Şimdi Ara

c2'deki kızları tavlamak 10 dakikamı almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle o sitedeki kızlarla dalga amaçlı konuşacaksanız konuşun yoksa ciddiye falan alırsanız erkeklik onurunu çiğnersiniz.

    Mobil uygulamasına giriyorum. Şimdi kibir olsun diye söylemiyorum ama tip olarak kötü sayılmam. Bir de bonus kafa olduğumdan dikkat çekici tipim var.

    Online olan kızlara tek tek mesaj atıyorum.
    Kopyala+yapıştır mesaj. Bazen direkt "Aşkım ben geldim." diye mesaj attığım bile oluyor.

    Kıza bağlı olarak olaylar 10 dakikada gelişiyor. Gerçekten de oradaki kızları kandırmak çok basit.. Bu üzücü durum ama iş dalga olduğu sürece sorun değil benim için.

    1 saatin sonunda orasını burasını çekip atan mı dersiniz, numarasını veren mi dersiniz, namuslu şekilde konuşmaya başlayıp namusunu unutan mı dersiniz.. Neler neler.

    Ankara, İzmir, Muğla, Aydın, Eskişehir, Adana.. Bu 6 ilden çok kız düşürdüm. Ama en uzun süreli konuşmam da 1 haftaydı

    Bu sitede muazzam şekilde egonuzu tatmin edebilirsiniz. Kendinize özgüven kazanabilirsiniz. Ama unutmayın, bu sanal ortam. Sanalda olan sanalda kalır. Kızları gerçek hayatta edinmelisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bende cok numara aldim whatsaptan max 2 hafta konustuktan sonra bitiyo burdaki muhabbet
  • 2 hafta bile çok. O çok havalı sanılan, ulaşılmaz sanılan kızları ne hallere sokuyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş işler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cünkü sanalda özgüvenli, komik, zeki izlenimi vermek yetiyor bunları verince kafada yakışıklı erkek profili oluşturuyorsun zaten. sanalda affetmem ama sosyal ağda kullanmam, kısaca boş işler...
  • 10k kişiyle konuşmuş kıza aşkım naber yazmak, erkeklik onurunu düşürmüyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 eylülde, 11. sınıftım o zaman bi kızla tanıştım c2den, 5 ay civarı konuştuk whatsapptan.İlk karnımda kelebekler uçuşmasını o kızda yaşadım.şuan yazdıklarımı hatırlayınca kendimden utanıyorum.

    2014 şubatta da hemen ardından bi kızla tanıştım 4 ay konuştuk, bana çok şey kattı.yeri geldi telefonlaştık sabah 5te, yeri geldi mesajlaştık.ama birden bire ben mesaj atmamaya başladım, o da atmadı kapandı gitti.bu tanıştığım kızlar benle yaşıt bu arada, ortalamanin ustundeydiler güzellik olarak

    2014 haziraninda bi kizla daha taniştim.ben de ne fişek mişim ha :D 2 yıl olacak 1 ay sonra, hala 10 günde bi hal hatır sorarız birbirimize.bi kere buluşacaktık planlar uymadi ama bi seneye kalmaz buluşuruz.

    ilk 2 tanıştığım kızla kız olduklari icin konuştum, hatta hoşlanıyordum belki de salakça.ama 3.sü ile arkadaşım olarak konuşuyorum gerçekten, e aradan da kac yıl geçti büyüdük tabii. ama o 2013 eylül 2014 haziran arasinda hic öğrenmediğim şeyler öğrendim, hiç büyümediğim kadar büyüdüm.

    tabi sanalda olmaz bu işler ama sanalı reele taşıyabilirsiniz.dost olur sevgili olur, hem belki yazıda daha iyi ifade edersiniz kendinizi.zaten reeldekilerde ayni bokun laciverti.

    ha bu arada ben 2013 2014te kovaliyordum bu işleri, c2 yeni yeni popülerleşiyordu.her yer kızdı yani.geçen bi gireyim dedim, kızdan çok kız avcısı var, jigolo sitesi gibi. iş çıkmaz yani artik, sansiniza küsün ;))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • La hepsi ergen ne bekliyordun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi harbi öyleydi eskiden. Hiç unutmam 2013 temmuz ayları köyde buğdaylar biçilecek dedem çağırdı. Köye gittim. Akşamları kahveye gidiyorsun ama bi saatten sonra vakit geçmiyor. Bende o ara merak salmıştım. 5 kız varsa 1 erkek oluyordu. Tanışıp buluştuğum 5-6 tane kız olmuştu. 2 tanesiyle sevgili olmuştuk . Çankırı da oturan bir kız vardı, yaşıtımdı. Kız cidden güzeldi. Bu olaya çok kaptırmıştı. Cevap vermemiştim bir anda. Antalya ya gelip okulu basmıştı. Haahhaha hala komik gelir. Yalnız tamamen onu korumak için yapmıştım. Kız üniversitede aynı evde yaşamayı falan planlıyordu sürekli Hem onu korudum hem paçayı kurtardım.

    Yalnız ben utanmıyorum. Eğer ki o dönem ask fm falan açmış olsam, saçma sapan yeteneksiz rap partilerine katılmış olsam harbiden utanırdım..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.