Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.637
Cevap
118
Favori
388.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baki8824 kullanıcısına yanıt
    ben de 90 pingle oynuyorum. nedendir anlamadım. server olarak da europe seçili aslında. 90 pingle oynanmıyor gerçekten.

    BF'deki Firestorm'dan sonra bi tık kalitesiz geldi ama yine de çok keyifli. öldükten sonra Gulag'a gitmek vs. çok güzel olmuş. yine de şu ping olayının çözülmesi lazım.
  • 90 ping ile Gulag da imkansiz. :D adam isinlaniyor onunde ... Ben bukadar rezil bir olay gormedim. Solo da 90 95 aliyorum ping. Duo giriyoruz arkadasla . Host o olursa bende 120 ping ben olursa bende 90 ping oluyor onda 120 ping oluyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Ps4 ise indirilenlerde durdurdugun oyun dahi varsa sil. O olay bana oldu. Sildim duzeldi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 gb nedir yav, asıl oyunu satacaz diye mw üzerinden oynatıyorlar heralde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baki8824

    Ps4 ise indirilenlerde durdurdugun oyun dahi varsa sil. O olay bana oldu. Sildim duzeldi .
    Hayır hocam PC, dosyaları gözden geçir/tamir et de dedim ama sonuç çıkmadı, oyunun başında kapanıyor oyun.
  • One x te mouse ile oynuyorum saatlerdir resmen bagimlilik yapti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çok güzel de takım halinde birlikte ilerlemeyince pek bir şey yapılamıyor. Ado#2213 battlent tag birlikte takılmak isteyen regular oyuncular varsa ekleyiversin:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    Arkadaşlar Görüntü ve yazılar çok bulanık, ayarları oturtamadım bi türlü.

    Yardımcı olabilecek var mı? Rakipleri seçemiyorum fark ettiğimde ölmüş oluyorum zaten
    hala sorunu çözemedim.
  • Uncy kullanıcısına yanıt
    Benimde nat type strict ama xbox nat'im Open. Sizde de boyle miydi? Cod haric her sey normal ama bunda strict aliyorum neden anlamadim. Digerlerinin ayarini bozar diye dmz bilmemne isine girismedim.

    Edit: upnp ile etkinlestirdim her iki tarafta open suan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamSymbiote -- 12 Mart 2020; 1:53:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Targaryen96

    100 gb nedir yav, asıl oyunu satacaz diye mw üzerinden oynatıyorlar heralde...
    Kotaya yazık.
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Hocam Options - Graphics bölümünden ; Render Resolution kısmını 100 yapın orada değerleri var kendinize göre ayarlayabilirsiniz görüntü bulanıklığı gidecektir.
  • Oyunu birkac saat oynadim ve hakkinda bir seyler yazmak isterim.

    - Oncelikle oyun benim kendi dusunceme gore cok guzel yapilmis. Oyuna girmeden once ara sinematikler cok iyi hazirlanmis. Basit ama etkili olmus, havaya sizi sokuyor. Cok uzun zamandir boyle ara sinematiklere hasret kalmistik. En sevdigim fps oyunlarindan biri olan BF:BC2'den sonra goremedik bu tarz isleri hic. Ozellikle Gulag kismindaki sinematik cok etkili diye dusunuyorum.

    - BR modu herkesin bildigi gibi. Eskiden gordugumuz CoD haritalari cok organik bicimde birlestirilmis. Harita baya buyuk bir harita. Oyuncu sayisi da 150 olunca oyunlar cok uzun suruyor. Apex Legends oynadigim tek BR oyunu ve asagi yukari 20 dkda biten raundlari dusunursek, CoD:Warzone tahminimce 30-40 dakika arasinda bir oyunu bitiriyor.

    - Oyun bence olabildigince dengeli. Uzun mesafe catismalara sniper disinda girmek anlamsiz ki bu kismini baya sevdim. Assault rifle bile olsa orta-yakin mesafe catismaya girmeye zorluyor oyun. Sniper buluyorsaniz bile nisaninizin cok iyi olmasi lazim yoksa sadece yerinizi belli etmeye yariyor sniper

    - Bence modun en dengesiz kismi olen takim arkadasini sinirsiz diriltme ozelligi. $4500 toplayabiliyorsaniz ki bu bence cok kolay, olen takim arkadasinizi diriltebiliyorsunuz. (Gulag'da mac kaybetmis olsun veya Gulag'dan sonra dogmasina ragmen tekrar olmus olsun farketmiyor.) Para bulma isini biraz daha kismalari lazim bence dengeleyebilmek icin.

