Şimdi Ara

çakarlı araç kanunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba doğru yer mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.


    benim bir elektrikli motorum var, hızlı gidiyor fakat tamamen sessiz motor sesi olmadığı için sürekli sollama yapacağım araçlar son saniye kendilerini geçerken beni gördüklerinde panik yapıyor sağa sola savuruyor direksiyonu, hatta biri neredeyse bana çarpıyordu, ayrıca yayalar da fark etmiyor karşıdan karşıya geçerken görünce bir anda panik oluyor.


    ben bundan rahatsız olduğum için minik 5v usb ile çalışan 7-8 renkli RGB kaza önleyici led diye ürün aldım parmak ucu kadar, her renk oluyor sarı-mavi, yeşil-kırmızı vs vs elbette kırmızı-mavi (polis) rengi çakar kullanmıyorum daha çok yeşil-kırmızı-turkuaz vs kullanıyorum ama geçen bir trafik polisi görevde iken yanından geçtim durup ona sordum bunlar yasak mı? sonra ceza yemeyim diye, baktı direk yasak hemen sök ben görürsem böyle ceza keserim çakardan. dedi.


    bende burada yazdığımı anlattım sessiz motor vs. ama bu senin problemin yanıp sönen her ışıklı araç rengi fark etmeksizin çakar sayılır çok büyük cezası var dedi korkup söktüm.


    acaba bu çakarlı araçları tanımlayan kanun maddesi varmı? muhakkak herşeyi tanımlayan bir madde vardır kırmızı-mavi olmayacak vs gibi ama bulamadım eğer bilen yada nasıl arayıp da bu tanımlamaya erişebileceğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünki yanımda taşıyıp her ihtimale karşı itiraz edeceğim.









  • sizin 12v ile çalışan ve araç çalıştıkca motor sesi çıkartan hoporlore ihtiyacınız var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.