Şimdi Ara

c30...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk defa böyle bir foruma üye oldum ve ilk defa mesaj atıcam haliyle... Mantığını bilmiyorum. Sadece c30 almayı çok istiyorum ve bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim... C30 D2 R-Design almayı planlıyorum ancak c30 D2 ile aralarında 7 milyar falan oynuyor..Bunun sebebi sadece dış etkenlerden dolayı mı yoksa başka sebepleri de var mı? Ve hangisi daha az yakıyor? Şimdiden teşekkür ederim...



  • aynı yakar sadece iç ve dış tasarım ama body kitli olduğu zaman yollarım durumu malum çukurlar taşlar mucurlar arabanın yanlarında bile boya atması yaşıyabilirsin.

    Çok güzel görünür ama çok dikkatli sürmen gerekir ve o kadar fiyat farkı verilirmi tartışılır hele hele uzun seneler sürmeyi düşünmüyorsan arabanı 2. elde o verdiğin fiyat farkını geri alamazsın benden demesi.
  • İzmirde oturuyorum ve evet haklısın yolların malum durumu, pek iç açıcı değil. Body kit yaptırmasam, kendim eklentiler yapsam içine ve ya dışına. Fiyat farkı yine aynı olur dimi? 7 milyar oynar yani arada...10 yıl ya da 7 yıl falan olmasada yine düşünüyorum 3-4 yıl kullanmayı. Hangisini önerirsiniz? Çünkü ilk aldığım araba olucak ve c30 hayalim...
  • normalde body kit diyince arabalarda ön tamponun altı yan maşpiyerler ve arka tampon altı oluyor ve bunları gövde rengi yapıyorlar body kitlerde ve daha şık duruyor lakin bu c30 larda lastiklerin etrafınıda kaplıyacak şekilde yapıyor ve body kitsiz c30 bence gerçekten çok çirkin duruyor.Koyu renkli bir s40 ta (füme veya siyah) çokta farketmiyor bile body kit hatta ama c30 hakikaten çirkin duruyor.

    Tahminimce c30da lastiklerin etrafindeki kauçuk malzemelerde çıkarılcağından 1200-1500 tl arası bir para derim body kit için.Bornovada 2-3 yer var araştırırsanız 800-1000 tl gibi bir paraya yapıyorlar normal arabalarda ama c30 da malum daha fazla malzeme daha fazla boya gidicek.

    Kendin eklenti yapsan tabiki fiyat aynı olmaz çok daha ucuza mal edersin.Ama sana tavsiyem iç döşeme olarak ne acayip para verip siyah beyaz deri olan r design alman veya düz kumaş. Ttec kumaş hem çok şık duruyor hemde deride yaşıyacağın çatlama kırışma ve aşırı ısınma gibi sıkıntıları yaşamıyorsun. Son bir not olarakta c30un arka oturma kısmını ve bagajını iyice incele çünkü bu araç sadece görünüş ve 2 kişilik olarak tasarlanmış bir araç benden söylemesi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.