    - Gaz maskesi bulabiliyorsaniz bir muddet gaz icinde kalabilme olayi da ikinci bir sans vermis oyunculara, bu da ufak ama hos bir ayrinti bence.

    - Kontrat olaylari oyuna keyif katmis. Sayet kontrat sizi secerse baay strese giriyorsunuz Kontrati olan oyuncuyu oldurmek de yuklu miktarda para getiriyor, high risk-high reward kisaca.

    - Plunder modu muhtesem olabilecekken birazcik yavan kalmis bir mod bence. Kazanmak icin $1M toplamaniz gerekiyor ki sanilandan cok daha uzun suruyor bu toplama isi. Her oldugunuzde yanlis anlamadiysam paranizin yarisini kaybediyorsunuz otomatik olarak. Ve sinirsiz respawn hakkiniz var. $1M toplayan ilk grup 1. oluyor. Bu mod keske zaman limitli bir mod olsaymis. Zaten BR yeterince uzun suruyor bu modu kisa ve eglenceli bir hale getirebilirlermis bence.

    - Onun disinda oyundaki en buyuk sikayetim -ki bu cok sefer basima geldi- oyunculari toplayamamasi. Belki ilerleyen gunlerde bu bir nebze duzelir ancak 120-130 kisiyi lobby'de eslestirince oyun herkesi haritaya atip traininge sokuyor. Random loadout geliyor ve herkes oyun oncesi isinmis oluyor. Yine guzel bir dusunce ancak 150'ye tamamlamadigi muddetce training'te kaliyorsunuz. Tabi bu kisim da time limit var ve belli bir sure sonra lobby'de kac kisi kalmis olursa olsun oyuna sokuyor sizi. Bu yuzden 3 kisilik squadlarim hep 2 kisi kaldi ya da tek basima oynamak zorunda kaldim. 3/3 oynadigim 2 elden birinde zaten oyunu kazandik. Lobby keske 150yi vurmadan sokmasa traininge bizi. Herkese 1 dk training yaptirdiktan sonra oyuna atsa en mantiklisi o olurdu diye dusunuyorum.

    - Oyunu sayet kazanirsaniz yine sizi bir sinematik karsiliyor. Buradaki en guzel detay tum squadlar yanda cast gibi akiyor Ayni zamanda sizin squadinizdaki kisilerin tagleri ekranda koca koca yazarak cikiyor. Bence cok hos dusunulmus, ufak ama hos bir detay.

    Benim deneyimleyebildigim kadariyla boyleydi CoD:Warzone. Umarim belli basli iyilestirmeler yapilir cunku cok saglam bir BR olmus. Apex'ten minik minik baydigim bir zamanda cok iyi oldu gelmesi.

    Not: Apex disinda BR oyun denedim ama hicbirini sevemedim bir turlu. CoD:Warzone ikinci oynadigim ve oynayacagim BR oyunu olsa gerek




  • ibrahim_sancakli43 İ kullanıcısına yanıt
    ekledım ama gormuyosun sanırım:)
  • Oyunun mantığını silahları çözemedim hala,pubg çok basitmi alıştık diyemi öyle anlamadım.Yanımdaki adamı bizden sanıyorum öldürmüyorum falan sinirlenip çıktım bende
  • PC'de hile yok dimi arkadaşlar?

    Ben one x'te mouse ile oynuyorum karşıma hep pcden oynayanlar geliyo hiç xbox tan oynayan görmedim dün bikaç maç güzeldi fakat son 10 lara 5 lere kalınca garip garip ölmeye başladım nasıl öldüğümüde göstermedi işkillendim


    Birde toplam 10 maç fln yapmışımdır fakat level 30 oldum bu exp boost ne kadar sürecek


    Birde ben pc de oynayan birine invite yollayabilirmiyim?


    Son olarak oyun çok güzel çünkü hepsinden biraz var %20 fortnite %50 pubg %20 apex %10 rainbow six

    Oyunun teması pubg
    Loot sandık sesleri ve açılışı fortnite
    Takım arkadaşını diriltme olayı apex
    Drone ve yere shield wall atma olayı rainbow six




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 12 Mart 2020; 9:2:26 >




  • Oyunda sanırım çapraz sistem mevcut, Pc ile xbox oynayabiliyor doğru mudur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertBurak

    Oyunda sanırım çapraz sistem mevcut, Pc ile xbox oynayabiliyor doğru mudur ?
    Öyleymiş ben pcde oynamama rağmen adam öldüremiyorum gerçi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.