduğu için her yıl bakım yapılması gerekir dendi bize de. Bu ürünün bosch olanını kullanıyorum, her yıkamada filtreleri temizliyorum ve suyu boşaltıyorum, bende öyle bir sorun olmadı. temizliği çok iyi yapmadınız sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AEG T7DBE835 Kurutma makinesi kullanıcısı olarak enerji sarfiyatının faturamıza yansıması aylık 12 - 13 TL oldu. A+ , heat pump özellikli, asenkron motora sahip bir makine. Zaten kurutma özelliği ve kumaşların yapısına bir zararı olmayıp pamuk gibi çıkarmasına hayran kalmiıştık. Tüm programlarda dolap kuruluğu seçiyoruz.. Faturamıza yansıması da çok az olunca çok daha mutlu olduk..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    her kurutmadan sonra evet fıltre kısmı temızlenıyor suyu bosaltılıyor temızlık kısmında sorun yok . Yalnız işin ilginç bir yanı var makina 2 senelikken aynı uyarıdan dolayı servis geldi ve makinayı goturduler 1 hafta servıste kaldı bakımı ve temizliği yapılıp geri getirdiler . Hiç bir ücret ödemedim o zaman . geçen sene kış sonu çağırdığımda ise servis elemanları değişmiş ve artık yapmadıklarını sşstemin değiştiğini söyledi . En üst seviye makinayı almanın bi mantığı yok o zaman .
  • Merhaba
    siemens iQ800 kurutma makinası kullanıyorum. Yaklaşık 8 yıldır sorunsuz çalışıyor. Son dönemde kondansatör kabı dolu uyarısı veriyor fakat kontrol ettiğimde kap çok az dolu yada boş oluyor. İzlemem gereken bir yol var mı? Reset atmak yada temizlik yapmak gibi. Normal filtre ve kap temizliğini rutin olarak yapıyoruz.
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, bir süredir kurutma makinesi araştırıyorum. Ürünlerin ağırlıklarından ölçülerine kadar her şeyini inceleyen biri olarak 2 sorum olacak:

    1. Electrolux EW8H3966IB ile EW8H2966IZ modelleri arasında sadece buhar özelliği farkı var ancak fiyat farkı 1000 TL. Sizce buhar özelliği gerçekten bu fiyata değer mi? Sanıyorum yalnızca 2-3 parça birşey atıp ütülü gibi çıkmasını sağlıyor ancak 9 kg doldurup kuruttuğunuzda çok büyük bir fark olmuyor bilgisini aldım, ne derece doğrudur?

    2. Arçelik almayı düşünüyordum orada tanıdık olduğundan ciddi indirim alacaktım ancak yorumlarda Electrolux ile Arçelik kıyaslanmaz, vs. gördüm. O nedenle vazgeçtim. Gerçekten böyle bir fark var mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.