Şimdi Ara

Call of duty 4 (SAKIN PARA VERIP ALMAYIN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • COD o kadar cek sevmeme ragmen bu Cheaterlar nefret ettirdi oyundan ve para verip aldigima bin pismanim..Bu aglamak degil yanlis anlmayin ama benim gibi arada giriyim zevkimi aliyim solo olanlar parasini ziyan etmesinler,,her girdigim 5 partinin 4 unde kesin bir hatta 2-3 tane cheater cikiyor..Adamlar 30 kill 0 dead yani kesin olarak gorduklerimden bahsediyorum, Aksam bi arastirayim dedim hackleri napiyolar filanhttp://newmodernwarfare3hacks.com/ bu siteye bakarsaniz ne kadr hakli oldugumu gorursunuz.Link vermemem gerekir ama alaak olanlar ilk baksin kac tane cheat var ondan sonra dusunsunler diye verdim,,



  • Her 30-0 oynayan hacker diye birşey yok, sen yeni başlamış olabilirsin ancak bu oyunu uzun zamandır oynayanlar var ki 5 senelik oyun.

    Hile kullananlara gelince cod serisinde karşılaşılması her zaman muhtemeldir, sd modu dışında denk gelme olasılığın çok daha yüksektir, vurulduktan sonra beklemeyi sevmiyorlar.

    Cod 4 için sürekli admini olan türk serverları var, oralarda oynamanı tavsiye ederim.
  • Tabi tabi benim dediklerim 1 roundda 25 yapabilecegin oyunlardan hasediyorum arti cod 2 den beri multi oynayan kisiyim (Demek istedigim imin hile yapip kimin yapamiyacagini bilecek kadar tecrubelliyim yanlis anlama sakin)..Dedigin gibi her zaman vardi hileciler ama bu son mw de o kadar cokki anlatamam oyuna giresim gelmiyo..Steamde server secmeyi hic bilmyorum anlatirmisin!
  • Steam'de mw2 ve mw3'te server seçme gibi bir şansımız yok. Oyuna girip istediğimiz modu seçip find game diyoruz ne çıkarsa bahtımıza artık.

    Hile konusundan bıkmış durumdayım artık, mw2'de bu kadar yoktu. Mw3 Sd modunda bile aimbota denk gelmek hiç de zor değil artık. Wh kullananları bir yere kadar idare ediyoruz da aimbot fena.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: randomZ

    Steam'de mw2 ve mw3'te server seçme gibi bir şansımız yok. Oyuna girip istediğimiz modu seçip find game diyoruz ne çıkarsa bahtımıza artık.

    Hile konusundan bıkmış durumdayım artık, mw2'de bu kadar yoktu. Mw3 Sd modunda bile aimbota denk gelmek hiç de zor değil artık. Wh kullananları bir yere kadar idare ediyoruz da aimbot fena.

    arkadaşın verdiği sitedeki tabiri caizse amerikalı veledi zina lar yüzünden böyle türkler genelde orjinal almadıkları için hardcore oyuncular alıyor o yüzdende hileci olmuyor genelde tr serverlarda ayrıca cod4 ü orjinal almana zaten gerek yok xfire var
  • Benim cod4'te hileden yana sıkıntım yok, oynarsam promod oynarım ki hileden nasibini pek almaz. Xfire hakkında da yeterince bilgi sahibiyim, arada bir öylesine oynayanlar için orjinal gerekmeyebilir tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.