Şimdi Ara

Burağın Küs gibi oynama tarzı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Bunun nedenini iyi araştırın beyler... İstanbuldaki maçta takımını yalnız bıraktığı için ve madrid maçında ne olursa olsun sarı kart görmemesi için terim özellikle burak ı uyarmıştı. Ama madrid maçında ramosla ikili mücadele sonrası kendini çok kolay yere bırakınca hakemde kart gösterdi. Rövanşa da GS ikinci yarıda Burak ı çok aradı, maçtan sonra değil Terim , bütün futbolcular Burak a kızdılar, hepimiz biliyoruz aslında madrid deki maçta Burak ın kendini yere bırakıp kart gördüğünü.. Pişman oldu Burak. Bunun baskısı altında çıktı sonraki maça da tablo bu oldu... Gol atmak için oynadı, yoksa Drogba maç içinde bu kadar isyan etmezdi. Size madrid maçında penaltı yok, Burak kendini çok kolay yere bıraktı dediğimde kimse bana hak vermedi, buyrun tablo ortada işte.

    Gözleri bir kontrol ettir. Gözlerde bir sorun yoksa da sabah kalk , aç o pozisyonu akşam ezanına kadar izle sonra gel yaz.

    @Rétribution

    Ne alaka? Konuyu iyice okuduğundan emin misin sen?

    Bence yukarıdaki arkadaşla binin beraber otobüse gidin devlet hastanesine gözlere baktırın , yok gözlerde sorun yoksa nörolojiye bir görünün.




  • @Ryuk.

    @Barbar

    @Swedish House Mafia

    @SS10






    Peki tepkisi böyle mi olur gerçekten hakkı yiyen birinin?? Ben ne yaptım diyor, izleyin... Kart görmemek için söz vermişti madrid maçında, kendini kurtarabilirdi fakat kolay olanı seçti ve kart gördü beyler... Şimdi de bunun pişmanlığını biz çekiyoruz, lig maçında adam gol atmak için kendini affettirmek için uğraşıyor.. Bu pozisyonun penaltı olmadığını ramos, burak, maçın hakemi ve kale arkası görüntüleri izleyenler biliyor, siz hala penaltı deyin... Sizce neden burağın performansı düştü diyorum kimse de cevap veremiyor.. Buyurun...




  • Ulan millet konuya SS ekliyor sen kendin video ekliyorsun her şey görülüyor hala Burak şöyle Burak böyle bik bik bik.
  • Burak'ın performansının düşmesinin sebebi gol atamaması.Sonuçta Burak şampiyonlar liginin gol kralıydı şundan 3 hafta önce.Fakat gel gelelim gol atamamış olması,real madrid 2. maçında cezalı duruma düşmesi,takımın onsuz real madrid'e karşı mükemmel oynayıp galibiyet alması kendisinin moralini bozdu.
    Bunu inkar edemeyiz.

    Hakem anlık karar veriyor.Sonuçta tekrarını izlemeden pozisyon hakkında kafasında değerlendirmede bulunuyor.Herkes tarafından kabul görmeyen bir karardır,penaltı değil kararı.Hakem hata yapmıştır,bunu ingiliz medyası,italyan medyası,hatta galatasaray'ı sevmeyen türk medyası bile kabul etmiştir.Kulübümüz UEFA'ya Burak'a haksız gösterilen kart yüzünden itiraz etmiştir.Burak şu zamana kadar belki çok dürüst bir futbolcu olmamıştır,fakat hala bizim oyuncumuzdur,2 maç gol atamadı diye dışlamaya gerek yok.Fatih Terim gerekli uyarıları verir,gerekirse yedek bırakılmasını ister.Aynı zamanda bunu oyuncuyu küstürmeden yapar.Siz işi imparatora bırakın.




