Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

C3 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    C3 eski kasa ve özellikle dizel alınır mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 2012 kasaya da bütçemim yetiyor ama C3 e o parayı vermek istemiyorum eski kasa bakıyorum.

    Yakıt sarfiyatı çok çok ekonomik diyorlar.

    Ama hep sorun çıkarır sanayiden çıkamazsın diyen sanayide japoncu abi de dinledim forumda konu da okudum.

    Dizel ise genel olarak hiç bulaşmamamı söylüyor kimle konuştuysam. Masraf çıkarırsa çok tuzlu olur ve yüksek km benzinliden daha çok sorun çıkarır diyorlar. Ben ise tam zıttı biliyordum

    Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konuyu takipteyim
  • Fransız dizeller sorun çıkarır diyenler nedense Japoncu ustalar oluyor nedense Citroen ve Peugeot araçların genellikle eski modellerinde yaşanan elektronik arızalardan dolayı adı çıkmıştır. Yoksa dizel motorundan kaynaklı kronik bir arızasını duymadım. Öte yandan bakımları düzgün yapılmayan her aracın yüksek km'deyse arıza çıkarma ihtimali mevcuttur, tabii ki atmosferiklerin bu konuda biraz daha avantajlı olduğu söylenir.

    2013 modeli bir e-HDi kullanıcısı olarak motordan oldukça memnunum, gerçekten az yakıyor ve bakımları da fazla masraflı değil. 74.000km'ye geldim ve sadece senelik genel bakımları yapıldı, başka bir arızası olmadı çok şükür.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.



    Az derken litre hesapladınız mı?

    Aracın konforu nasıl? Süspansiyonlar ve genel iç malzeme vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitmaker -- 5 Aralık 2018; 13:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 c3 dizel otomatik kullandım, şu an 2011 c4 dizel otomatik kullanıyorum. yakıtları çok ekonomik. herhangi bir sorun yaşamadım. sanayiden çıkmazsın falan uydurma laflar. Arabaya bakılmamıştır, değişmesi gereken parçalar değişmemiştir. Sen alırsın aa sanayiden çıkamıyorum dersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    2 senedir araç takip yazılımı kullanıyorum cepte, her aldığım yakıtı ve km bilgilerini düzenli olarak giriyorum örneğin, onun verdiği rakama göre ortalama yakıt tüketimim 6,39lt/100km. Tabii ki uzun yol ağırlıklı dönemlerde 5,13'e kadar düşmüş şehir içi ağırlıklı dönemlerde 8'e kadar çıkmış ama şehir içi çok yokuş bir yerde oturuyorum. Tabii bendeki araç C3'ün Picasso modeli, C3'e oranla çok daha ağır, C3'te tahminimce 1-2lt arası daha düşük tüketimler elde edilebilir.
  • sanayiden çıkamazsın lafları biraz abartılı. biraderde 307 vardı, hiç sorun yaşamadan sattı. ama fransız araçlarının işçilik kalitesi vasattır. montaj hatalarına rastlanabilir, onun düğmelerinde vardı mesela. bence alınmaz değil. ama dizel araç alırken dikkatli olmak lazım tabii. eskiden mazot kalitesi şimdiki gibi değildi. motoru eline alan çok oluyordu.
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • Eski model bir arac alırken alacagın marka model kadar aracın durumu nasıl bir o kadar önemlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ic mekan malzeme kalitesi biraz dusuk ama temiz ise yapıstır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.