Şimdi Ara

c30 için xenon tavsiye edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıfır c30 sport edition aldım.Fakat aldığım araçta xenon yok.Sonradan orjinale en yakın olacak kaliteli bir xenon ne önerirsiniz ve bunu temiz bir şekilde uygulayacak yer neresi olur yardımcı olurmusunuz?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahas

    Arkadaşlar sıfır c30 sport edition aldım.Fakat aldığım araçta xenon yok.Sonradan orjinale en yakın olacak kaliteli bir xenon ne önerirsiniz ve bunu temiz bir şekilde uygulayacak yer neresi olur yardımcı olurmusunuz?


    uygulama basit bir iş, biraz el yatkınlığı olan herkes kendi başına yapabilir, kitler arasında da çok ucuza kaçılmadığı sürece atla deve farklar yok.

    ancak volvonun elektronik sistemi xenonu kabul etmiyor, yurtdığı forumlarda da çoğu kişi bu sornda müzdarip.

    şu an için tek alternatif philips photon isimli kitlerin s40 özel olan versiyonu gibi duruyor, onun kullanıcısını da internette bulabilmiş değilim.
  • geçenlerde servise sordum c30 a xenon tavsiye etmiyoruz dedi usta. onun yerine beyaz halojen kullanıyorum ben size de tavsiye ederim. osram cool blue hyper 5000K kullanıyorum şu an, eğer 5000K nın performansı sizi rahatsız ederse, 4000K'lık biraz daha sarı fakat daha iyi aydınlatan halojen de takabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.