Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.650
Cevap
118
Favori
388.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarla aynı oyuna girmek için belli bir level seviyesi varmı? Yeni başladık birbirimize katılamıyoruz. Bir hata da vermiyor.
  • en baba sistemde 360 fps veremeyen cöp oyun

  • arkadaşlar selamlar, bir önceki oyunda (mw2) multiplayer ve warzone yağ gibi akmasına ragmen mw3 çıktıktan sonra yeni warzone'da sistemim sıkıntı çıkarıyor.

    sorun şu ki 2K çözünürlükte yüksek ayarlarda oynuyorum, fps çok iyi başlıyor haritaya girdiğimde, ama 1-2dkda bir birden donuyor oyun FPS 165ten (kilit var) sanki 3e 5 e düşüyor gibi. Yarım saniye sürüyor sürmüyor tekrar akıyor, biraz sonrasında tekrar oluyor


    Oyunun ayarlarının hepsini nerdeyse low'a çektim, gene de sorunu çözemedim, neden olabilir böyle bir şey ? Herhangi bir pattern'i de yok (bazen tam çatışmaya girceğimde oluyor bazen sadece beklerken). FPS kilitini kaldırınca fps uçuyor ama bu ara ara lag girer gibi donmalar devam ediyor (internetle alakalı bir problem yok)


    sistemim;


    -Intel Core i7 13700K 3.4 Ghz (5.4Ghz Turbo) 16 Çekirdek 30MB 1700p 10nm İşlemci

    -MSI MPG Z790 EDGE WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX DDR5 Anakart

    -MSI RTX4070Ti 12GB GAMING X TRIO GDDR6X 192bit HDMI DP PCIe 16X v4.0

    -Kingston 32GB(2x16) Fury Beast RGB 5600mhz CL36 DDR5 Ram (KF556C36BBEAK2-32)

    -Samsung 1TB 990 PRO NVMe Okuma 7450MB-Yazma 6900MB M.2 SSD (MZ-V9P1T0BW)

    -Thermaltake 850W Toughpower GF3 GEN 5 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

    -NZXT Kraken Z53 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

    -NZXT H7 Elite White Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa





  • Merhaba arkadaşlar.. Ben PC den Blizarddan oyun satın almıştım. Uzun süre oynamadım. Sonra Blizardın 2 faktörlü giriş sistemi değişmiş giriş yapamıyorum hesabıma. MH ile de görüştüm değişik değişik sorular soruyor. 2 faktörlü doğrulama kaldıramadım.


    O hesabımı XBOX ta oynayabilmek için blizzard şifresi şart mıdır ? Call of duty kendi hesabımı girsem yeterli oluyor mu ?

  • Evet arkadaşlar ciddi anlamda Call of Duty'nin sonuna gelmişiz. Asıl mevzu SBMM (skill based matchmaking) ve devamında evrildiği EOMM (Engagement Optimised Matchmaking)


    Amaç sizi ne öldürüp ne de süründürerek, oyunu bırakmadan maksimum para harcamanızı sağlamak.


    Nasıl mı?


    1) iyi oynuyorsunuz, zaten iyisiniz niye para harcayasınız? O zaman sizi biraz zor lobilere sokalım, düşman bir kurşun daha fazla ile ölsün, sen biraz daha çabuk öl. Sana biraz sis olsun, düşmana olmasın. Yetti mi? yetmez, mesela sen artık biraz daha bağlantının kötü olduğu maçlara gir. Artık bunlar neredeyse ispatlandı, insanlar vpn vs kullanıp, sistemi kandırmaya başlamışlar.


    2) kötü oynuyorsun, gerçekten kötüsün, yada iyi oynuyordun, bir anda kötü oynayanlar ligine düştün. Sana oyunu bırakmayacağın kadar zayıf lobileri verelim, biraz tadını al. Haa harcama mı yaptın, o saçma niki minaj, agaç adam, gerizaklılığı şeklinde operatör mü aldın, mavi ışınlar saçan tüfek mi aldın, dur sana biraz daha kolay maçlar verelim.


