Şimdi Ara

Burağın Küs gibi oynama tarzı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Ulan millet konuya SS ekliyor sen kendin video ekliyorsun her şey görülüyor hala Burak şöyle Burak böyle bik bik bik.

    8.saniye de "hass.ktir" diyor elini başına götürüyor... Bu ne demek?? Ben s.çtım tüyü nereye dikeyim demek.. Arkadaş adam kendini kolay bırakıyor diyorum, yani bütün bunları hesaplaması lazımdı ya hakem kart gösterirse diye bu kadar kolay kendini bırakmaması lazımdı. Onun pişmalığıdır bu... 8.saniye hala penaltı diyenlere gelsin.

    Hayır o yüzden demiyor onu.Diğer maçta oynayamayacağı için diyor.Üzülüyor adam haklı da olsa ceza aldı ne yapsaydı?

    En doğru olan şeyi yaptı, hiç itiraz etmedi ve GS klubü futbolcusuna yakışır bir şekilde davrandı o yüzden işte helal olsun diyorum... Amaa bundan sonra hakem her yanlış karar verdiğinde aynı şekilde yapması gerekir, olgunlukla karşılamalı ve itiraz etmemeli.. Bu mümkün mü peki?? Tabi ki de hayır. İnsan psikolojisi diye bi şey vardır, istem dışı hareketler, mimkler sergilerler... Ben hakemlik yaptım daha önce bu bize öğretildi... Eğer işin içinden çıkamadığınız bi pozisyon varsa düdüğü hemen çalmayın, bi süre bekleyin oyuncuların hal ve hareketlerine bakın, gözlem yapın... Şimdi Buna göre burak düşüyor fakat itiraz etmiyor, Ramos dönüp hakeme bakmıyor bile ve hareketleri de pozisyon doğası gereği... O yüzden eğer penaltı olmadığına inanmıyorsan bile sen tutup da burak a kart gösteremezsin, çünkü bariz bi şekilde bırakmıyor kendini temas söz konusu... İşte burda yanlış yaptı hakem.. Sarı kart yanlıştı. Ama Burak keşke devam etseydim diye içinden geçirirken de kameraya böyle yansıyor buda benim şahsi görüşüm.




  • Konu Burak Yılmaz'ın yeteneği ya da futbolculuğu değil, son maçlarda ki isteksiz ve vurdumduymaz tavırlarıdır, daha olayı anlamadan konuyu farklı yönlere saptırmayın.
  • Inşallah bir avrupa takımına kakalanır da tarihin en büyük kazığını atarız ve orada görsek şu büyük Burakı gitsin de görelim façasını hem biz de kurtulmuş oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak 5 maç iyi 5 maç kötü oynayan bir oyuncu yakında düzelir. Ama Drogba iyiki alındı şu takıma. Burak'ın kendini geliştirmesine de yarar umarım.
     Burağın Küs gibi oynama tarzı
  • Beyler iyiki GS nickli üyeyi bloklamşım yine saçmalamış galiba siz de gecikmeden bloklayın
  • Burak 3maç var 3 maç yok. Drogba 6 maçın hepsinde de var. Kalite farkını kimse tartışamaz, ayrıca son karabük maçında son dakikalarda burakın sol çaprazdan girip o dar açıdan kaleye vurması, arkadan koşup gelen drogbaya pas vermeyi bırakın kafasını çevirip bakmaması nükseden bencilliğinin bir parçasıdır. Burak iyi bir futbolcu ancak en kısa zamanda satılmalıdır.
  • burak iyi oyuncu ama gol kaçırabilir atabilir bu da gayet normal ama karabük maçındaki isteksizlik beni de rahatsız etti demek ki rahatlık batıyor adama böyle oynamaya devam ederse terim gerekeni yapar...
  • cinsin teki ya ben harbiden gıcık olmaya başladım kendinden küçüklere trip atasrın da kendinden yaşça büyük oyuncuya saygın olmalı .drogbaya pas atmaz frkiği kimseye bırakmaz .terbiye almamış aileden bu .terim bence gönderin bunu diye rapor vermiş bile olabilir.drogba buna sürekli asist yapiyor bu kahraman olma derdinde.
  • Adamın Mersin maçında iki topu direkten döndü, Madrid maçında cezalıydı forma giymedi, Karabük maçında yani düşünün tek maç formsuz şu geçen periyotta ama yine de Burak yine Burak.
    Hayırlı işler hepinize.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.