Şimdi Ara

Bütçe 300-400 TL, önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pek de severek kullanmadığım, sürekli şikayet ettiğim samsung dokunmatik starım, bugün itibariyle bozuldu, açıkçası bahane de oldu:) Bütçem 300-400 arası, ayda en fazla birkaç mesaj yazan biri olduğum için 40 50 tuşluk e72 ler , e63, blackberry leri almam çok saçma olacak, telefonumu sadece mp3+radyo+konuşmak ve ara sıra internete girmek için kullanıyorum, kullanmayı amaçlıyorum. Eski bir sony ericsson sahibi olarak, samsungtan nefret ettim, sony yi, o ses kalitesini ve sağlamlığını aradım...

    Arkadaşlar, beklentilerim dogrultusunda bu bütçede alabileceğim en iyi telefon hangisidir? Sony Ericsson sayfasında açtım başlığı, bu markada bulabilirim ümidiyle, Bu marka yada başkası, önerileriniz olursa çok sevinirim, arıza yüzünden 1 2 gün içinde halletmem gerekiyor, aceleye getirip de hiçbir zaman hakkını veremeyeceğim özelliklere sahip bir telefona para da vermek istemiyorum.

    Şimdiden teşekkürler,







  • Listede kamera olmadığına göre w715
  • w715 güzel seçim fakat 400e w995 veya c905 de alabilirsiniz bende ikisi de var ikisi de harika, gözün kapalı alabilirsin
    sahibindene ve gittigidiyora hergn bak
  • Önerileriniz için teşeskkürler, kredi kartımın limitlerini doldurmamak adına turkcell kontratlı e 72 aldım, kulaklık kalitesi de gayet iyi... Klavyeli telefonlara o kadar saydım gittim yine onlardan aldım:)

    Konu kilitlenebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haso_mari

    Önerileriniz için teşeskkürler, kredi kartımın limitlerini doldurmamak adına turkcell kontratlı e 72 aldım, kulaklık kalitesi de gayet iyi... Klavyeli telefonlara o kadar saydım gittim yine onlardan aldım:)

    Konu kilitlenebilir

    kendini yakmışsın ya nokia mıı neyse hayrlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.