    Arkadaşlar ben üstün körü değindim ama ne yazık ki durum bu, bu özellikle 2017 yılından sonra artıyor, konu hakkında ve bu sistemin dayandığı bilimsel bir makale de var. Bu şekilde manuplasyonlar ile sadece %3-5 belki maksimum %15 ek kazanç sağlıyor firma, ama bunun yüz milyonlarca dolarlık bir işte getirisine bakınca, bunu niye yaptıklarını anlayabilirsiniz.






    ShortyIndexyoutube
    All Right We Have Already Talked About Skill Based Matchmaking ( SBMM) To Death, So Lets TAlk ABout The Other Elaphant In The Room Engagement Optimized Matchmaking Framework ( EOMM ) This Mechanic By Definition Is To Enhance Your Engagement And Keep You Playing Call Of Duty Modern Warfare 3 For As Long As Possible. This Mechanic Seem To Effect Players Mid Game Wether That Puts A Temporary Nerf On Good Players Or Puts A temporary Buff On Bad Players. A Game That Feels Close Also Feels Competitive And That Is A Good Thing In The Eyes Of EOMM, Sadly This Mechanic Makes The Player Feel Terrible As We Can Feel That Switch Being Turned On And Off. A Good Player Will Be Able To Feel That All Of A Sudden They Can Not Hit The Broad Side Of A Barn, Or They Will Notice That When They Spawn They Always Seem to Be In A Enemies Sightlines. Where A Bad Player Will All Of A Sudden Feel Like A God, All Of A Sudden Their Aim Is Amazing And Players Are just Spawning In Front Of Them! The Problem With SBMM And EOMM Is That Both Dictate How The Matches Will Be Played And The Fight Against The Player Base To Make Sure The Matches Are Close And No One Gets Their Feelings Hurt. How Do You Guys Feel About This? Do You Like These Mechanics Or Do You Want Them Removed? Music Artist - Lucjo Song Title - Faraway Songs Source from Audio Library Here On Youtube! Don't Forget To Like Comment And Subscribe! #fypシ #callofdutymodernwarfare3 #callofduty #codmw3 #cod #sbmm #commentary #gaming #gamingvideos #callofdutymw3 #multiplayer r
    https://www.youtube.com/watch?v=RbnexvMWi5I&ab_channel=ShortyIndex




  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Hocam yazını okudumda. Bu gizli bir şey değil zaten. Ne kadar kötüysen o kadar kötülerle karşılaşırsın çünkü oyunu öğrenmen ve zevk alman adına bunu yapar. Ranka göre rakip diyelim.

    Ne kadar iyiysen de seni o kadar zorlaması lazım ki oyundan kopmadan zevk alabil. Sen mükemmel bir oyuncuysan zaten senden daha iyilerini bulmakta zorluk çekecek oyun ve dediğin yollara başvuracak. Ben bunu normal görüyorum mesela.


    Tam tersini düşünelim. Bir başladın oyuna Pro Pro adamlar sen daha oyuna başlar başlamaz sürekli ölüyorsun. Bir süre sonra oyundan sıkılırsın. Bunu sende istemezsin diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akmesek

    Hocam yazını okudumda. Bu gizli bir şey değil zaten. Ne kadar kötüysen o kadar kötülerle karşılaşırsın çünkü oyunu öğrenmen ve zevk alman adına bunu yapar. Ranka göre rakip diyelim.

    Ne kadar iyiysen de seni o kadar zorlaması lazım ki oyundan kopmadan zevk alabil. Sen mükemmel bir oyuncuysan zaten senden daha iyilerini bulmakta zorluk çekecek oyun ve dediğin yollara başvuracak. Ben bunu normal görüyorum mesela.


    Tam tersini düşünelim. Bir başladın oyuna Pro Pro adamlar sen daha oyuna başlar başlamaz sürekli ölüyorsun. Bir süre sonra oyundan sıkılırsın. Bunu sende istemezsin diye düşünüyorum.

