Şimdi Ara

Cam filmi 208 icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Peugeot 208 aracin arka camlari ve tavani kendinden koyuu renkli..on ve yan camlara film taktirmak gerekiyordur herelde..ozellikle isinma ve ic mekanin yipranmasini engellemek icin taktirmak isterim. Llumar ziebart 3 m. Ziebart cok pahali. Nedenini bilen var mi.. koyu camlarada isi engelleyici olarak taktirmaya gerek var midir..



  • Bir bilen yok mudur
  • hocam benim seat leonun camları renkliydi yani 1. derece dediklerine benzer bir koyuluk veriyordu ama ben direkt 4 cam 2.derece film çektirdim çok daha güzel oldu. düşük kalitenin bir tık üstü idi benim filmler ama adam 5 yıl götürür dedi artık göreceğiz. 4 cam 200₺ ödedim bu arada
  • ben film çektireli 1 seneden fazla oldu. orijinal llumar 5 cam 400-450 tl civarıydı o zaman. bi arkadaşımın dükkanında hallettik, markasız filmler ve 180 tl. gayet memnunum. iyi markaların zararlı ışınları kestiğini söylüyorlar. bir de çıkartırken ucuz filmler sorun olur diyorlar özellikle arka cam rezistansı için. ben riskleri göze alıp ucuz film çektirdim, karar size kalmış.

    arkadaşın arabası da sizinki gibiydi, arkalar koyu camdı. karartma olmayan camlara 2, karartmalılara 1 yaptırdık görsel olarak dengeledi. sırıtmaz diyorsanız yaptırmayabilirsiniz de koyu camlara.
  • amele ve varoşlar film çektirir araaçlarına bunu unutma.bırak naturel ve orjinal kalsın çok daha iyi öyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 17 Eylül 2019; 0:55:36 >
  • ucuz yere götürüp arabana yazık etme
  • Neden amele olsunki.eski aracimda ilk sahibinden kalma hafif renkte vardi.ve cok iyi bisey oldugunu dusundum.isiyi engelliyor parlama azaliyor kaza aninda cam kesigi olmuyor..yakisani yaptikca amele tarzi olmaz bence..abarti renklere gerek yok katiliyorum. O biraz gormemis isi..
  • Yukarıda bir arkadaş “amele ve varoşlar yaptırır” diyerek çok ciddi miktarda saçmalamış.

    Aracınızın rengi , iç döşeme rengi, film markaları derken ton farklılıkları değişebilir. Bence ilk olarak işçiliği iyi ve kaliteli film kullanan birini bulun. Aracınız ile gidip, karartma olmayan camlara uygulama yapın. Ön cama yaptırmayın ve arabanın içini zindan karanlıkta yaptırmayın. Llumar gayet kalitelidir. Güvenle taktırılır.

    İstanbul’da ikamet ediyorsanız Llumar Ahmet’i tavsiye ederim.
  • 208 in karartılmış camı da vw araçları gibiyse o camın koyu olması güneşin sıcağını pek de engellemiyor, arkadakiler de yanıyor öndekiler zaten koyu değil onlar da yanıyor.
    Ben 4 cam ve arka cama aynı tonda film yaptırmanızı öneririm, bu şekilde yine önden arkaya doğru koyulaşacaktır, görüntü hoş olur. 2 numara olarak gçeen kaliteli filmlerden.
  • Ben ziebart taktırdım çok memnunum kalitesi gerçekten çok iyi, koyuluk derecesi senin tercihine kalmış.
  • solar gard hp charcoal taktırdım tavsiye ederim.
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    On cama neden yaptirmamaliyim. Ben gozlukluyum.gubes gozlugu takamuyorum pek...bazen zorlaniyorum gunes parlamasindan. Emniyetsiz mi on cama takmak.renksizisinden taktursam
  • Karlarulkesi K kullanıcısına yanıt
    Ön cam icin üretilen özel filmler var. Ancak bu tarz bir ürün kullanmamakla birlikte, bildigim kadarıyla bu tarz ürünler daha çok uv ışınlarını engelleyip belli bir seviyeye kadar ısıyı engellemek üzerine ( Eksik bir bilgim var ise, bilen bir arkadaş düzeltebilir. ) . Haliyle bu üründen bir “güneş gözlüğü” etkisi beklemek yanlış olur. Bunun yerine numaralı bir güneş gözlüğü araba icinde konforunuzu yeterince arttırabilir.

    Ön camda renkli cam filmi ise gece ve/veya yağmurlu havalarda görüşünüzü her türlü olumsuz etkiler, ayrıca polisler ile de uğraşmak durumunda kalırsınız. Ki bence en önemlisi gece ve/veya yağmurlu havalarda görüş kaybı yaşatması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.