  • Gol atmaması yada kaçırması bizi bi derece üzer. Ama isteksizlik farklı bir konu istemiyosa gitsin ne yapalım yani ?
  • Haksiz yere rovansta Madrid'e karsi oynayamamasi Burak'i cok uzdu dogal olarak. Insallah yarin Elazig'a gol atar ve biz de "Return of the King" deriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba hakemin penaltı vermemesi, birde üzerine hakemin tüy dikerek sarı kart vermesi sonucu cezalı duruma düşmesinden mütevellit verdiği gayri ihtiyari tepki olmasın ?
  • @Swedish House Mafia


    8.saniyeden sonra izle.. Burak ın tepkisi penaltı olmadığının kanıtıdır... Bu pozisyonda bütün suç Burak Yılmaz a ait. Burak ın mutlak kart görmemesi gerekiyordu doğru mu?? Ben bile maçtan önce hakemi araştırdım sence burak araştırmış mıdır? Hakem en az penaltı çalan hakem.. Bu demek oluyor ki eğer yere düşeceksen abartılı şekilde değil, darbe sonucu olacak.. Burak kendini çok kolay yere bıraktı, oyuna devam edebilirdi ama psikolojik olarak kendini yere bıraktı. Nedeni ise GS o zamana kadar pozisyona girmekte sıkıntı çekiyor, gol atamıyor üstelik maçın sonu gelmiş top da çapraza açılmış gol pozisyonuda yok, ramosun kramponunu hisseder hissetmez kendini bıraktı. Sonra pişman oldu ama neye yarar.. Ş.ligi rövanşında takımını yanlız bıraktığı için kendini suçluyor, hatta Fatih Terim bile azarladı Burak ı... Bütün bunların baskısı altında gol atmak için oynuyor burak.. Lig maçında Drogba artık isyan etti bu duruma, siz hala görmüyor musunuz ???




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    Acaba hakemin penaltı vermemesi, birde üzerine hakemin tüy dikerek sarı kart vermesi sonucu cezalı duruma düşmesinden mütevellit verdiği gayri ihtiyari tepki olmasın ?

    Maçtan hemen sonra mourinho da Terim de penaltı pozisyonu ile ilgili biz görmedik dediler... Mourinho görmemiş olabilir ama Terim çok öfkeliydi acaba kendini bırakmış olabilir mi diye. Çünkü Terim Burak ı özellikle uyarmıştı maçtan önce... Ama sonra herkes penaltı deyince ramos değil demesine rağmen ve maçın 3-0 bitmiş olması ve de mourinho Terim arasındaki bağdan dolayı mourinho da penaltı dedi. Terim de sonra penaltımız verilmedi dedi.
  • GS açıkçası senin Galatasaray ve Burak Yılmaz düşmanı bir provokatör olduğunu düşünüyorum.Hangi takımı tutuyorsun? Ciddi soruyorum.Eğer provokatör olmasan bile takım içi konuşmaları,gerek mourinho ve Fatih Terim'in düşüncelerini,sözlerini üstüne oturduğun kaynaktan uydurduğun apaçık ortada.Yok FT Burak'a kızmış,yok sinirliymiş,yok mou penaltı demiş.Bunlar saçma sapan ve boş sözler.
    Lütfen yarın Burak gol atarsa sen sevinme,ne bu takımı tutmayı,ne de oyuncularının attığı gole sevinmeyi hakediyorsun.
  • yarın 2 gol atsa o kral attı dersiniz gene, skor taraftarları.
  • Sakin olun. İnsan o izlediğiniz futbolcularda. Her türlü sıkıntı yapabilir. Hoş karşılamak gerekir.
  • Sen 10 maç gol at ligde gol kralı ol CL'de Ronaldoyla kapış. Pres yap koş her maç 90 dakika sahada kal sonra biri gelsin "Burak hede hödö." yapsın oldu. 34 maçın tamamında iyi oynayacak diye bir kural mı var? Haftalık düşüşler yükselişler olur her zaman.

    Başka sorun var mı çakma GS'li?
  • Kariyerinin en önemli maçında yere düşürülüyor ve ön yargıdan dolayı yalancı konumuna düşüyor ondan olabilir.Elazığ maçında görürüz bakalım inşallah düzgün oynar yoksa formayı alır Terim gördük zamanında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

    GS açıkçası senin Galatasaray ve Burak Yılmaz düşmanı bir provokatör olduğunu düşünüyorum.Hangi takımı tutuyorsun? Ciddi soruyorum.Eğer provokatör olmasan bile takım içi konuşmaları,gerek mourinho ve Fatih Terim'in düşüncelerini,sözlerini üstüne oturduğun kaynaktan uydurduğun apaçık ortada.Yok FT Burak'a kızmış,yok sinirliymiş,yok mou penaltı demiş.Bunlar saçma sapan ve boş sözler.
    Lütfen yarın Burak gol atarsa sen sevinme,ne bu takımı tutmayı,ne de oyuncularının attığı gole sevinmeyi hakediyorsun.