    Şimdi sbmm, yeteneğe göre eşleşme zaten dediğiniz, onda bir sıkıntı yok. Fakat benim bahsettiğim konu, bunun çok ötesinde, bir daha okursanız. Karşıdakinin canının artması, daha fazla mermi ile ölmesi, sizin için sis oluşması, diğer oyunculara sis olmaması, sizin bağlantısı kötü sunuculara atması. Bana göre bu tam bir rezalet, oyunu daha iyi olmak için oynarsın, başarmak için, oyun buna devamlı engeller çıkarıyorsa, açıkça hile yapıyordur.





  • Crossplay saçmalığından oyunu bırakma noktasına geldim. Konsolda aim asist öyle seviyeye gelmiş ki bildiğin aimbot. Orta mesafede bile anında kitleniyor aim. Adamlar aim down sight’a geçip sadece sıkıyor 2 tuş, aim tutturma yok, tepme yok, aim kayması yok saçma sapan. Ben neden aimbot’lu konsol oyuncusu ile oynamak zorundayım arkadaş. 2009’dan beri Call of Duty oynuyorum böyle saçma sapan bir olay görmedim bir zevkimiz var onun da içine edip bıraktılar
  • ekostros kullanıcısına yanıt

    Hocam AA Ne ki Artık Adamlar AA'ya Macro Atıyor. Ve bu Durumun Acayip Keyifli olduğunu söylüyorlar :D Piyasası var bu abide işinde gücünde.

    BizimPSyoutube
    Reasnow S1 Satın Alma link: https://shopier.com/23019963 Besavior u5 Satın Alma link: https://shopier.com/23024925 📳 WhatsApp: + 90 0545 735 28 97 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:https://bit.ly/3bO9A4I Kanalımızdaki Tüm İçeriklerden Haberdar Olmak için ( 🔔 ) Bildiriminizi Açmayı Unutmayın Dostlar 📣Teknik Destek Almak için ; 📳 WhatsApp: + 90 0545 735 28 97 📳Discord: BizimPS7202 📳bizimps@gmail.com 🔵 Kanala Abone OL 🔜 https://goo.gl/deTaY6 Beni şuralardan da takip edebilirsiniz ; Instagram ►https://goo.gl/eykTZW Web Sayfamız ► https://goo.gl/aXKj1o Twitter ► https://goo.gl/tSXE6z Blog Sayfamız ► https://goo.gl/x5xgmw
    https://www.youtube.com/watch?v=mUtLV8FQ0Do
  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    Bu anlattığınız olaylar “Ghost” oyunu ile başladı. Oynanabilir son oyun Black Ops 2 idi. O dönem Ghost’u yapan stüdyodan ayrılmış bir game designer bu mevzuları Reddit’te anlattı. Activision Ceo’sundan doğrudan şu emri aldıklarını söyledi. “Hayatında ilk defa fps oyunu oynayacak birisi bile oyunda kendisini başarılı hissetmeli ve hiç kimse lobby’de oyunu tek başına domine edememeli” Bu bağlamda önce harita yapılarını değiştirip her yere giriş çıkış pencereli kaotik yapılara getirdiklerini ve matchmaking sistemini bu emre göre ayarladıkları ve maç anında oyuncuların damage/health değerlerinin değişkenlik gösterir gale getirdiklerini anlatmıştı. Buradaki amaç kötü oyuncuyu başarılı hissettirerek oyunda tutmak, çok iyi oyuncuları da lobby’leri domine etmesini engellemek zaten eski cod’cular bilir. Orjinal Mw ve Black Ops dönemi lobby’lerde en fazla 1-2 kişi 30+ kill 3-4 death ile oynar oyunu domine edebilirdi şu an giriyorsun multiplayer’a maç sonu bakıyorsun herkes 40-50 kill almış ama aldığı kadar da ölmüş. 1 vur 1 öl veya 1 vur 2 öl şeklinde dengesiz kaotik bir oyun haline geldi





  • Oyunu daha önce hiç oynamadım nasıl bi oyun cod mobile gibi dümdüz milleti öldürmekten ibaret bişey mi ?
  • DcNeuS kullanıcısına yanıt

