Şimdi Ara

Ca go yatirim araci olarak kullanilabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocalarim arkadaslarim bu tip konular bircok kez acilmis lakin benim gibi cok fazla oynamayan 30 yas civarindaki biri icin bazi seylerden anlamam pek mumkun degil. Ben internette bir yatirim araci ariyorum boyle ciftlikle miftlikle isim olmaz borsadan anlamam bahiste oynamak istemiyorum. Saglam garanti bi yer olarak aklima steam ve cs go geldi.
    Ben 10-20 liralardan vs bahsetmiyorum baslangic icin 10-20 bin tl lerden bahsediyorum bu sekilde cs go yu kullanan eminim bircok kiside vardir. Bana cok daha saglam ve guclu bir yer gibi gorunuyor steam ve cs go bildigin kendi icinde bir borsa.

    Kafamdaki sey ise kasa alip kasa satmak geri kalan hersey skin acma kasa acma vs gibi seyler kumar gibi geliyor. Nerden baslamam gerektigini soyleyebilcek birisi var mi ?
    Bynogame gibi siteleri biliyorum beni sifirdan ogrenmeye calisan biri gibi degilde baslangic seviyesi biri olarak gorebilirsiniz.
    Hile hurda kumar vs olmadan duzgun bi sekilde yatirim ne yapilabilir surekliligi olacak param deger kazanacak bu 1 yilda da olabilir 2 yilda da olabilir. 1 gunde 100 verip 200 alma gibi sacma sapan bir dusuncem yok.

    Varmidir yardimci olabilcek onerileri olan vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sana daha kolay birşey söyleyeyim . Bi ofis kirala başlangıç olarak 10 tane csgo yu iyi şekilde kaldıracak pc , iyi internet ve 10 tane rütbesi en az supreme olan csgo oyuncusu bul , 5 er li takım halinde girsinler maçlara . Hesap başı eğer global ve prime hesap olursa en az 100 lira kazanırsın 10 hesaptan 1000 lira para yapar . Yol yemeği verirsin bi de tamamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim tavsiye icin pek aklima yatmadi bu. Oncelikle insanlara bagli calismak mantikli bir is degil ki 10 kisi diyoruz burda ben global superme vs bilmem lakin azcik isletmecilikten anlarim o kisiler bunu evlerinde yapip hesaplarini kendileride satabilir. Bu olayda benim durumum sadece yatirimcilik olur ama riskli bir yatirimcilik. Oynayan kisiler kendi basina hareket edebilir ilerde ya da kendi aralarinda bu adama kazandircagimiza kendimiz oynar kendimiz yeriz daha iyi vs diyebilir mantikli gelmedi bana pek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak bu kasalarin fiyatlari neye gore yukseliyor ya da dusuyor bunun mantigini bilen var mi ? Neden yukseldigini ya da dustugunun mantigini bir turlu cozemedim alima gore mi artiyor ya da satisa goremi anlamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda halihazırda bu işi yapanlar var onlara ortak ol veya yatırım yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden olsa çatır çatır kazanırdın şimdi betten başka kazanamazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.