Şimdi Ara

Cam Filmini Sökmeyecek Olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
9.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sökmeyeceğim.Serviste alınırken yapıldı. Arka camlar zaten karartılmış orjinalinde.Önlere yapıldı.Kaskoya bile işletildi. Hele sökmeye çalışsın neler oluyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüvtürk Doğuş grubunda, kendi sattıkları araçlara da film uyguluyorlardı. Yasakken bile hafif kusundu, ağır kusur olmaz.
    Asıl problem Ankaradakiler için. Sultanımız ve heyet-i şahanelerinin güvenliği için cadı avı başlatılmış.
  • Ön cam hariç tüm camlarda 3 numara var. Çevirme olduğu an camları indirir iç Işıkları yakarım.

    Cam filmlerini de sökmeyi düşünmüyorum 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende de önler 1 arkalar ve arka cam 2 numara. sökmedim , bekliyorum bakalım bize piyango vuracakmı. numaralar koyu değil dikkat çekmiyor yırtarsam burdan yırtarım belki ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011'de aldığımdan beri var açıldı tekrar yaptırdım kullanmaya devam.
  • arabayı 2010 da aldım, o zaman taktırdım. hem de öyle önler 1 arkalar 2 falan değil. hepsi bildiğin 2 numara koyu. içerisi gayet gözüküyor.

    o zaman bu zaman ceza yemedim, muayenelerde de hafif kusurlu geçtim.

    söktürmiycem yine. başkaldırıya devam.
  • Aracınıza maket bıçağıyla girişmesine nasıl dayandınız :( ben olay çıkarırdım (sonra başıma belayı alırdım ama yine de :D )
  • sökeni .......
  • Malesef ben sizin gibi o rakamlara yaptımadım.Sadece Arka 3 cama en koyu tonu yaptırdım.Sürücü, yan yolcu ve ön camda filmi yok.Bende söktürmeyecek tarafım çünkü aracın içinde bazen yatıyorum veya içinde değerli eşyalar oluyor ve dışarıdan gözükmesini istemiyoruz.Bu yüzden kesinlikle söktürmeyi düşünmüyorum bakalım gittiği yere kadar.
  • Yıllar önce radar cezası yemiştim neyse polisler cezayı yazarken cam filmi felan muhabbetine girip ceza eklemeyi düşündüler,fabrika çıkışı o filmler felan dedim;arabayı da beğenince yol verdiler.O gün bugün polis felan denk gelince fabrika çıkışı diyorum tamam diyorlar.

    Cam filmi yasakken defalarca muayeneden geçtim.Güvenlik,enerji,namahrem pekçok anlamda işe yarayan bir opsiyon cam filmi,herşeyde olduğu gibi .okunu çıkaran bir güruh var ayrı mesele.

    Ayrıca herhangi bir sorun durumunda söktürmeye niyetim yok Sökmesi takmasından daha zor zaten bu meletin.

    Ülkede cam filmi yapılır yerine cam filmi sökülür diye bir piyasa kısa süre içinde türerse şaşırmayın.

    Ayrıca madem devlet şeffaf olsun diyor trafikteki araçlar;ben de derim S kasa Mercedeslerinize de film olmasın,kıytırık kaymakamından tut en tepeye kadar cam filmsiz makam aracı yok maşallah.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayavas

    bugün geçtim


    9 kasımda muayene bitiyor.

    acaba bugünden yaptırım mı diyorum.
    TürkTuv de durum nidir?

    Şu anda hafif kusurla mı geçiyor.
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    evet aynı eskisi gibi hafif kusur
  • Orta tonda film mevcut araçta. Benden önceki sahibi (kıdemli başçavuş) taktırmış beni zahmetten kurtarmış demiştim alırken.
    Ülkedeki kanunlar bir kişinin ağzına baktığı için her an her şey değişebilir. Ben beklemeyi tercih ediyorum. Zaten bulunduğum ilde pek çevirme yok şehiriçinde. Şehirler arası bir yere gitme planım da yok şimdilik.

    15 gün sonra muayene var. Bir KHK ile Tüvtürk'e müdehale edip muayeneden geçirmezlerse yapacak bişey yok söktüreceğiz.

    Eee malum saraya 38 yeni araç alınacakmış. Bunlardan 18'i için bedel limiti gözetilmeyecekmiş, yani fiyat için üst sınır yok alımda. Bunlara para lazım. Malum itibarımız söz konusu (!)

    Ah bi trafik EDS kameraları, hız koridorları çalışmaya başlasın Düzce'de ozaman göreceğim %70 veren Düzce'yi. Ağlayana beter olun demezsem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 25 Ekim 2017; 17:23:46 >
  • gündüz benim arabanın içi rahat görülüyor gecede ışık vurunca görülür.BEn söktürmeyi düşünmüyorum yılbaşından sonra gene serbest derler.
  • Zorla söktürene kadar devam.
  • Bu ulkede otomobil hakkındaki en büyük sorun ötv,kdv,akaryakıt fiyatları falan değil cam filmiymiş öğrenmiş olduk.O kadar zam geliyor kimsede çıt yok cam filmi yasak dendi herkes ayaklandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • App plaka da aynı olmadı mı? Yasak ama %70 araç kullanıyor ucuz pahalı araç demeden. Bence tüv bahçesinde 500 liraya app plaka 1000 liraya cam filmi yapsınlar yasal olarak fit olalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk ağır vergiler altında eziliyordu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cam hariç 2 numara ne olursa olsun söktürmeyeceğim.
  • Şimdi Bodrumu bilenler bilir, yaz kış turizm bölgesi olduğundan asayiş kontrol, GBT kontrol, terör araması, uyuşturucu araması radarı bölge trafiği vs. vs. ıvır zıvır kontrol noktalarından geçilir. Neyse Cumartesiden bu yana 5 kere bu şekilde çevirmeye girdim, aracın arka camlar film, bunun 3 ünde ehliyet GBT kontrol yapıldı, diğerlerinde sürücü ve yolcu şüpheli kontrolü yapıldı, ilginçtir bölge trafik durdurduğunda bir şey demediler, terör şube olması muhtemel elemanlar durduğunda arka camlarınız film bık bık yaptılar, dedim çocuklar oluyor arkada Bodrum yazın güneş malum dedim yine çok tatmin olmadı dedim yasa geçmiş biliyorum sökeceğiz diyince tamam geçin dedi, arkamda tek sıra 30 araç olmasa yan taraftada 5-6 araç olmasa bizide kıstıracaktı belki, ama işin harareti geçince eski yasaklı dönemdeki gibi rölantiye girecektir. 15 yıldır filmli araçlarla gezerim eskiden de yasaktı ama ne oldu da şimdi böyle ısrarla filmlere takmışlar anlamadım.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.