    Avrupada yaşıyor olsaydım kesinlike Sony’ye, Activision’a ve bu cihazı yapanlara da dava açardım. Sony 3. parti hile cihazlarına yol veriyor, Activision hileye yol veriyor hatta hileci streamer’lara da yol veriyor beyaz listeleri var 20-30k izleyicili adamlar milletin gözü önünde aim’i duvar arkasına kitleniyor birini vuruyor 1 salise sonra aim’a 90 derece dönüp başkasına kitleniyor. Para her şeyi bozdu kimse birbirine dokunmuyor sen beni kaşı ben seni kaşıyım şeklinde

  • ekostros kullanıcısına yanıt

    Hile artık standart olmuş, son yıllarda bu giderek arttı, zaten killcam'den acayip belli oluyordu, makroymuş bu, demek ki hile programı da yakalamıyor. Yani normalde aim-assist bile aşırı güçlü bir de üstüne, makrolar/hileler. Yazık oldu, çok güzel bir seriydi. Konsolun garip tarafı, bunlar devamlı ağladı, konsola acayip güçlü aim-assist standart hale geldi, üstüne bir de mouse takarsan, o da aim assist alıyor :)


    Ben eskiden bu tarz oyunlarda cidden iyiydim, yaşlandık ve biraz çöpe döndük. Yanlız çöp olmamızın bir nedeni de, eşit şartlarda mücadele etmemekmiş meğer. Bir de herife uyuz oldum, bir ekipmanınız eksik diyor dallama, ne ise bu alet, onu satmaya kasıyor :)

  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    Hocam eski sistem olsa yine dağıtırız, bu şartlarda bile kafa kafaya oynuyorum, yeni jenerasyonlar aim asist ile büyüdü. Geçen aylarda yeni yetme amerikan espor takımları Black Ops 2 turnuvası düzenlediler bilmiyorum gördünüz mü aim-asist bugünkü gibi olmadığı için rezil oldular aim'leri bir gör dağa tepeye sıkıyorlar sosyal medyada dalga konusu oldular. Warzone'da 70 kill çeken adamlar Black Ops 2'de 5 kill zor aldı.


    Biz bu serinin altın yıllarını yaşadık. Orjinal Mw - Mw 2 ve Black Ops 2 benim zirve dönemlerimdi. Black Ops 2'nin şöyle güzel bir yanı vardı Call Of Duty tarihinde sadece bu oyunda lokal arama özelliği vardı. "Connection setting" bölümünde "Best" seçince sadece türklerden oluşan lobby kuruluyordu p2p zaten herkes aynı pingle eşit şartlarda oynuyordu. Sbmm yoktu, bu yeni icat ettikleri ucube sistemler yoktu çok keyifli yıllardı. Bir daha da o eski tadı verebilecek bir oyun olmayacak çünkü sektör değişti, kuşak değişti, beklentiler değişti, oyun sektörü dünyanın 1 numaralı kar getiren sektörü haline geldi, para büyüyünce bu ucube sistemleri ürettiler, stream olayı başlaması hile sektörünün büyümesini tetikledi vs..


    Bitti bu seri oynamaya devam ediyorum da öyle vakit geçsin diye yoksa gram keyifli değil. Keşke eski oyunların server'ları açık kalsa da sonsuza dek oynamaya devam etseydik





  • cwr kullanıcısına yanıt
    Tam da bu sorunu yaşıyorum, bende de şöyle bir durum söz konusu; Oyun başladığında düşman ile ilk karşılaştığımda fps inanılmaz düşüyor ve pingim de 500-1000 ms kadar çıkıp kilitleniyor taa ki öldürülene kadar! Öldükten sonra bir sonraki karşılaşmalarda bu sorun olmuyor. Sanki ceza yemişim de oyun ilk karşılaşmada düşmana öldürülmemi istiyormuş gibi. İlk çıktığından bu yana her oyuna girişimde bunu yaşamaya devam ediyorum, Oyunu komple silip tekrar yükledim ama her zaman bu sorunu yaşıyorum. SBMM ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Oyunda çok ciddi bir dengesizlik aşikar.
  • Ben bilgisayarda oynuyordum. İlk defa Xbox ta oynamaya başladım. Aşırı zorlanıyorum. Buna alışır mıyım sizce. İnanilmaz zorlaniyorum nişan alirken falan.

