Şimdi Ara

Bursa'da 1 milyonuncu Fiat Egea banttan indi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bursa'da 1 milyonuncu Fiat Egea banttan indi
    Tofaş’ın 1,2 milyar dolar yatırımla dünya pazarlarına sunduğu Fiat Egea ailesi için önemli bir kilometre taşı geride kaldı. 1 milyonuncu Fiat Egea banttan inerken, üretilen bu versiyon “Cross Hybrid” oldu. Ayrıca, Tofaş’ta üretilen toplam araç sayısı da 6,8 milyonu aştı.



    Bursa’da geliştirilip üretilerek dünyanın pek çok farklı noktasına ihraç edilen Fiat Egea, Türkiye'deki satışının yanı sıra 590 bin adetlik ihracat performansıyla da Türkiye’nin otomotiv ihracatına çok önemli bir katkı sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.2023 Honda Accord, yepyeni tasarımı ve teknolojileriyle sahnede



    Son 6 yıldır Türkiye'de en çok satılan otomobil olan ve 2021’de pazara sunulan dördüncü gövde tipi “Cross” ile Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Egea, 2022 yılının mart ayından itibaren Sedan, Hatchback, Cross ve Cross Wagon gövde tiplerinde yeni nesil hibrit motor seçeneğiyle Fiat showroomlarındaki yerini almıştı.



    Bursa'da 1 milyonuncu Fiat Egea banttan indi
    Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Egea'nın Türk otomotiv sanayisi için bir kilometre taşı olduğunu ve tamamen Türk müşterisinin ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendiğini söyleyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:



    "Farklı müşteri ihtiyaçlarına yönelik gövde seçenekleri, sınıfının en üst seviyesinde sürüş özellikleri ve sınıfında bulunmayan bağlanırlık teknolojileri ile tüketici tercihinde ilk sıraya yerleşti. Egea’yı hayal ederken ve tasarlarken amaçladığımız gibi tasarım ve teknolojinin ayrıcalıklarına geniş kitlelerin ulaşabileceğini ispatladı. Müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürün yelpazesinin sürekli büyümesi Egea’nın başarısında önemli rol oynadı."



    2022 model Fiat Egea ailesi Kasım ayında yapılan son zamla birlikte 395.500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu fiyat sedan versiyonun 1.4 Fire motorlu Easy donanım seviyesi için geçerli. En yüksek fiyat ise Egea Cross Wagon'un 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT versiyonunda 748.900 TL olarak karşımıza çıkıyor.









  • ben de dediğinizin tam tersini çıkarttım, bu araç çin pazarı için geliştirilen, hindistan pazarı için geliştirilen araçlara benzer şekilde, özellikle türk pazarı için geliştirilmiş bir araç olmasına rağmen gene de satışlarının büyük çoğunluğu dış pazara yapılmış. bence başarılı

    Ticari olarak büyük başarı ve montaj da olsa büyük tecrübe edindiler. Adam akıllı ülke yönetmek isteyen olursa bu insanları iyi değerlendirsinler. Togg falan boş iş, kaç yıl oldu hala sonuçlandıramadılar projeyi, millet sıfırdan girip 1.5 senede fıstık gibi otomobiller üretiyor. Bizimkilerde "oy verün" diye bağırıp duruyorlar. Bi otomobil firması kurmak kaç kuruş arkadaş ya..
  • Yerli ve milli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 sonunda piyasaya çıkan bı modelin 1 milyonuncu üretime ulaşması ağzı açık bırakacak bir ticari başarı demektir.

    İnanılmaz bi rakam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani Türkiye araba yapamıyordu.TOGG yerli milli diyorlar. Bunlar Yunanistanda mı üretiliyor

  • Gerçekten büyük başarı…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O en donanımlısını üretmişler yakışır çoğu bayisini yalanlamışlar böylece lounge pkaet çıkmıyor çip krizi sensör gelmiyor far gelmiyor diye milleti yiyorlar ama habere bakıyorsun gırtlak dolusu egea üretmişler göstere göstere.

  • Egea sadece montaj konusunda değil mühendislik konusunda da bizim büyük oranda katkımızın olduğu model. Togg'tan daha yerli.

  • xbatmanx X kullanıcısına yanıt
    Senin mantıkla bende 5 sene teknik serviste çalıştım. Telefon, tablet, laptop, tv, monitör, çeşitli elektronik aletler ne varsa onarım yapabiliyor, sıfırdan yedek parça tedariği ile cihaz yapabiliyorum. Demek ki bende bu cihazları yapabiliyorum, yersen...

  • Ticari olarak büyük başarı ve montaj da olsa büyük tecrübe edindiler. Adam akıllı ülke yönetmek isteyen olursa bu insanları iyi değerlendirsinler. Togg falan boş iş, kaç yıl oldu hala sonuçlandıramadılar projeyi, millet sıfırdan girip 1.5 senede fıstık gibi otomobiller üretiyor. Bizimkilerde "oy verün" diye bağırıp duruyorlar. Bi otomobil firması kurmak kaç kuruş arkadaş ya..

  • 1 milyonuncu egea, neredeyse 1 milyon olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maşşallah şahsen ne marka nede model olarak pek sıcak değilim ama ülkemde , ülkemin insanları tarafından üretiliyor ,inşallah daha güzel modeller ve rekor satışlarla daha çok büyür.

  • Kabaca 5 yıldan hesaplandığında 7/24 üretim devam ettiğini varsayarsak 2,6dk da 1 egea üretilmiş.
    Pandemi, fabrika bakım, cip krizi bayram, seyran vs gibi durumları düşmedim.

    BÜYÜK BAŞARI..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %42 si tr ye satılmış. Dışarıda çok rağbet görmüyor. Veya dış pazarlara hitap etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok iyi helal olsun.

  • Agresif Orta Saha Melo A kullanıcısına yanıt

    ben de dediğinizin tam tersini çıkarttım, bu araç çin pazarı için geliştirilen, hindistan pazarı için geliştirilen araçlara benzer şekilde, özellikle türk pazarı için geliştirilmiş bir araç olmasına rağmen gene de satışlarının büyük çoğunluğu dış pazara yapılmış. bence başarılı

  • Agresif Orta Saha Melo A kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de üretilen ve Türk pazarı bu kadar gözetilerek üretilen bir aracın satışının çoğunun burada olması gayet normal.

  • Arkadaşlar egea motoru nerede üretiliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.