Şimdi Ara

'C' yok sadece 'F' var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu uzun ama kısaca özetleyeyim,

    Bilgisayarda C ve D gözükmüyor. Windows 7 yüklü ve F üzerine kurulu olarak gözüküyor.

    Bu durumu düzeltip HDD'de Windows'u C'ye yüklemek istiyoruz.

    Nasıl yapabiliriz?



  • Dosyalarınızın yedeğini alın önce sonra windows 7 DVD sini takıp sistemi DVD den açılacak şekilde bios ayarlarından ayarladıktan sonra DVD den boot etmesini sağlayın. Açıldığında size işletim sistemini nereye kuracağına dair bir soru soracaktır o ekranın alt kısmında HDD üzerindeki bölümleri silip değiştirebileceğiniz bir alan çıkacaktır. Bu alanda tüm bölümleri önce silin sonra HDD yi tercihen iki bölüme ayırabilirsiniz. Büyük bölümü C ye ayırın ve sistemi buraya kuracak şekilde seçimizini yapın. İşletim sistemini kurabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

    Dosyalarınızın yedeğini alın önce sonra windows 7 DVD sini takıp sistemi DVD den açılacak şekilde bios ayarlarından ayarladıktan sonra DVD den boot etmesini sağlayın. Açıldığında size işletim sistemini nereye kuracağına dair bir soru soracaktır o ekranın alt kısmında HDD üzerindeki bölümleri silip değiştirebileceğiniz bir alan çıkacaktır. Bu alanda tüm bölümleri önce silin sonra HDD yi tercihen iki bölüme ayırabilirsiniz. Büyük bölümü C ye ayırın ve sistemi buraya kuracak şekilde seçimizini yapın. İşletim sistemini kurabilirsiniz.

    Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

    Buna benzer bir düşünceyle W7 cd'sini kullanıp tekrar yüklemeyi düşünmüştük ama elimizdeki cd'lerin hiçbiri yüklemeyi başlatmadı (bios ayarını yapmamıza rağmen) ama bu yazdıklarınızdan sonra bir şekilde cd'den yüklemeyi başlatacaz artık...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.