    Ben gördüğümü söylüyorum. Madrid maçından sonra yok ronaldo nun golü ofsayttı, yok 2 penaltı verilmedi,yok 3.golden önce faul vardı, yok dany kırmızı değildi, hatta Fatih Terim MİY maçındaki hakeme sergilediği tutum bile takdir edildi bu forumda. Ben neyse onu söylüyorum, kimseye bi şey ispatlamak zorunda değilim. Taraftarız ama yorum yaparken de tarafsız olmamız gerekiyor. Senin düşüncen sana benim düşüncem bana... Bana göre Burak Yılmaz ın form düşüklüğü Madrid maçında rövanş da ilk maçtaki sarı kartından dolayı ronaldoya karşı kendi evinde oynayamamasıdır.Bunun pişmanlığı içinde çünkü GS real madrid e ikinci yarı dünyayı zindan etti oda kendini yere bıraktığı için bu müthiş şölende tiribünde çekirdek çitleyerek izledi. Bütün pişmanlığı bundandır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    @ǤЅ

    Beyler bu arkadaş gerçekten Galatasaraylı mı?

    Her mesajı böyle blokla gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryuk.

    Sen 10 maç gol at ligde gol kralı ol CL'de Ronaldoyla kapış. Pres yap koş her maç 90 dakika sahada kal sonra biri gelsin "Burak hede hödö." yapsın oldu. 34 maçın tamamında iyi oynayacak diye bir kural mı var? Haftalık düşüşler yükselişler olur her zaman.

    Başka sorun var mı çakma GS'li?

    Terbiyesizlğin luzümu yok, laflarına dikkat et.. Seninle aynı fikirde değiliz diye bana "çakma" diyemezsin. Düzgün bi uslüpla yazdıklarıma cevap vermek zorundasın, burası kuralları olan bi forum, senin takıldığın kıraathane değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Ulan millet konuya SS ekliyor sen kendin video ekliyorsun her şey görülüyor hala Burak şöyle Burak böyle bik bik bik.

    8.saniye de "hass.ktir" diyor elini başına götürüyor... Bu ne demek?? Ben s.çtım tüyü nereye dikeyim demek.. Arkadaş adam kendini kolay bırakıyor diyorum, yani bütün bunları hesaplaması lazımdı ya hakem kart gösterirse diye bu kadar kolay kendini bırakmaması lazımdı. Onun pişmalığıdır bu... 8.saniye hala penaltı diyenlere gelsin.

    Hayır o yüzden demiyor onu.Diğer maçta oynayamayacağı için diyor.Üzülüyor adam haklı da olsa ceza aldı ne yapsaydı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Bunun nedenini iyi araştırın beyler... İstanbuldaki maçta takımını yalnız bıraktığı için ve madrid maçında ne olursa olsun sarı kart görmemesi için terim özellikle burak ı uyarmıştı. Ama madrid maçında ramosla ikili mücadele sonrası kendini çok kolay yere bırakınca hakemde kart gösterdi. Rövanşa da GS ikinci yarıda Burak ı çok aradı, maçtan sonra değil Terim , bütün futbolcular Burak a kızdılar, hepimiz biliyoruz aslında madrid deki maçta Burak ın kendini yere bırakıp kart gördüğünü.. Pişman oldu Burak. Bunun baskısı altında çıktı sonraki maça da tablo bu oldu... Gol atmak için oynadı, yoksa Drogba maç içinde bu kadar isyan etmezdi. Size madrid maçında penaltı yok, Burak kendini çok kolay yere bıraktı dediğimde kimse bana hak vermedi, buyrun tablo ortada işte.

    YÜRÜ BE KOÇUM ! KİM TUTAR SENİ !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ryuk.

    Sen 10 maç gol at ligde gol kralı ol CL'de Ronaldoyla kapış. Pres yap koş her maç 90 dakika sahada kal sonra biri gelsin "Burak hede hödö." yapsın oldu. 34 maçın tamamında iyi oynayacak diye bir kural mı var? Haftalık düşüşler yükselişler olur her zaman.

    Başka sorun var mı çakma GS'li?

    Terbiyesizlğin luzümu yok, laflarına dikkat et.. Seninle aynı fikirde değiliz diye bana "çakma" diyemezsin. Düzgün bi uslüpla yazdıklarıma cevap vermek zorundasın, burası kuralları olan bi forum, senin takıldığın kıraathane değil.

    Görülen köy kılavuz istemez değil mi?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.