    Yapacağım bir ayar vs var midir. Aim asist falan acik
  • Arkadaşlar AA Canınızı Çok sıkmış, şöyle Bir video bırakayım da Keyfiniz Yerine Gelsin :D



    DcNeusyoutube
    #warzone3 #warzone3Türkçe #wz3 #wz3türkçe #warzonetürkçe Selam Dostlar, Warzone3 İle karşınızdayım. Warzone3'de Hile Sayılabilecek Meta Silahlara Gelmiş bulunmaktayız. Fırsatınız varken Bu Silahı Warzone3 De kullanmayı Es Geçmeyin. Ve Aynı zamanda Wz3'de Kişisel Rekorumu da Genişletmiş bulunmaktayım. İyi seyirler. ------------------------------ Eğer Dikkatinizi Çekerse Devam Eden Diğer serilerimiz; Rimworld:https://www.youtube.com/watch?v=Wa1k-sexvo8&list=PLr3-xKjk4h6WSMVsyQUPnU437_uZ50-SH Bannerlord:https://www.youtube.com/watch?v=zYikrdJKuWQ&list=PLr3-xKjk4h6XjEU4-AGiJi7FO8m8fZrUF ------------------------------ Discord:discord.gg/am2VQXmRnN 00:00 Giriş ve Kullandığım loadoutlar 01:34 35 Killi 1.Oyun 08:39 27 Killi 2.Oyun 13:08 Son, Görüşürüz;) #warzone3 #warzone3Türkçe #wz3 #wz3türkçe #warzonetürkçe
    https://www.youtube.com/watch?v=NjKbh9v4-Cw&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 27 Aralık 2023; 12:47:25 >
  • Halen oynayanlar için silahları son seviyeye kadar açmanın hızlı yöntemi;



    FourEyesyoutube
    Here's how to level up guns FAST in Warzone 3 by ignoring enemies and focusing on specific contracts in Plunder! This is the fastest current weapon XP method you can do and I'll be covering everything in as much depth as possible, so follow along, and max level your guns FAST! 🤜 SUB TO THE CHANNEL http://bit.ly/SubToFourEyes 💥 TWITTER https://twitter.com/FourEyesYT #warzone3 #Warzone3XP #callofduty 🕐 TIMESTAMPS 🕐 0:00 - Intro 0:38 - Loadout Setup (Guns, Equipment & Perks) 3:14 - Pre-Game Important Steps 4:33 - Free Extra Weapon XP! 4:54 - Early Game Steps (Where To Land) 5:30 - How To Complete Most Wanted Contracts FAST! 7:31 - BONUS TIP (Supply Crate) 7:54 - Why Intel Contracts Are So GOOD! 9:02 - Spending Cash For CRAZY XP Gains 10:54 - BONUS TIP (Overtime XP) 11:39 - Cash Drops & Supply Caches Are UNDERRATED 12:09 - Why Do Scavengers & Bounties SUCK! 13:00 - The Strategy Is Even Better With Friends! 13:52 - Outro & What To Watch NEXT! https://youtu.be/xhvTpfubRIk https://youtu.be/xhvTpfubRIk
    https://www.youtube.com/watch?v=xhvTpfubRIk&t=634s&ab_channel=FourEyes
  • Selamlar herkese, anif fps düşmesine çözüm bulabilen var mı ?


    Rtx 3060 64 ram 11. nesil i7 m2 disk 1gbps internet ben çözüm bulamadım ne yaptıysam yeni kurulum, üstüne dlss her türlü ayarı max de low da olmuyor, ne lanet oyunmuş deli etti.


    90-95 fps den 28'e düşüyor ve bunu büyük çoğunlukta karşıma birisi çıkınca yapıyor. Bu tesadüf aslında birisinin denk gelmesi falan, kısacası aniden düşüş oluyor sizce neden olabilir sıcaklık ise genel olarak gpu oc modda 85 derece.

  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.