Şimdi Ara

Butik otel için web sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar amcamın çalıştığı otel için web sitesi yaptırmak istiyorum. Normalde kendi web siteleri var fakat gerçekten cok basit, dışarıdan bir arkadaşım aracaılığıyla fiyat aldım ve yaklaşık olarak 1000TL istediler. Hiç ama hiç bilgim yok bu konuda, ne kadar tutar ne tutmaz bilmiyorum.
    Otel odalarının resimleri tanıtım vb olacak zaten hali hazırda yapılmışı var, sadece yeni resimler eklenecek şekil değişecek. Sormak istediğim bir de 360' derece sanal tur ekletmek istiyorum. Ne kadar tutar, kime nasıl yaptırrım bılgısı olan varsa sevınırım?
    Yaptırmak istediğim siteye örnek başka bir otel adresi vereceğim ama reklam olur diye veremiyorum. İlgilenen yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum



  • Sadece 360' derece sanal tur için 1000 - 2000 TL arası ödeme yapman gerekebilir firmasına göre, ama tutupta 300 - 500 e yaparız diyenlere güvenipte para verirsen dolandırılırsın onu bil, profesyonel tasarım + 360' sanal tur sana 2000 - 3000TL gibi bir ödeme yapman gerekebilir.
  • hocam teşekkür ediyorum 360' sanal tur pahalıymış. O olmasa ne kadar tutar bir butik otelin öyle cok kapsamlı olmayan bir web sitesi
    flash olarka hanı ana sayfada ortada 5-6 resim değişsin diğer yerler sabıt olarak ne kadar tutar öyle bır sıte yaptırmaya kalksak?
  • Panaromik görüntü biraz maliyetlidir. Flash platformunda iş yapmak, Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun olup Eğitim Fakültesini %70 garantilemek gibidir

    Ayrıca bir iki resim geçişi için Flash'a ihtiyaç yok. JavaScript ile de çok rahat hatta çok çok daha rahat yapılır. Fiyata gelirsek, sayfanın tasarımı, sizin veya şirketin isteğine göre yapılan tasarımın üzerinde oynanması ve animasyon dediğimiz kategoriye giren kısımlar, bir de bunların üzerine yaratıcı düşünce eklenirse ve siteyi yaptırdığınız kişi profesyonel birisi ise, 1000 - 1500 TL gayet makul bir fiyattır. Internet piyasası, emek ve profesyonelliğin nadirliği düşünüldüğünde hafife alınmaması gereken bir piyasadır. Çok kelepir rakamlar beklememeniz faydanıza olur.




  • Merhaba sanal tur ve web tasarım konusunda kesinlikle profesyonel destek verecegimden emin olun.http://forum.donanimhaber.com/m_49821190/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49821190 buradan yaptıgım işlere bakablirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uguryapal

    Merhaba sanal tur ve web tasarım konusunda kesinlikle profesyonel destek verecegimden emin olun.http://forum.donanimhaber.com/m_49821190/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49821190 buradan yaptıgım işlere bakablirsiniz.


    telefon numaranızı aldım, sizinle en kısa sürede temasa geçeceğim, teşekkürler.
  • hayırlı günler dilerim görüşmek üzere.
  • servetadil@gmail.com iletişime geçebiliriz isterseniz profesyonel olarak web tasarımıyla uğraşmaktayım.
  • selamlar.
    Panoramiktanitim.com un sahibiyim.
    0507 947 73 93
    sanal tur konusunda yardımcı olabilirim.
    fiyatlarımızda ürkütücü değildir.
  • Profesyonel web tasarım ve yazılım referanslarımız için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.http://www.bilisimevi.com/page/contents/tr/web-tasarimi-referanslari
  • 100 tl olur benim için bana da örnek siteyi atabilirsen özel mesajdan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoll -- 22 Ağustos 2011; 19:47:59 >
  • 100 liramı? bana çalış 100 liraya şunları yapıyorsan yahu hiç boş kalmazsın...
  • Ben sanal turdan bahsetmiyorum normal bir site işte 100 lira. Şunları derken neyi kastettin?
  • arkadaşlar ilgi için teşekkürler sımdılık otel sıtesı askıda tadilattan sonra yeni resimler çekilince yapılacak gibi, buradaki arkadaşlarla temasa gerekilirse geçilecektir, teşekkürler.
  • fotoğraf çekimide yapıyorum aklında olsun.
    hatta en son sultanahmet Esans butik hotel'in Çekimlerini yaptım.
    05079477393
    info@panoramiktanitim.com
  • Bu noktada size yardımcı olabilirim.bende kurumsal bir firmada bu işi yapıyorum.Dilerseniz İstanbulda iseniz işyerinizin adını adresini,başka ilde iseniz telefon numaranızı verin ben ilgili arkadaşımı size yönlendirip,konuyu çözüme kavuşturalım.Konuyla ilgilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

    Sizin gibi firmalar için hazırladığımız web paketimiz mevcuttur.

    T-WEB Web Paketi Özellikleri


    Güncellenebilir, Kendin Yönet T-WEB Web Paketi

    1 adet com, net veya org uzantılı domain

    Sınırsız Dil Desteği

    Sınırsız Dinamik Sayfa

    500 Mbyte Dev Hosting

    5 Adet E-Posta

    Aylık 1 TB Trafik

    Çift Firewall ile yüksek güvenlik

    Sınırsız Telefon, MSN ve E-posta desteği

    Şu anda 68 adet yakın zamanda 100 ün üzerine çıkacak template

    1 Yıllık: 361,35 Tl
    2 Yıllık: 649.70 Tl
    3 Yıllık: 865,05 Tl
    4 Yıllık: 1000 Tl
    5 Yıllık: 849,25 Tl

    Tüm fiyatlarımıza Alan Adı, Web ve Mail hosting ücretleri dahildir.
    Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.
    1 yıllık alımlarda Bonus Kart’a Vade Farksız 2 Taksit
    2, 3, 4 ve 5 yıllık alımlarda Bonus Kart’a Vade Farksız 5 Taksit yapılmaktadır.

    www.t-web.com.tr

    05396953189
    Serhat VAROL




  • ben bu tür bi siteyi hemde arama motoru google uyumlu 200 firma rehberine kaydedilmiş günlük olarak 15 güncellenen site halinde toplamda 250 tl yapıyorum referanslarımda mevcutur
  • öncelikle buraya yazan herkese teşekkür ediyorum, konu açıldığında da belirtmiştim tadilat işleri vardı hala başlamadı bile o yüzden şimdilikl hala askıda,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.