Şimdi Ara

Buses Series HSF65T Portatif Hava Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar
    Buses Series HSF65T Portatif Hava Soğutucu hakkinda bilgisi olan var mi? Urun ebatlari nedir? Sogutma performansi nasildir?



  • bugün kullanmaya başladım. ebatlarını ben de epey aramış ama bulamamıştım. yükseklik 70-75 cm arası, genişlik 30 cm, derinlik 20 cm. performans konusunda yüksek beklenti içinde olmamak gerek. ortalama bir vantilatörden hallice, belki de tam da öyle. odayı soğutma gibi bir olayı yok, vantilatör gibi estikçe serinlik veriyor. ama, henüz kullanmaya başladım, belki sürekli kullanımda bir artısı olur deyip bekleyelim. ürün tamamen plastik. kullanım kılavuzu yeterli değil. su haznesi 2,5 litre. koyduğun su ne kadar gider, bir bilgi yok, sürekli hazneyi kontrol ediyorum onun için. nemlendirme özelliği varmış ya, ben kullanmıyorum, zaten nemden boğuluyoruz. gözlemlerim şimdilik bu kadar.


    Ek: nemlendirme özelliğini kullanmıyorum demiştim ama kullanmam gerekiyormuş. çünkü soğutma/nemlendirme özelliği tek butonla çalışıyor ve zaten ancak o zaman suyu kullanıyor. yoksa sadece fanı çalıştırmış oluyoruz. şimdi de böyle deniyorum ama hala soğutma adına bir değişiklik görmüş değilim.

    ve 3. gündeki kesin kanaat: bu fiyata alacağın vantilatör daha iyi serinletir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalan474 -- 30 Temmuz 2015; 15:17:33 >




  • Sakın almayın bir halt a yaradığı falan yok bu bildiğin sulu vantilatör

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.